Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy http://www.maxicep.com/images/smileyler/kro_mendil.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bu sıcakta sokakta seks mi yapılır lan. yabış yabış olur insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi şimdi gazetede fotolarını gördüm karıyı baya kaldırımda yapmış adam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Laraken said: ar yok, namus kavramı yok, utanma yok, terbiye yok ahlak yok işte ab vatandaşı terbiyesiz insanlar...... böyle bir ahlak yapımız var, ama önümüzde sevişseler hemen pantolonumuzu soyup saldıracak kadar da süper namus anlayışımız var. ikisi de olmasın, insanlar kendi işlerine bakabilsinler. öyle arzuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 adam kızı öper, bir maymun gazeteci çıkar "sokak ortasında seviştiler" yazar. din elden gidiyor seslerini duyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Llama said: abi şimdi gazetede fotolarını gördüm karıyı baya kaldırımda yapmış adam lan HANGİ GAZETE!!1!11!!!1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 iyi bana denk gelmemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi bu yazının neden böyle yazıldığını tahmin edebiliyorum. orda yazı yazanlar günlük yazı sayısı başına para alıyor muhtemelen ve belirli bir karakter sayısını geçmesi lazım. herif haber yapılacak bir olay görmüş ama olayı 2 cümlede açıklıyınca bitiyor uzunluğu yetmiyor. dolayısıyla herif loopa sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dartanian said: Llama said: abi şimdi gazetede fotolarını gördüm karıyı baya kaldırımda yapmış adam lan HANGİ GAZETE!!1!11!!!1!!! yeni gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Karag8z said: adam kızı öper, bir maymun gazeteci çıkar "sokak ortasında seviştiler" yazar. din elden gidiyor seslerini duyarız. abi direk yatırmış yeminlen yapmış fotoları gördüm yenigün izmir gazetesinde resmen ayakları dikmiş kız havaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Llama said: abi şimdi gazetede fotolarını gördüm karıyı baya kaldırımda yapmış adam lan adamlar sokak ortasında seks demiş 4 kere neyine inanmıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Haber metnini yazan adam bunalıma girmiş resmen. Sokak ortasında seviştiler! Seviştiler.. Hııı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Llama said: abi direk yatırmış yeminlen yapmış fotoları gördüm yenigün izmir gazetesinde resmen ayakları dikmiş kız havaya ss isteriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Abi haksızlık bu ama ya.Avrupalılar cok rerörö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 SOKAK ORTASINDA ADAM ÖLDÜRÜYORLAR KİMSE BU KADAR SESİNİ ÇIKARTMIYOR!! SAVAŞMA SEVİŞ! ☮ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bu ilişkiden bir çocuk doğarsa default sokak çocuğu mu oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 doğuş koyuyorlar adını diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 abi resimleri skenlemem gerek ki buraya koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 cocuk hem official sokak cocugu hem de capsli dogacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Llama said: abi resimleri skenlemem gerek ki buraya koyayımabi harbi resimleri gönder veya link ver çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 benden günah gitti +80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 said: yolda aşka geldi yorum güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Llama said: benden günah gitti +80 ohahashdad helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ohas cidden helal yardırmışlar beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar