Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 tesadufen barda karsilastiysan birakir gecersin ama kizlar sana guvenip disari ciktilarsa, sen de cikarken "erken doneriz ama" filan gibi birsey soylemediysen elin mahkum bekleyeceksin. ote yandan "manitam olmasa bile yanimdaki her disi canli onune bakacak, dizini kirip oturacak" kafasini cok ilkel buluyorum hatta tam aklimdan geceni soyliyim: kro musunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mum_Chamber said: ote yandan "manitam olmasa bile yanimdaki her disi canli onune bakacak, dizini kirip oturacak" kafasini cok ilkel buluyorum hatta tam aklimdan geceni soyliyim: kro musunuz lan? dizini kirip oturmasiyla bi alakasi yok ayrica kimseyi zorlamiyorum benle disari cikarken gelceksin lan felanda demiyorum hazzetmiyorum sadece eger ben gidip it kopukla oynascam diyosa benne isari cikmamasi yeterli insannarin nasil ki ben bi kiz yada kiz grubuyla ciktigimda gidip random kizlara yazmiyosam ayni saygiyi bekliyorum diz kirmak felanda yok istedikleri kadar oynasinnar dansetsinner haa ben sarhossam bende ederim fsafasadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 barda kız bırakırsanız beni arayım. ben gelir toplarım kalanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bir kizin barda bir erkekle muhabbet etmesi "it kopukla oynasmak" mi oluyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 evet ben soyluyorum zaten ben hazzetmiyorum dunyanin en naif insanida olabilir beni ilgilendirmez erkeklerle takilmaksa aruzusu benne cikmasin ole harem agasi gibi siz takilin ben cantalariniza uakeyet olurum tavri benim isim deil yoksa isteyen istedigiyle istedigini yaoabilir hatta yapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 soruyu anlamadım serkan biraz daha aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 BonePART said: evet ben soyluyorum zaten ben hazzetmiyorum dunyanin en naif insanida olabilir beni ilgilendirmez erkeklerle takilmaksa aruzusu benne cikmasin ole harem agasi gibi siz takilin ben cantalariniza uakeyet olurum tavri benim isim deil yoksa isteyen istedigiyle istedigini yaoabilir hatta yapsin (tu) bi arkadaşıyla fln karşılaşır selamlaşırlar naber nassın ok görüşrüz daha fazlasına gelemem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Abi ne saçma birşey.Bara yazışma amacıyla gitmezsin ama bir durum olur tanışırsın kızla çocuk konuşur iyi de anlaşırlar hani o durumda sen kıza surat mı yapacaksın ? Ya da bu yüzden bir daha da senle bi yere gitmem hede hödö mü diyeceksin.İnsandır abi olur konuşursun görürsün hoşuna gider falan.Kimse demiyor gidip tuvalette sevişecekler ya da o akşam eve beraber gidecekler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 İşte herkes onu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 barda kiz birakacagi zaman bana haber verecek serkan anlastik biz. ben toplarim onlari guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mum_Chamber said: tesadufen barda karsilastiysan birakir gecersin ama kizlar sana guvenip disari ciktilarsa, sen de cikarken "erken doneriz ama" filan gibi birsey soylemediysen elin mahkum bekleyeceksin. ote yandan "manitam olmasa bile yanimdaki her disi canli onune bakacak, dizini kirip oturacak" kafasini cok ilkel buluyorum hatta tam aklimdan geceni soyliyim: kro musunuz lan? ben de öyleyim o konuda. yiyişsin hepsi, ne sap sap oturcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Theridone said: barda kiz birakacagi zaman bana haber verecek serkan anlastik biz. ben toplarim onlari guzel guzel. küçükparkın göbeğinde iş yerin var olum sana ekmek yokta kime olcak la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Llama said: hadi bakalım arkadaşlar genel kültür sorusu 10 puanlık evde takılmışınız hetürlü takım taklavat kullanılmış kafa güzel dışarı çıkıyorsunuz sonra bakıyorsunuz artık kafa kaldırmıyor dışarda ortamları ve eve gidmeye karar verip kızlara hadi bakalım başbaş diyip evin yolunu tutuyorsunuz saat 1 yada 2 o saatlerde bırakırmısınız 2 kızı kafasıda güzel hafif yollu... yoksa acı çekerek bütün onların keyfini bekleyip eve dönmelerini beklersiniz Ne bekleyecem lan tohumuna para mi saydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Llama said: Theridone said: barda kiz birakacagi zaman bana haber verecek serkan anlastik biz. ben toplarim onlari guzel guzel. küçükparkın göbeğinde iş yerin var olum sana ekmek yokta kime olcak la bana ekmek var da o ekmegin icinde kasar da var sekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Akhlaur said: Abi ne saçma birşey.Bara yazışma amacıyla gitmezsin ama bir durum olur tanışırsın kızla çocuk konuşur iyi de anlaşırlar hani o durumda sen kıza surat mı yapacaksın ? Ya da bu yüzden bir daha da senle bi yere gitmem hede hödö mü diyeceksin.İnsandır abi olur konuşursun görürsün hoşuna gider falan.Kimse demiyor gidip tuvalette sevişecekler ya da o akşam eve beraber gidecekler diye. bennede disari cikmak zorunda degil ki kizlar kimseyi zorlamiyorum ciksinnar yanniz yada "genis goruslu" arkadaslariyla ben hazzetmiyorum ama yane "bak bu berkecan az once tanistik" "selaaaam nassiniz gencler" diye gelen bi herifle muhattap olmak istemiyorum en temel hakkim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kıskanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yoo kiskanmiyorum erkek arkadasi olan arkadaslarimda var bi kiskanclik yok sadece o adamla tanismak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ne ketum adamsin be bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 zaten sevicegim bi adam olsa tanismis olurdum gibi bi mantigim war su gune kadarda ise yaradi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kızlar sindirememis hacı,bırakılır neden bırakılmasın,kutsal emanet mi lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 BonePART said: evet ben soyluyorum zaten ben hazzetmiyorum dunyanin en naif insanida olabilir beni ilgilendirmez erkeklerle takilmaksa aruzusu benne cikmasin ole harem agasi gibi siz takilin ben cantalariniza uakeyet olurum tavri benim isim deil yoksa isteyen istedigiyle istedigini yaoabilir hatta yapsin (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 peki aynı şeyi yanınzda adam varken hatunlara sarkayın lan şeklinde destekliyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 BonePART said: evet ben soyluyorum zaten ben hazzetmiyorum dunyanin en naif insanida olabilir beni ilgilendirmez erkeklerle takilmaksa aruzusu benne cikmasin ole harem agasi gibi siz takilin ben cantalariniza uakeyet olurum tavri benim isim deil yoksa isteyen istedigiyle istedigini yaoabilir hatta yapsin Adam haklı beyler. Ayrıca adam delikanlı beyler. +rep/terazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Bonep haklı beyler. Ben buna ek olarak sevgilisi olan kız arkadaşlarımdan uzaklaşıyorum yavaştan. Bi adam daha varsa ben yokum baps. İster sevgili olsun ister başkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 BonePART said: birakilmaz kiz evine birakilir kapisinda beklenir kiz bina kapisindan girince gidilir gerekirse yoldan sapilir ters yone gidilir kiz evine birakilir bunun karsisindada benim masamdan kimse kiz kaldiramaz kiz benne disari ciktiysa efendi olcak ole sagla solla cilvelesmicek kiz arkadasim yada kiz kardesim dedil herhangi bi kizdan soz ediyorum ole elli kollu bi lavukla yiyiscekse felan ben hazzetmem ceker giderim onnar yiyissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar