Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 barnacle said: yarında gs elencek. dedi dersiniz. bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 trömsö ve metalistten sonra yeni facia. her sene biri yapıyo bunu artık yeni moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yok fener ilk atagını 33. dakikada yaptı adamlar oynadı biz seyrettik, ben 2. yarıya bakamadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 selam, ZAAAAAAAAA saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 knoxville said: ben beşiktaşlı halimle hayret ettim maçı falan izlemedim. ezerek mi elendi? ezilerek yenildi evinde diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ezerek değilde ben ilk yarıyı izledim fener pas yapamıyordu genç oğlanlarda böle kendi liglerinden bir takımla filan oynar gibi oynuyorlardı basel filan olsa daha fazla asılırdı adamlar o şekildeydi maç ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bence GS'liler pek Zaaa çekmesin yarın başımıza aynısının gelmesi kuvvetle muhtemel... Geçmiş olsun ne diyeyim...Ben Fener birşekil atar diyordum son dakikalarda,Ajax'ta elendi sanırken bir baktım adamlar 7 dakikada 3 gol atmış,2-3 olmuş maç,gerçi ne önemi kaldı artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 play off kuraları ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 handikaplı 1 oynamıştım bu maça fenere güvendiydim. Güven değilde bu kadar mallık yapabileceklerine olasılık vermemiştim. büyük geçmiş olsun gardaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 9. hafta aykut gitti gitçek derken bizi yenersiniz yine aykut sene sonunu garantiler. rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 su macı nasıl dısarda ızlemedım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ABİ HAHAHA ÖLCEM FOTOMAÇTA I COULDN'T MANŞET SDFGSDG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ahahaha I Couldn't ne ya ahahaha 9 ay sonra Younger Boys çıkacak zaa :P Yarın biz Avrupa'ya veda ederken Fener devam edecek gerçi yoluna. Zaa'lamak için 18 saatimiz falan var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 aptal gerizekalı mafya aziz yüzünden oldu bunlar yazık cidden insan çok üzülüyor bu duruma umarım gs yada bjk de elenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 barnacle said: ABİ HAHAHA ÖLCEM FOTOMAÇTA I COULDN'T MANŞET SDFGSDG *YAPAMADIM ahahaha abi çok iyi ahahahahahahjaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 barnacle said: ABİ HAHAHA ÖLCEM FOTOMAÇTA I COULDN'T MANŞET SDFGSDG super valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gene 10 kişi efsane yalnız. fener bu sene fair play'in dibine vurucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 valla benım bu yasıma kadar izledigim en kotu Fenerbahceydi. sistem yok, orta saha yok, pas yapan adam yok, kafa vuran adam yok. KOCA BI LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 -2-2 mi 2-2 mi? -i couldn't, i couldn't, 0-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 son 5 10 yılın en kotu maçıydı resmen. olmaz hakkaten bole. artık nolur bilmiorm ama 2 3 senedir surekli soluorm artık aziz yıldırımın bu işi yapamadığını anlaması lazım. tmm guzel amator sporlara cok fazla destek verioda yerine gelen bu spor subelerini kapicakmı nedir yani? hadi azizcim hadi canım kalabalık yapma o ekibinle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar