Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 aquila said: turu atladığını zanneden fenerliler var mı acaba. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 her şey yönetim de ki tutarsızlıktan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fizban said: anlamadığım noktalar var fenerbahçe'de. birincisi ben alex'siz oynama taraftarıyım, bu sistemde alex'in yeri cidden yok. ama bana kalırsa selçuk'la baroni'yle bu iş yürümez. forvet arayacağımıza önlibero almalıyız. ben 10. da olsak aykut kocaman'ın kalmasını istiyorum. ama bu sırada baroni, önder, deivid, gökkhan ünal kesinlikle gönderilmeli. bunların yerine ortalama adamlara alsak dahi yeterince kötü olamazlar. bunun yanı sıra selçuk, bilica sadece birer yedek haline getirilmeli. santos'un kulağı çekip tavana asılmalı, göbeğinden liposuction yapılmalı. canımız sağolsun, kaybedelim, losers cup ta oynayalım. onda da 2. tura çıkar geri döneriz zaten, np. ama bari yeniden yapılanalım, takımda brezilyalı kalmasın yahu. Aykutun kalmasını bende istiyorum. her sene hoca değişiyo bişey olduğu yok bi kere de sabır gösterilsin 2-3 sene kalsın sonuca bakılmadan. ama işte aykut birşeyler deiştirmek istesede buna uygun yönetim anlayışı yok. ya da daha dorusu buna uygun bir aziz yok demek daha dogru çünkü yönetim göstermelik herşeyin başında aziz var.daha geçen hakan bilal kutlualp e bile sen gelme artık kurula huzurmuzu aile ortamını bozuyorsun dedi. niye dedi bunu çünkü yanlışlarını söyleyen tek kişi o da ondan. diğerleri sadece yama. dedğim gibi aykutun yanında bide vizyon sahibi başkan ve yönetim lazım yoksa aykut hep gelip geçen ve tek suçlu ilan edilen bir td olarak tarihe karışçak böle giderse. ama sayın başkanımız hala daha boş sözleşmeye imza atan selçuk hakkında takımda kalsın çok iyi fenerbahçeli bize böyle adamlar lazım derse, kurulda selçuğa bi üye laf ettği zaman nihat özdemir gs ye gol attıgı unutulmasın derse yani bu görüşe sahip insanlarla devam ederse bu kulüp Aykut Kocaman ne kadar başarılı olur siz tahmin edin.taraftar aykuta ne kadar destek verirse versin yönetim ve başkan kendi koltuklarını kurtarmak için yine td yi suçlu ilan etçekler kamuoyunda. aziz in ve yönetimin karşısında sağlam duramayan bir taraftar topluluğuna dönüştük. bugün vamos bien grup ck unifeb de yok tribünler de ki bu da ayrı bi konu ayrı bi başlık neyse. biraz dolmuşum sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 çok vaktim yok selam, lol bye. akşam aynı mesajı bizim için alıntılasın birisi, zira umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 MİLLİYET said: Fenerbahçe’nin Young Boys’a yenilerek Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi takımda taşları yerinden oynatmaya başladı. Fenerbahçe Teknik Direkötörü Aykut Kocaman’ın Alex’i ilk yarının sonunda oyundan alması çok tartışıldı. Alex’in Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın kararı için, “İlk yarıda iyi oynamadım; ama ikinci yarıda sahada kalmayı bekliyordum. Aykut Kocaman’ın beni oyundan almasına çok bozuldum” dedi. Fenerbahçe ile bu sezon sözleşmesi bitecek olan Alex’in sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın oyun sisteminde Alex’i düşünmediği öğrenildi. Kocaman’ın uzun vadede Fenerbahçe’ye 4-3-3 sistemini yerleştirmeye çalışacağı özellikle Stoch ve Dia’nın bu sistemin oyuncuları olduğu vurgulandı. Aydın Cingöz/ Radyospor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 harrykewell said: MİLLİYET said: Kocaman�ın uzun vadede Fenerbahçe�ye 4-3-3 sistemini yerleştirmeye çalışacağı özellikle Stoch ve Dia�nın bu sistemin oyuncuları olduğu vurgulandı. kim vurgulamış bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 alex said: "Aykut Kocaman’ın beni oyundan almasına çok bozuldum” ben de bu kısma takıldım. Küstüm oynamıyorum deseymiş sdfsdf nerelerinden sıkıp haber yapıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ya ama bu kadar kötü futbolda olmaz arkadaş. En komik tarafı oyuncular dk 20de dökülmeye başladı. Yorgunluktan gidip pas isteyemiyorlardı, full şişirdiler topları, hani sekerde gol olur. Bir yandan iyi oldu. UEFA'ya öbür turda elensek gidemiyorduk. Ki bu futbolla Ajax bizi rezil eder gönderirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 alex kötüydü ama maçı alıcak tek adam alexti maçı izlerken bütün fenerliler alexi cıkarsana falan diyordu yanımdaki.alexi cıkardı gördük :) alexin olayı o ztn.adama tam küfür etmeye baslayınca hop duran top kullanıyor gol oluyor yada bişi yapıyor illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dia'da iyi transfer bence. Adam yıllardır fenerin görmediği hızlı zenci. Fakat genç diyemi bilmem çok çekingendi hala alışamamış. Hatta şuan şu takımda 3-4 adam geçip bizi yerimizden hoplatabilecek tek oyuncu o. Stoch demeyin sınırı 2 çözdüm ben onu. Maçın sonlarına doğru anca açıldı Dia. Cristian yine rezaletti Aurellio'yu şu yaşında getir yine 4 katı iş yapardı. Yok o kadar rezil oynadı o ve Blica neden inat ediyorlar anlamadım. Madem genç takım kurdun şampiyonlukta istemiyoruz bu sene oralarada genç geleceği olan adam alsaydın pişsselerdi bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://spor.mynet.com/haber/bursalilardan-ilginc-istek/26021 ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 feneri goren gaza geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Niye kimse demiyor turu atlasak UEFA'danda olacaktık. Belki orada azda olsa ilerleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Niye UEFA'dan olsun? Direk gruplardan başlayacaktı UEFA'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 BulletRide said: Niye UEFA'dan olsun? Direk gruplardan başlayacaktı UEFA'da. bole deil miydi yahu zaten surekli kural deistiryorlar avrupa ligi yada ne haltsa test surus yeri zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Öbür turda elense UEFA'dan olmuyacak mıydı? Hep beni yanlış bilgilendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bursalılar da fena gaza gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 tabii ki gelcez. şampiyon olmadan sevinenleri de gördük burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dia ilk maci icin gayet iyiydi bence, cok guclu bi oyuncu dezavantajlı pozisyonlarda bile gucunu kullanıp topları aldı, onun dısında hızı da gayet iyi. stoch dia akar bu sezon. iyice bi otursunda sistem, bi sistem olcaksa tabi FB de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 grup maçlarınızı da görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bi eleme daha yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 sizden daha kötü olamayız füks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bi ceyrek final gorunde, ondan sonra konusun bence. tek sampiyonlukla kendini 4.buyuk gormek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar