barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 aykut kocaman says " i did it for teh lulz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 YAKISIR -GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Sıcaktandır beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bu futbol bölümünden banlanmama sebep olacak ama, Nonda'nın anısına: Fener oğlan sever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Kocaman Fiyasko http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/538773-kocaman-fiyasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 BulletRide said: Sıcaktandır beyler rıdvan olmaz böyle şey dedi sıcak mıcak hikaye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Of Fener of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 su mactaki futbol ile ilk 6 ya giremez TSL de FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sinad said: handikaplı 1 oynamıştım bu maça fenere güvendiydim. Güven değilde bu kadar mallık yapabileceklerine olasılık vermemiştim. büyük geçmiş olsun gardaşlar. banada bir karton west girdi hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 AHAHAH nası bi failız ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Sıcak bahane. Yönetim geleceği görmüş. Bol bol içsin Fenerli arkadaşlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 nooldu lan yalan mı olduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bir bardak fenerbahçe su soğuk olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 'KOCAMAN' YIKIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 "Fenerbahçe’de bir ilginç gelişmede 82’nci dakikada yaşandı. Teknik direktör Aykut Kocaman, taraftarların isteği üzerine Semih’i oyuna almak istedi.. Çıkacak oyuncu olarak tabelada Gökhan Ünal’ın numarası yazılınca Sarı-Lacivertli taraftarlar bu değişikliği protesto etti. Ancak hakem değişikliğe o an izin vermedi.. Bir dakika sonra yapılan değişiklikte ise tabela bu kez Dia’yı gösterdi." böyle olduysa hakkaten başka sorum yok hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuna833 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sezon başladı..zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Gilean said: "Fenerbahçe�de bir ilginç gelişmede 82�nci dakikada yaşandı. Teknik direktör Aykut Kocaman, taraftarların isteği üzerine Semih�i oyuna almak istedi.. Çıkacak oyuncu olarak tabelada Gökhan Ünal�ın numarası yazılınca Sarı-Lacivertli taraftarlar bu değişikliği protesto etti. Ancak hakem değişikliğe o an izin vermedi.. Bir dakika sonra yapılan değişiklikte ise tabela bu kez Dia�yı gösterdi." böyle olduysa hakkaten başka sorum yok hakim bey maç esnasında söyledim ben bunu taraftar yönetiyor dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Zegna said: valla benım bu yasıma kadar izledigim en kotu Fenerbahceydi. sistem yok, orta saha yok, pas yapan adam yok, kafa vuran adam yok. KOCA BI LOL kanka her kaybettiğiniz maç aynı hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 parası neyse verelim zico gelsin ya. ulan zico gelince adama td'lik yapmamış dogru duzgun bi takımda diyolardı geldi neler yaptı. sen sora bu adamı ne diyo yolluyosun arkadaşım malmısın nesin diye sorucam ama saçma bi soru tabi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 görmüştüm llama da anlamamıştım. fırsat olmamıştı sormaya. şimdi hakikaten fener şu maçı 5-0 da alsa şöyle biro lay yaşanıyorsa dicek hiçbişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mokoko said: parası neyse verelim zico gelsin ya. ulan zico gelince adama td'lik yapmamış dogru duzgun bi takımda diyolardı geldi neler yaptı. sen sora bu adamı ne diyo yolluyosun arkadaşım malmısın nesin diye sorucam ama saçma bi soru tabi bu. bizim lucescuyu kovmamızdan sonraki yaşadığımız dramları siz yaşıyorsunuz şimdi. mal olmak lazımdı hakkaten zicoyu yollamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Pyro said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAA. düşünün fenerbahçe ne durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 İbrahim yazıcı + Daum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar