Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Young Boys | 04 Ağustos 21.15

mokoko

Öne çıkan mesajlar

"Fenerbahçe’de bir ilginç gelişmede 82’nci dakikada yaşandı. Teknik direktör Aykut Kocaman, taraftarların isteği üzerine Semih’i oyuna almak istedi.. Çıkacak oyuncu olarak tabelada Gökhan Ünal’ın numarası yazılınca Sarı-Lacivertli taraftarlar bu değişikliği protesto etti. Ancak hakem değişikliğe o an izin vermedi.. Bir dakika sonra yapılan değişiklikte ise tabela bu kez Dia’yı gösterdi."

böyle olduysa hakkaten başka sorum yok hakim bey
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

"Fenerbahçe�de bir ilginç gelişmede 82�nci dakikada yaşandı. Teknik direktör Aykut Kocaman, taraftarların isteği üzerine Semih�i oyuna almak istedi.. Çıkacak oyuncu olarak tabelada Gökhan Ünal�ın numarası yazılınca Sarı-Lacivertli taraftarlar bu değişikliği protesto etti. Ancak hakem değişikliğe o an izin vermedi.. Bir dakika sonra yapılan değişiklikte ise tabela bu kez Dia�yı gösterdi."

böyle olduysa hakkaten başka sorum yok hakim bey

maç esnasında söyledim ben bunu
taraftar yönetiyor dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

parası neyse verelim zico gelsin ya. ulan zico gelince adama td'lik yapmamış dogru duzgun bi takımda diyolardı geldi neler yaptı. sen sora bu adamı ne diyo yolluyosun arkadaşım malmısın nesin diye sorucam ama saçma bi soru tabi bu.

bizim lucescuyu kovmamızdan sonraki yaşadığımız dramları siz yaşıyorsunuz şimdi. mal olmak lazımdı hakkaten zicoyu yollamak için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...