Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Patiler ben embermage bir başlayayım diyorum. Var mı şu çokzeldir ötekisi böyledir bazısı şöyledir diyebileceğiniz şeyler, tavsiyeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 onu bilmiyorum da gamble'dan gelen unique'lerin haddi hesabı yok. üstüste 6 tane unique ring çıkardım. 3653 2678 8122 gibi rakamları olan eşyalar büyük ihtimalle unique çıkıyor. chestpiece ve helm hariç neredeyse hepsinde test edip onayladım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mühendis var bende de. Dediğine fazlasıyla katılıyorum hani sharedde uniqueden yer kalmadı. Diabloda anımsıyorum da hani binlerce altın bayıp hiçbir şey çıkmaması vardı. Torchlight editli uo serveri gibi bu konuda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 embermage iyidir,ben pure frost gitmistim,defensive yonu olsun damage'i olsun tatmin etmisti beni.iki arkadas en zor seviye'de oynuyorduk.hele bir taki seti vardi onu tamamliyabilirsen,akiyor karakter kisaca(:P) kumar muthis zevkli,biz parayi biriktirip hemen kumara gomerdik,zaten ne cikarabildiysek cogu kumar'dan geldi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ben embermage oynuyorum öyle bodozlamasına gidiyorum şu anda, Frost + light gittim frost lu adamlar elektrikten daha fazla dmg alıyor birde frostun dondurma stun etme gibi güzellikleri varki dadından yenmez ama en çok DPS fire da göz ardı etmemek lazım onuda. Şu kumarcıyı hiç denemedim bir deneyeyim onuda dps im düştü zaten, statlarına bakmadan lvl 31 unique wand ı sattım meerse % bilmem kaç dps artışı varmış :( lvl 52 yim bu arada gidiyorum gündüz gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Şimdi prismatic spray+buz büyüleri gidiyorum ben. Wand mastery de verdim de lower resist için. Bakalım umarım olm işe yaramaz o durumuna düşmem. Kumarcıyı dene mutlaka. Ciddi ciddi çok sağlam şeyler cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Sam said: onu bilmiyorum da gamble'dan gelen unique'lerin haddi hesabı yok. üstüste 6 tane unique ring çıkardım. 3653 2678 8122 gibi rakamları olan eşyalar büyük ihtimalle unique çıkıyor. chestpiece ve helm hariç neredeyse hepsinde test edip onayladım heh. Ya oyunda bir exploit buldum işe yarıyor isterseniz paylaşayım gambleda harcadiginiz Gold falan gitmiyor gibisinden bir exploit ama değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 dual wield attackspeed crit lifesteal berserker oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 xieon said: Sam said: onu bilmiyorum da gamble'dan gelen unique'lerin haddi hesabı yok. üstüste 6 tane unique ring çıkardım. 3653 2678 8122 gibi rakamları olan eşyalar büyük ihtimalle unique çıkıyor. chestpiece ve helm hariç neredeyse hepsinde test edip onayladım heh. Ya oyunda bir exploit buldum işe yarıyor isterseniz paylaşayım gambleda harcadiginiz Gold falan gitmiyor gibisinden bir exploit ama değmez şeyimi diyorsun save dosyasını kopyalıyorsun uniq item çıkmazsa onu atıyorsun böylece istediğin kadar dene uniq çıkana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 exploit'e filan gerek yok ya, hileyle keyfi yok öyle. esprisi kalmaz oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Gerek de yok zaten hani, gerçi ben normalde oynuyorum hani battal gazinin intikamı tadında ilerliyor macera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 normal aşırı kolay ya, pot içmeden gidiliyor. hatta enginarda ff bile açmıyordum. veteran gerçek normal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 1 yil bekledim ama 1i cok sevmeme ragmen 2yi hic sevememistim, skill tree cok abuk gelmisti hicbiseye veresim gelmemisti passive'e vere vere gittim bi baktim oyun bitmis, itemlar da keza oyle bekliyim iyisini derken bisekilde tatmin edemeden oyun bitti. Belki oynama seklim veya class yanlistir ama hic tat alamamistim. Titan quest gibisi cikaydi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ilkinin skiller güzeldi yas, bununkiler güzel deil. gecenkinde o elektrikli eleman baya zevkliydi measela, bunda engi yavan kalmıs, berserker ytine birbirinin benzeri skiller hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 1. den dolayi 2 yi betasinda aldim destek olsun diye. skillerden classlara bende sevmedim, itler gibi item dusmesi desen bir baska sacmalik olarak geldi bana. dusen itemdan dolayi oyun oynanmiyor. fazla seri fazla light fazla cartoon. 1 cok guzeldi bundan bana gorede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 300 saatte 3 unique düşeceğine 100 saatte 50 unique düşşün. arpg sonuçta, kore mmo'su değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 manasi olmadiktan sonra ? abi sen path of exile denedinmi ? TL savunucusu oldun ciktin .. :D arpg olmasi her mobdan item dusmesi demek degilki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 savunulacak birşey yok, arpg işte. d3'te zevkli skill vardı da kullanabildik mi endgame'de? hayır. manası işte item üzerine kurulu oyunun item vermesi. basketbol vs futbol gibi. 90dk 0-0 biteceğine 60 dk 100-100 bitsin. hayır oynamadım path of exile, hızlı söndü ekibi. ben de o ara başka şeylerle meşguldüm. bir de cezbeden sınıf gözüme çarpmadı, arpg'ye ilgim düşük zaten öyle birşey göremezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ben d1,d2,d3,tl2 ve poe oynadim hepsini. tl1 ise oynamadim. poe nin f2p sistemi guzel, oyun da guzel. ancak neden bilmem ben tl2 de daha bir mutluyum. online hic bir seyin olmamasinin sempatisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 poe daha zor cok daha zor esek kadar zor. item dusunce mutlu oluyorsun cunku isine yariyor.. ne bilim bu boyle yagmur gibi item icinde classlar desen hic cekici degil, skiller zaten paso passive ver gitsin. neden d3 ile kiyaslayip one cikarmaya calisiyorsun ki sunu :) daha dogrusu neden millet blizzard oyunlari ile kiyasliyor. sanki o firmanin yapitlari baska bir platformda ve onlarla kiyaslaninca oyunun degerimi artiyor nedir ? TL1 bundan cok daha iyi , simdi firma bosuna calismis sicmis batirmis tl1 i ilerletemeyip daha da geri goturmusler oyunu diyip cope mi atalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Titan Quest yukledim tekrar bu sefer sonuna kadar gidecegim sunun.. oldukca basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 hala torchlight 2 yi kötüleyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 iyi değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Tek iyi yani d3 u kotulemede kullanilmasi :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 çünkü d3 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar