hayspat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Nooblugu iltifat sayarım [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ben [email protected] coh süper oynamıyorum ama arada geliyor bişeyler! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Çok Pro Noobum Ekleyin.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nooblar birbirinizle oynuyomusunuz yoksa patladımı bu olay duruma göre bende gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Hele eklesin millet oynarız birbirimiz ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Bu retard liginden nasıl çıkıyoruz? Çok çıkmak istediğimden değil de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 oynuyosun oynuyosun, sen bakıyorum baya adam dövüyosun üstten biriyle kapıs bakiyim diyo, kapısıyosun sonra onlarıda dırayladöversenbaya lig atlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 oynuosun oynuyosunu yok 2 maç kazanınca üstüste streakini iç etmek icin üst ligden adam gönderio onu da yenersen 4. bilemedin 5.maç hayvan gibi gosu gönderio ki 5li streaki alama :P hiç şaşmadı şu ana kadar 4.maç platinium 5.maç diamond geldi ki silver-gold arası takılıorum habire. çok adice bi sistem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirakodus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 noob isteyen varsa ve gerçekten noobsa eklesin [email protected] Mirakodus#601 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmychoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 benide eklerseniz :) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi noobun bir aşşağısı bi,le olabilirim... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 %25 win ratiom var bronze ligde. ağır ötesiyim ben. 10 win 25 lose falandı en son dsafs. ulukokmustafa at gmail dot com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Beni de ekleyin battle.net nickim Mortyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Lig sistemi hakikaten saçma. Random'la 2v2 - 3v3 atıyorsun, Diamond takım geliyor karşına, lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Nickname ile olmuyormuş eaksoy87 et gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bronzeda bile yenile yenile bir hal oldum... var mı şu an online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bronze'da bile devamli yeniliyorsaniz yorumlu replay izleyeceksiniz, yapacak baska birsey yok. pratikle filan olacak is degil o. edik: yanlis anlasilmasin, kendim iyi oynadigimdan degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bende dün çok dalga geçtim arkadaş ile. işte oyun 20 dakika sürüyor falan ben colosus lar immortal lar böyle dark templar archon seviye 3 upgradeli giriyorum :9 sonra bi adamla kapışim dedim geldi 3x void ray ile allah dedirtti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 nabzor [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 çok üzdüler ilk oyundan adam thor yaptı ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ya 5 maç yaptım 4 w 1 l oldu beni direk platinium lige yolladı.. Gold a düşeyim :) yemez ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ben 1vs1 seviyorum ve haliyle 1v1 istiyorum. Turnuvada 1v1 olacaksa benide ekleyin. EVet noob kralıyım :D Sephiroth 482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aha ben de geldim protoss olmaya calısıyorum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 odun ligi yalan oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yalan oldu gibi ama benim gibi nooblarla bulusup oyun atarız taktik geliştiririz ekleyin abi herkesi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar