Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Macinin ardindan...

Masticore

Öne çıkan mesajlar

fener-samsun maçındaki bir tezahurat:

"kümede kaaaal, kümede kaaaaal, kümede kaaaal galatasaraaaay.."

:-)

şaka bi yana gs bu sezon objectif olarak bakarsak olaya bence hiç bir iş yapamaz.. Orta saha sorunlu, forvette adam gibi herif yok.. (şaban her maçıda kurtaramaz yani di mi?) savunmada tomas vs falan var orası sağlam gibi duruyo..

Çok az transfer yapıldı, teknik direktör hagi yapıldı, ali samiyende 17bin kişiye oynanılıyor. bilet fiyatları 6milyon ama hala maç saatinde boşta kalan biletler var.. tam satılamıyor.. derbi maçlardada alisamiyende oynicakmış galatasaray, allah akıl fikir versin.. umarım o stad yıkılmaz ve insanlar ölmez.. resmen bile bile bok yoluna gidiyo insanlar..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 15 Ağustos 2004 05:49 tarihinde demiş ki:
akıl fikir versin.. umarım o stad yıkılmaz ve insanlar ölmez.. resmen bile bile bok yoluna gidiyo insanlar..

niye yıkılsınkı adalar bi ton test yaptı alala tamam bakımsız olabılır ama oraları saten kullanılmıo su salak konyu acıp acıp durmaın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

ya nası açmayın diyosun ?

Stada olumsuz rapor verildi, yıkalabilr dendi. gerçi 1 ay sonra stad sadece boyandı ve stada yıkılmaz raporu verildi aynı raporu veren adam tarafından. insan merak ediyo boyanınca yıkılmıyormu acaba?[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul teknik üniversitesi inşaat fakültesi prof.larından oluşan bir öğretim görevlisi takımı o stada onay werdi.tek sorun eski açıkta.zaten ilk 8 katı zemine direkt olarak oturan bölüm olduğundan seyirci alınmasına izin veriliyor.onlarda rakip takım seyircilieri.ama üst tarafı iflas gerçekten.kol girecek kdr açıklar war.korozyon war.laboratuarlarda yapılan testlerdede beton kalitemizin ve dayanımının gayet normal değerlerde olduğu tesbit edilmiştir.
ALİ SAMİ YEN'imizde hiç bi sorun yoktur.o stad avrupanın korktuğu staddır."the hell" dir.bu terimi oluşturmayı başaran biz galatasaray taraftarları o stadda 17000kişiile de olsa yine çoşucaz. DIE FOR YOU boşuna deil.[signature][hline]alea iacta est...
Sosyal ağlarda paylaş

saidoo derhal iyileşse orta sahada volkanla oynamalı en azında denenmleli.adamın pas yüzdesi çok yüksek gayet başarılı bence ama tabi hagi oynatırmı bilemem.volkanda bi çizgi bulsa keşke.ozmn olur bu taktik.petre iki kere orta saha geçti pres yaptı pozisyon oldu.conce çıktı ileri bi kere ondada daa taşa vurdu.o iki ön libero daa ileriye dönük olmalı buda saidoo gibi bi pasörle ve volkan gibi adam eksilticiile olabilir.transfer zor gibi gelio bana artık.[signature][hline]alea iacta est...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shagrath, 15 Ağustos 2004 18:03 tarihinde demiş ki:
ya hagı dönse daha ıı olur ya :P off harbi bi tane daha hagi olsa ne gusel olurdu yaaff

Bi daha ole birinin gs ye gelceğini zanetmiyorum.ole biri olsa zaten gs ye gelmez :D[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı
Hayat Pokere Benzer.
Eğer Kartlarını Düzgün Oynarsan Daima Kazanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...