Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bazen cidden bunaldığınız, içinizden hiç bir şey yapmak gelmediği ama çok sıkıldığınız anlar oluyormu?? Nasıl atlatıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 osbir, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 aç chat roulette de yarım saat next yap bişiyciğin kalmaz. dünyada neler neler var bendeki üzülmeye değer mi die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 of deep purple geliyor sandım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 televizyonda zapzap yapıyorum, şanslıysam güzel bişeyler denk geliyor olmazsa msnde insanlara sarıyorum en olmadı yatar uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sevdiklerini ara iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Müzik arşivi bitti resmen boş boş site dolanıom. Bu saatte kimi arıyayım millet uyumustur heralde. Zaten 2-3 gündür var bu ruh hali atlatamadım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Marl0_on said: osbir, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 büyüyünce geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ne kadar yüzeyselsiniz otuzbir falan cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 küfrediyorum.. özellikle - diye bapırırken bold olan kısımlarda diyafram kasıldığı için hem mental hem fiziki gerkginlik gidiyor.. ha hedef seçmden yapmak lazım tabii yanlış nalaşılaiblir of ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 metal dinleyip cop kutusu teklemiyorum, yatagima atlayip yastiga kafami gomup bagiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 feng shui ile yaşam alanındaki enerjiyi düzenle. senin odan negatif enerji doludur allah bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ev dediğin 1 odadan oluşuo zaten onda da 1 yatak , 1 bilgisayar masası , bide dolap var. Nereden gelsin negatif enerji :) . Ha bi de kara kedim var belki ondandır. Acaba soyle 1-2 gün aralıksız uyusam geçermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 dunno diye geldim adam çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 valla ya dunno nerelerde acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 insanları hayat ve yaşam konusunda yanlış bilglendirmenin, hatalı güdülemenin sonucu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Şimdi iş yerindeyim, yapıcak iş yok. Aksam eve dönücem evde de yapıcak bişi yok. Gerçi SC2 ye sararım biraz. Wow u bıraktıktan sonra boşa çıkan zaman dolmak bilmio. 1.78 boy 55 kilo olmasam spor a fln başlıcam da. Kilo almak yerine biraz daha verirsem diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 şimdi uzun bi yazı döşerim de gerek yok.. hayat bu olm. öle saçma bir yan kapısı, kestirme yolu falan da yok. mutlu olmanızı sağlayacak 101 küçük değişiklik diye bişi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bu aralar şu kung fu falan herkesin dilinde.başla öyle vakit geçsin diye hafif çalışırsın bişicik olmas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jearom Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 dasaaa said: şimdi uzun bi yazı döşerim de gerek yok.. hayat bu olm. öle saçma bir yan kapısı, kestirme yolu falan da yok. mutlu olmanızı sağlayacak 101 küçük değişiklik diye bişi de yok. Olay mutsuzluk değil ki. Sadece ugraş bulamama. Zaten her gün hoppa süper egleniyorum uleyn, her gece başka bi alem de takılıorum gibi bi olay beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 en azından maaş alıyosun. senin durumunun aynısını evde yaşayanlar da var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hayatına farklı şeyler kat. ne bileyim çıplak dışarı çık, montla sıç falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 what can i do sometimes. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar