Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Young Boys | 04 Ağustos 21.15

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Hastadam said:

@rewe o mantıkla sizinde ölene kadar derbi muhabbeti yapmamanız lazım ama her derbi önce "biz goyacaz bu zefer" vb. laflar topluluğunu okuyup, duymaktan bıktık... fenerbahçeliler aslında hakkaten olgunca davranıyo, bizim yerimizde siz olsanız varya, offf tanrım... her derbiden sonra zaaa zaaa zaaa, yazık yani acıyorum gerçekten.

e zaten biz derbide arada bir yensek bile off nası koduk falan diye muhabbet yapmıyoruz. Neden? Geneli belli konuşmuyoruz, aynı şekilde tromso geyiği döndürmeye hak da kalmıyo böylece :)

Ha bi de artık fener maçlarını kaybetmek bile koymuyor bana, nolcak lan diyip geçiyorum o derece alıştım yenilmeye, tersi olsa da heralde yenmek anlamlı olmazdı :)
Sosyal ağlarda paylaş

ne bekliyordunuz ki ben çok şaşırmadım maçı izlerken etrafımdaki amcalar küfür ederken. bu kadar savunma zaafı olan aciz bi takımımız varken.. young boys resmen haketti turu. bundan sonrası nolur allah bilir. ama taraftar ilk hedef olarak yönetimi alıcak gibi gözüküyor işler daha kötü giderse. yarın umarım gs ve bjk tur atlar ülke puanı için. biz de avrupa liginde ne kadar gideriz büyük bi soru işareti. zaten young boys u geçsekte hertürlü elenirdik. ii geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok net birşey söylüyorum, fenerbahçeyi 2-3 hafta sonra görün.. tamam mı ? eksikler tamamlansın, özer dönsün mehmet topuz dönsün.. bunlar şimdi yazdıldığında çok etki etmiycek gibi gözüküyor ama düşünsenize geçen sene sakat haliyle sahada en çok koşan özer hurmacı alexin yerine ve salak cristian çingenesinin yerine hırs küpü ve takımına alışmış ve EN ÖNEMLİSİ saçlarını uzatmış ve özüne dönmüş bir mehmet topuz. alexi kesicektir benim tanıdığım aykut ve özeri koyarak hem takımın hırsına hırs katacak hemde yabancı kontenjanını forvet veya başka bir mevkii için kullanıcaktır. dianın ve stochunda yeni takımlarına alışması ve luganonun geri dönüp, santos ve gökhan gönülün form tutmasıyla fenerbahçe GERÇEK FENERBAHÇE olacaktır. bu yazı burdan silinmiycek hiç bir şekilde, ve o fenerbahçeyi gördüğünde insanlar bu konuyu uplayıp bu yazıyı okutucam herkese... benden şimdilik bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...