Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 nikita 10 kat daha basarılı bir karakterdir mesela, veya crouching tiger hidden dragondakı kız vs vs vssürüsüyle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Cuce said: nikita 10 kat daha basarılı bir karakterdir mesela, veya crouching tiger hidden dragondakı kız vs vs vssürüsüyle var. hemen imdb google dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 dediklerin de şahane, öbürleri de şahane. sen filmleri anlamamışsın tamam. (:P) kanuni, dişi olup erkek karakter oynatan da var. insan olup inek oynatan var. kendilerine ineği, öküzü mü yakın gördüklerinden acaba? rol yapma oyununda herkes kendini oynuyorsa yandık, forumun %90'ı abidik gubidik orc, troll vs oynuyor her oyunda. gerçek hayatta hilkat garibeleri olduklarından kesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ripleyden daha taşaklı female lead yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 aklımdan söyledim. muhabbet cıldığı ana nikita vardı aklımsa zaten, olsada izlesem simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Suark bende estetik olarak begenmedigimde hangisi gozume hos gorunuyorsa onu aciyorum. Wow da dorf , gnome charim yok ornegin. Tauren, draenei, Ne vs hepsi. Birde human male var tiksiniyorum kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sam said: orc, troll vs iyi de bunlar fantazi settingi içindeki ırklar, female karakter fantazi ürünü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 boynuzlu veya boynuza benzer kulakları olan karakterleri tercih ettiğini görüyorum kanuni. ne çıkarımda bulunmamız lazım, ne olmak istiyorsun gerçek hayatta? :/ aquila said: Sam said: orc, troll vs iyi de bunlar fantazi settingi içindeki ırklar, female karakter fantazi ürünü değil. yarattığın karakter zaten hayal ürünü değil mi? karakterin kadın olması, orc olması veya katil olmasından neden daha yanlış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ben ne bilim sam inek oynatana sor, benim fikrim bu kadar :) Disi hero neden az sorgusuna hitaben. Gidiyim kendime pembe giysili bir BE disi acayim , birden disi olasim geldi, plajdayim tanga ustsuz kayniyor :) Hatta onlar gibi durmaya basliyim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ayrıca,bölede bi gerçek var >>>>>>>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sam said: boynuzlu veya boynuza benzer kulakları olan karakterleri tercih ettiğini görüyorum kanuni. ne çıkarımda bulunmamız lazım, ne olmak istiyorsun gerçek hayatta? :/ aquila said: Sam said: orc, troll vs iyi de bunlar fantazi settingi içindeki ırklar, female karakter fantazi ürünü değil. yarattığın karakter zaten hayal ürünü değil mi? karakterin kadın olması, orc olması veya katil olmasından neden daha yanlış? Aquila arti 1 (arti tusunu bulamadim telefonda) Sam anlatamiyorum ben kendimi sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bence siz kadın ve erkekliği fazla abartıosunuz =) ve blizz oraya pembe giyen tangalı memeli tauren koysa bunada erkek tauren bole dese gidip gene onu seçiceniz sırf erkek "tag" li die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yasli karakter geyigide guzeldir, senelerce 15 yasinda veletlere dunya kurtarttilar ama yasli karakter iki elin parmaklarini gecmez, allahtan kojima baya bir yardirdi http://greenpipe.files.wordpress.com/2008/04/img12832mgs42yw7.jpg normal yasliligi gectim zamanindan once yaslanan ve oyun suresicne yavas yavas curuyen ve dagilan bir snake ile oynadik mgs4 de, hikaye anlatiminin tavan yapmasinin sebebide buydu ustundeki kas guclendiren octo-camo ile bile eski performansinda savasamayip surekli kendine ilac enjekte eden, yuruyen bomba gibi bir vucudu olan ve olmeden once vucudunda kalan son kuvvetiyle basladigi isi bitirip hicbir pismanlik duymadan bu udnyadan ayrilmak istiyen bir snake herkes 30 lu yaslarinda dunyayi benzer skeidle kurtaran generic kirli sakalli 3 numara trasli kahraman yapar ama herkes bir solid snake, bir eowyn yaratamaz bide adi ustunde role playdir bu, fiziksel olarak daha guclu olmak disinda senden hicbri farki olmiyan biriyle ejder kesmek kaplan kesmek ne biliyim cok bayik, bir olume yuruyen solid snake ile bir odin icin ruh topliyan valkurur lenneth ile oynarken ve kendimi o karakterlerin yerine koydugumda hikayeden aldigim zevk cok daha buyuk mmo larda adam gibi hikaye olmadigindan estetik cok daha onemli, gerci arkaya invincible acip, auto rundan walk a alip UI yi saklayip frostmourne caverndaki arthasin eski hammerini alma questini yapan bir adamim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Iri karakterler hosuma gidiyor hep melee tank actigim icin. Bende iriyim zaten. Aciklamam budur sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ya da ufak tefek olduğun için iri olmak istiyorsun? (:P) gördüğün gibi sonu yok spekülasyonların bir kere başladın mı, senin yapman da doğru değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 adam iriymiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sam ne spekulasyonu yahu? Fikrim o benim seninde baska fikrin var. Oyundan bahsetmiyorum diyorum erkek olarak hayallerinde disi hero isen bence! Bir terslik var diyorum. Bu kadar sen git ne hissediyorsan onu oyna, neyi begeniyorsan onu oyna, nasil hissediyorsan hisset kime ne. Konunun basligina hitaben fikir belirttim ben. Neden blizz disi heroya karsi , diyorum ki yukarda yazdiklarimdan dolayi olabilir. Suark sam sormus neden boynuz bok pusur diye hakli cikmak ugruna koseye sikistirma sorularindan 4. Su idi sanirim, ona cevap o. Eq da ogre idim misal. Eeerrrrrkekkkkk ama :) Ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tauren veya orc seçme sebebiyle karakteri female yapma sebebi çok farklı kafalar. lore more kafası yaşayan adam o ırkın felsefesini kendine yakın gördüğü için seçebilir veya druid olmak istiyosa mecburen seçer filan, ama female açmanın genel olarak böyle bi altyapısı yok. mesela sadece female olan bi class olsa anlarım, veya femal açmanın bi avantajı olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bravo suark bende editlemeden once cevap yazmistim sana bumudur yani fikrin simdi. Adam iri beyler. Afferim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sam said: asker ve sporcu kadınlar hiç görülmemiş mi nedir. görülmemiş bişe değil; ama özellikle sporda ve savaşta erkeklere karşı sahaya sürüldükleri pek görülmemiş bişe. ancak işte viktor'un dediği gibi ciğerleri küçük ve kalpleri daha zayıf atıyor diye keskin nişancılıkta iyi oldukları söylenir ama bir simo hayha çıktığı da görülmemiştir kadınlardan. vurdulu kırdılı oyunlarda ve filmlerde kadın karakterlerin niye kullanıldığını biliyoruz işte. seks satar, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Aquilaya gene arti bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Erkek adam erkek karakterle oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 huun said: Sam said: asker ve sporcu kadınlar hiç görülmemiş mi nedir. görülmemiş bişe değil; ama özellikle sporda ve savaşta erkeklere karşı sahaya sürüldükleri pek görülmemiş bişe. ancak işte viktor'un dediği gibi ciğerleri küçük ve kalpleri daha zayıf atıyor diye keskin nişancılıkta iyi oldukları söylenir ama bir simo hayha çıktığı da görülmemiştir kadınlardan. vurdulu kırdılı oyunlarda ve filmlerde kadın karakterlerin niye kullanıldığını biliyoruz işte. seks satar, bu kadar. Katildigim super bir baska aciklama daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 tartışmanın ölüm vuruşunu yapıyorum; ama oyun çok dandikti o yüzden düzgün bir ss bulamadım anlatmak istediğimle ilgili. işte trespassing adlı oyun. health barı göre bilmek için kadının memelerine bakmamız lazımdı ve tahmin edin ne oldu? bu oyun sattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Helcaraxe said: Erkek adam erkek karakterle oynar. benden sana bi +1 kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar