Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Kanuni said: oyun fena sekilde guzel. betadan sonrasinda gormemistim cok iyi yapmislar. Kanuni said: basindan kalkilmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 torchlight 2 kadar olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Fikrim degisti.. Fazla light fazla yuzeysel fazla cizgi item coplugu.. Tl1 buyuk tl2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Benden 10 lvl yukarıda multiplayer oyuna girdim sonra çıktım ama bütün mob levelları o levela scale etti. Ben level 56'yım, moblar 70 falan oldu şimdi. 2 vuruyorlar ölüyorum. Nasıl düzelteceğiz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 resume yerine load de belki olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 evet, load deyince bütün haritaya ve moblara reset atıyor oyun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 denedim olmadı ya. neyse mapworksde falan levellarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar