Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 dolar değil euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 lan allahın bursalısı hayatında kaç kere euro gördün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hastadam said: @rewe o mantıkla sizinde ölene kadar derbi muhabbeti yapmamanız lazım ama her derbi önce "biz goyacaz bu zefer" vb. laflar topluluğunu okuyup, duymaktan bıktık... fenerbahçeliler aslında hakkaten olgunca davranıyo, bizim yerimizde siz olsanız varya, offf tanrım... her derbiden sonra zaaa zaaa zaaa, yazık yani acıyorum gerçekten. e zaten biz derbide arada bir yensek bile off nası koduk falan diye muhabbet yapmıyoruz. Neden? Geneli belli konuşmuyoruz, aynı şekilde tromso geyiği döndürmeye hak da kalmıyo böylece :) Ha bi de artık fener maçlarını kaybetmek bile koymuyor bana, nolcak lan diyip geçiyorum o derece alıştım yenilmeye, tersi olsa da heralde yenmek anlamlı olmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 timsah yürüyüşü yapmışlar caddede öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Aa dandik rp'sini bırakmış özüne dönmüş yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi maçtan haberim yoktu hiç ELENMİŞİZ AHHAEUHAEAHUEHA.yazık resmen kendi takımıma acımaya başladım,ne kadar maçta nasıl oynadıgımızı bilmesem de berabere bile kalamamak kadar lamer bişey olamaz tipe bak ahaheahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 nileppezdel said: Aa dandik rp'sini bırakmış özüne dönmüş yine :D rp değildi o, son zamanlarda trollerin oyunlarına geliyodum hep, sonra bigün dedim ki kendi kendime," bu trolleri yenmenin yolu onların geçtiği yollardan geçmekte " diye. bi bakıma kendimi eğittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bikaç günülüğünede olsa iyi bi takım tutmak istedi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 dont feed the troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ne bekliyordunuz ki ben çok şaşırmadım maçı izlerken etrafımdaki amcalar küfür ederken. bu kadar savunma zaafı olan aciz bi takımımız varken.. young boys resmen haketti turu. bundan sonrası nolur allah bilir. ama taraftar ilk hedef olarak yönetimi alıcak gibi gözüküyor işler daha kötü giderse. yarın umarım gs ve bjk tur atlar ülke puanı için. biz de avrupa liginde ne kadar gideriz büyük bi soru işareti. zaten young boys u geçsekte hertürlü elenirdik. ii geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yazık lan fenere, acıdım valla. İnşallah da yarın bize acımazlar maçtan sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ben çok net birşey söylüyorum, fenerbahçeyi 2-3 hafta sonra görün.. tamam mı ? eksikler tamamlansın, özer dönsün mehmet topuz dönsün.. bunlar şimdi yazdıldığında çok etki etmiycek gibi gözüküyor ama düşünsenize geçen sene sakat haliyle sahada en çok koşan özer hurmacı alexin yerine ve salak cristian çingenesinin yerine hırs küpü ve takımına alışmış ve EN ÖNEMLİSİ saçlarını uzatmış ve özüne dönmüş bir mehmet topuz. alexi kesicektir benim tanıdığım aykut ve özeri koyarak hem takımın hırsına hırs katacak hemde yabancı kontenjanını forvet veya başka bir mevkii için kullanıcaktır. dianın ve stochunda yeni takımlarına alışması ve luganonun geri dönüp, santos ve gökhan gönülün form tutmasıyla fenerbahçe GERÇEK FENERBAHÇE olacaktır. bu yazı burdan silinmiycek hiç bir şekilde, ve o fenerbahçeyi gördüğünde insanlar bu konuyu uplayıp bu yazıyı okutucam herkese... benden şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hasta değil adam değil alihandır o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 birader şampiyonlar liginden elendi takım, 2-3 hafta sonra siz şimdi iyisiniz geri geli lütfen mi dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bence dondurma yiyip eşeğe binicekler yada ne biliyim belki eskrim dersi alır yada parlamento binasında piknik yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 şimdi devreler yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hahahha mokoko =) aşırı yükleme oldu hastaadam da gitmeyin üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ekşiden said: young_boys_f*cking_103_years_old_granny_fener.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hastadam said: ben çok net birşey söylüyorum, fenerbahçeyi 2-3 hafta sonra görün.. tamam mı ? Hastadam said: fenerbahçeyi 2-3 hafta sonra görün.. tamam mı ? Hastadam said: tamam mığğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ? http://www.badgeplanet.co.uk/badges_large/smiling-face-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Beyler topuz saçlarını uzatmış, napacaz olm nasıl yenecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Neyseki oynamadı topuz oynasaydı genç oğlanlardan biri elini saça dolayıp ... =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 komiklik falan bi yana bu biraz seviyesizce olmuş, neyse gülün bakalım.. gs yenilsin bende servetin, batdal gazinin saçlarına giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Kaybolursun sen oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sana günde 3 öğün fener su öneriyorum hastadam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 şimdi farkettimde soldaki 2 abaza nası bakıyolar teyzeye öyle ya. fotoğraf çekildikten sonra yediler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar