4Ever Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bugün izledim rezillik ya : ) nasıl bir ülke olduk
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 böyle adamların sanatçı olarak kabul gördüğü, kasetlerinin alınıp dinlendiği bir başka ülke daha var mı merak ediyorum...
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bu adam akp de bi yerde ilçe meclisindeydi ama nerede unuttum
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Xenocide said: ahahaha abi sonlarında 4/4'lük ölçüye 49 cümle sığdırmaya çalışınca iyice facia olmuş of of of AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA @Nil kesinlikle İMDAT !1!111
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 chp nin şarkıda devamında şöyle bir yer vardı recep beyi tanırlar yolsuzlukta şanı var
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Sandıkta bu şarkıyı çalarlarsa; millet dili eline vurur hayır basar. (NoT: Dili, Eline vurur ne demektir?)
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abi şarkı çok oynak ya, kalkıp oynayasım geliyo ahahahah çok tatlı olmuş bence ayrıca cehape full version: http://fizy.com/s/1lctcg aşk acısına, sinirlenmeye, gerginliğe birebir. önce nihat doğan, sonra chp şarkısı, son seste ard arda dinleyebildiğiniz kadar dinliyorsunuz kliplerle birlikte, keyfiniz yerine geliyor. denendi %100 çalışıyor.
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bu ne lan dinledim aptal oldum..Ben ettim siz etmeyin,dinlemeyin
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 evet evet evet eveeeğt kısmını mesaj sesim yaptım bunedir abi ?
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 açıkça türkiyenin IQ ortalamasını düşürmek için yapılmış bi saldırı bu. dinlerken beyin hücrelerinizin öldüğünü hissedebiliyosunuz.
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yasaga girdik konu buraya kaymadan basayim kilidi bota bagladik bundan sonra, referandum kelimesi gecen topic kitlenecek, cekicler elimizde
Öne çıkan mesajlar