Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hadi bakalım arkadaşlar genel kültür sorusu 10 puanlık evde takılmışınız hetürlü takım taklavat kullanılmış kafa güzel dışarı çıkıyorsunuz sonra bakıyorsunuz artık kafa kaldırmıyor dışarda ortamları ve eve gidmeye karar verip kızlara hadi bakalım başbaş diyip evin yolunu tutuyorsunuz saat 1 yada 2 o saatlerde bırakırmısınız 2 kızı kafasıda güzel hafif yollu... yoksa acı çekerek bütün onların keyfini bekleyip eve dönmelerini beklersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yaptım daha önce ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ben hep yapıyorumda bu sefer kızlar küstü "küsmemişler ama konuşmuyorlarmış" nedemekse artık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ikna edemiyosam eve gitmeye, beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Benim kapris yapacak kızla işim olmaz zaten. Nefret ederim öyle şeylerden. Herhangi bir sorun yaşamadım hiç ben. Hatta evim Cihangir'de olduğundan evime kadar bırakıldığım bile olmadığı değil Taksim civarındaysak. Kapris neymiş abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 beni çağır bi dahakine, ben göz kulak olurum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 valla barda kalmak onlarin tercihidir der gecerim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 barnacle said: beni çağır bi dahakine, ben göz kulak olurum :P izmirdeysen gelmelisin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Llama said: ben hep yapıyorumda bu sefer kızlar küstü "küsmemişler ama konuşmuyorlarmış" nedemekse artık bu Özür dilemeye eve çağır, hafif bişeyler giyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 teminde bi arkadaş diyor özür dile.. niye dileyim ya benim başıma bişey gelse idi eve giderken o kafada.. onlar niye bıraktı beni yanlız eğlenme uğruna :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Amaç özür dilemek değil zaten ota boka sudan sebeple 5 yasindaki cocuk gibi küsen, şımaran hatuna hakettiğini verecek koşulları yaratmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 serkaaaaaaaaan burda 22 yaşında ama 16sında gösteren bi adam var. yazıktır, günahtır yiğido :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kim la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 çıkarsın gidersin, gayet de bırakırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 benim hacı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 gelmicez dediklerinde barda cikarip masaya vursan bunlarin hicbiri basina gelmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Theridone said: benim hacı =/ sen şimdi 16 gösteriyon ya ilerde avantajı var 40 yaşına geldinmi götürürsün 25likleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 birakilmaz kiz evine birakilir kapisinda beklenir kiz bina kapisindan girince gidilir gerekirse yoldan sapilir ters yone gidilir kiz evine birakilir bunun karsisindada benim masamdan kimse kiz kaldiramaz kiz benne disari ciktiysa efendi olcak ole sagla solla cilvelesmicek kiz arkadasim yada kiz kardesim dedil herhangi bi kizdan soz ediyorum ole elli kollu bi lavukla yiyiscekse felan ben hazzetmem ceker giderim onnar yiyissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 izmirdeyim ben bi alo deseydin ben göz kulak olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 BonePART said: birakilmaz kiz evine birakilir kapisinda beklenir kiz bina kapisindan girince gidilir gerekirse yoldan sapilir ters yone gidilir kiz evine birakilir bunun karsisindada benim masamdan kimse kiz kaldiramaz kiz benne disari ciktiysa efendi olcak ole sagla solla cilvelesmicek kiz arkadasim yada kiz kardesim dedil herhangi bi kizdan soz ediyorum ole elli kollu bi lavukla yiyiscekse felan ben hazzetmem ceker giderim onnar yiyissin this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Llama said: ben hep yapıyorumda bu sefer kızlar küstü "küsmemişler ama konuşmuyorlarmış" nedemekse artık bu verirse senin vermezse siradaki. Kendini affetirmelisin. House Party yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 BonePART said: birakilmaz kiz evine birakilir kapisinda beklenir kiz bina kapisindan girince gidilir gerekirse yoldan sapilir ters yone gidilir kiz evine birakilir bunun karsisindada benim masamdan kimse kiz kaldiramaz kiz benne disari ciktiysa efendi olcak ole sagla solla cilvelesmicek kiz arkadasim yada kiz kardesim dedil herhangi bi kizdan soz ediyorum ole elli kollu bi lavukla yiyiscekse felan ben hazzetmem ceker giderim onnar yiyissin abi kız yiyişcekse dışarda ben yiyişirim kızla manyakmıyım elin adamına kaptırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 serkan şimdiden kaldırmak istiyorum hacı 25likleri. bi buluşma şart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yaz abi sevişmem şimdi yeni üni.ler düşsün piyasa o zaman eylüle kadar idare et maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 eylüle kadar liseli diyosun. neyse, biz hep budayız serkanım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar