Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Young Boys | 04 Ağustos 21.15

mokoko

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

anlamadığım noktalar var fenerbahçe'de. birincisi ben alex'siz oynama taraftarıyım, bu sistemde alex'in yeri cidden yok. ama bana kalırsa selçuk'la baroni'yle bu iş yürümez. forvet arayacağımıza önlibero almalıyız.

ben 10. da olsak aykut kocaman'ın kalmasını istiyorum. ama bu sırada baroni, önder, deivid, gökkhan ünal kesinlikle gönderilmeli. bunların yerine ortalama adamlara alsak dahi yeterince kötü olamazlar.

bunun yanı sıra selçuk, bilica sadece birer yedek haline getirilmeli. santos'un kulağı çekip tavana asılmalı, göbeğinden liposuction yapılmalı.

canımız sağolsun, kaybedelim, losers cup ta oynayalım. onda da 2. tura çıkar geri döneriz zaten, np. ama bari yeniden yapılanalım, takımda brezilyalı kalmasın yahu.

Aykutun kalmasını bende istiyorum. her sene hoca değişiyo bişey olduğu yok bi kere de sabır gösterilsin 2-3 sene kalsın sonuca bakılmadan. ama işte aykut birşeyler deiştirmek istesede buna uygun yönetim anlayışı yok. ya da daha dorusu buna uygun bir aziz yok demek daha dogru çünkü yönetim göstermelik herşeyin başında aziz var.daha geçen hakan bilal kutlualp e bile sen gelme artık kurula huzurmuzu aile ortamını bozuyorsun dedi. niye dedi bunu çünkü yanlışlarını söyleyen tek kişi o da ondan. diğerleri sadece yama. dedğim gibi aykutun yanında bide vizyon sahibi başkan ve yönetim lazım yoksa aykut hep gelip geçen ve tek suçlu ilan edilen bir td olarak tarihe karışçak böle giderse. ama sayın başkanımız hala daha boş sözleşmeye imza atan selçuk hakkında takımda kalsın çok iyi fenerbahçeli bize böyle adamlar lazım derse, kurulda selçuğa bi üye laf ettği zaman nihat özdemir gs ye gol attıgı unutulmasın derse yani bu görüşe sahip insanlarla devam ederse bu kulüp Aykut Kocaman ne kadar başarılı olur siz tahmin edin.taraftar aykuta ne kadar destek verirse versin yönetim ve başkan kendi koltuklarını kurtarmak için yine td yi suçlu ilan etçekler kamuoyunda. aziz in ve yönetimin karşısında sağlam duramayan bir taraftar topluluğuna dönüştük. bugün vamos bien grup ck unifeb de yok tribünler de ki bu da ayrı bi konu ayrı bi başlık neyse. biraz dolmuşum sanırım :D
Sosyal ağlarda paylaş

MİLLİYET said:

Fenerbahçe’nin Young Boys’a yenilerek Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi takımda taşları yerinden oynatmaya başladı. Fenerbahçe Teknik Direkötörü Aykut Kocaman’ın Alex’i ilk yarının sonunda oyundan alması çok tartışıldı.

Alex’in Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın kararı için, “İlk yarıda iyi oynamadım; ama ikinci yarıda sahada kalmayı bekliyordum. Aykut Kocaman’ın beni oyundan almasına çok bozuldum” dedi.

Fenerbahçe ile bu sezon sözleşmesi bitecek olan Alex’in sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın oyun sisteminde Alex’i düşünmediği öğrenildi.

Kocaman’ın uzun vadede Fenerbahçe’ye 4-3-3 sistemini yerleştirmeye çalışacağı özellikle Stoch ve Dia’nın bu sistemin oyuncuları olduğu vurgulandı.

Aydın Cingöz/ Radyospor.com

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ama bu kadar kötü futbolda olmaz arkadaş. En komik tarafı oyuncular dk 20de dökülmeye başladı. Yorgunluktan gidip pas isteyemiyorlardı, full şişirdiler topları, hani sekerde gol olur.

Bir yandan iyi oldu. UEFA'ya öbür turda elensek gidemiyorduk. Ki bu futbolla Ajax bizi rezil eder gönderirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

alex kötüydü ama maçı alıcak tek adam alexti

maçı izlerken bütün fenerliler alexi cıkarsana falan diyordu yanımdaki.alexi cıkardı gördük :)

alexin olayı o ztn.adama tam küfür etmeye baslayınca hop duran top kullanıyor gol oluyor yada bişi yapıyor illa
Sosyal ağlarda paylaş

Dia'da iyi transfer bence. Adam yıllardır fenerin görmediği hızlı zenci. Fakat genç diyemi bilmem çok çekingendi hala alışamamış. Hatta şuan şu takımda 3-4 adam geçip bizi yerimizden hoplatabilecek tek oyuncu o. Stoch demeyin sınırı 2 çözdüm ben onu. Maçın sonlarına doğru anca açıldı Dia. Cristian yine rezaletti Aurellio'yu şu yaşında getir yine 4 katı iş yapardı. Yok o kadar rezil oynadı o ve Blica neden inat ediyorlar anlamadım. Madem genç takım kurdun şampiyonlukta istemiyoruz bu sene oralarada genç geleceği olan adam alsaydın pişsselerdi bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...