Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Medya maymunu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bugün izledim rezillik ya : ) nasıl bir ülke olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 böyle adamların sanatçı olarak kabul gördüğü, kasetlerinin alınıp dinlendiği bir başka ülke daha var mı merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hindistan vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bu adam akp de bi yerde ilçe meclisindeydi ama nerede unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Xenocide said: ahahaha abi sonlarında 4/4'lük ölçüye 49 cümle sığdırmaya çalışınca iyice facia olmuş of of of AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA @Nil kesinlikle İMDAT !1!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 chp nin şarkıda devamında şöyle bir yer vardı recep beyi tanırlar yolsuzlukta şanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Sandıkta bu şarkıyı çalarlarsa; millet dili eline vurur hayır basar. (NoT: Dili, Eline vurur ne demektir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 7 belge tüm türkiye oohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abi şarkı çok oynak ya, kalkıp oynayasım geliyo ahahahah çok tatlı olmuş bence ayrıca cehape full version: http://fizy.com/s/1lctcg aşk acısına, sinirlenmeye, gerginliğe birebir. önce nihat doğan, sonra chp şarkısı, son seste ard arda dinleyebildiğiniz kadar dinliyorsunuz kliplerle birlikte, keyfiniz yerine geliyor. denendi %100 çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Roket zayii oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bu ne lan dinledim aptal oldum..Ben ettim siz etmeyin,dinlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 evet evet evet eveeeğt kısmını mesaj sesim yaptım bunedir abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 açıkça türkiyenin IQ ortalamasını düşürmek için yapılmış bi saldırı bu. dinlerken beyin hücrelerinizin öldüğünü hissedebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yasaga girdik konu buraya kaymadan basayim kilidi bota bagladik bundan sonra, referandum kelimesi gecen topic kitlenecek, cekicler elimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar