Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 emek hırsızı stoch. ;p çift sarıdan kızardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bi maçı 11 kişi bitirince rahat olamıyoruz ondan bole oluyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yanlız bi sn alex nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mokoko said: yanlız bi sn alex nerde? selçuğu aldı yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 oyundan çıkardı devrede :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mokoko said: yanlız bi sn alex nerde? selçuk girdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mokoko said: yanlız bi sn alex nerde? yerine selçuk girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 AHAHAHAHAHAHA yok artık. vay be. fb'nin en onemli maçında gol lazımken yarıda alex çıkıyo ve selçuk giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 tamam beyler ben geldim. bi laf sokucam fenere hemen fener gol atıcak fenerliler rahat olsun. of sokucak laf da bulamadım ama buraya yazmam yeter geliyo fenerin golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 "Emek hırsızı Stoch" tuş bindledim bu yazı için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 adamlar oynuyor fener hala topa sahip olmada üstün :D dsmart kıyak yapıyor fenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 altyapısından arif erdemi çıkaran takımın taraftarının emek hırsızlığıyla alakalı laflar etmesi yasaklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bu ne abi ya kırmızı kart , alex çıkıyor ? Böyle yürümez bu takım vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 lan young boysa elenmeyelim ama öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yok burda 2-3 tane gereksiz insan gereksiz bi şekilde abartarak Keita'dan her bahsedişinde o terimi kullandı ona gönderme o. Yoksa zaten bir çırpıda 10 larca emek hırsızı sayarım her takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 maçı izlemiyorum ama sezon önce bu tür sıkıntılar olabilir. aynısı yarın gsnin de başına gelebilir. ama büyük takım dediğin bir şekil eler. tabi maç bitmedi daha da anladığım şu an bir anda 3 tane gol bile atsa fener taraftar oyundan memnun değil. ama sallayın oyunu şu turu geçin yeter şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Abi hadi düzgün yorum yapayım young boys'un tur atlamasını bekliyodum ben çünkü adamlar hazırdı.Sezon onların çoktan başladı ve uyum içinde oynuyolar top yapabiliyolar fener hazırlık kampını kötü geçirdi sonuç olması gereken gibi geliyo bana. Gerçi hala bitmedi maç atar inş fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 fener bir gol bile attığında tur atladığının farkında değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 dakka kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ABİ HAKKATEN KAFAM ALMIYO ALEX ÇIKIP SELÇUK NASI GİRER Bİ ŞAMP. LİGİ ONELEME MAÇINDA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 cidden selcuk alex degisikligi nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hahaha halı saha gibi atak yapıyo adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 devre arasında mehmet demirkolu dinlemiş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 fener yoruldu geriye dönmüyor, her an 2.yi yiyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar