Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokak ortası Seks

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

"Alkolü fazla kaçıran iki turist sokak ortasında seks yaptı Kuşadası’nda sabaha kadar alkol alan iki turist, otele dönerken önce öpüşmeye başladı ardından da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi. Vatandaşlar turistlere tepki gösterdi TÜRKİYE’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda alkolü fazla kaçıran Belçikalı 2 turist, sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi. Ortaya çıkan nahoş görüntüler karşısında vatandaşlar, turistlere tepki gösterdi. Aydın’ın Kuşadası Barlar Sokağı’nda sabaha kadar eğlenen B.C.N. isimli erkek ve N.Y.N. isimli kadın turist, alkollü fazla kaçırınca günün ağarmaya başladığı sabah saatlerinde kaldıkları otele dönerken, cadde ortasında kendilerinden geçti. Aşırı alkollü olan B.C.N. ve N.Y.N. isimli Belçika uyruklu 2 turist, alkolün de etkisiyle cadde ortasını yatak odası zannedip cinsel ilişkiye girdi. Olaya bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları da manzarayı cep telefonlarına kaydetti." said:

tık
Mesaj tarihi:
ar yok, namus kavramı yok, utanma yok, terbiye yok ahlak yok işte ab vatandaşı terbiyesiz insanlar......
Misafir04 Ağustos 2010 Çarşamba 08:53

bayram emlak ofisinin sahibinin parmağı var bu işte
Misafir04 Ağustos 2010 Çarşamba 08:50

aman sabahlar olmasın
Misafir04 Ağustos 2010 Çarşamba 08:50
Mesaj tarihi:
Spidee said:

Haber metni tek cümleden oluşuyor yalnız. Aynı cümleyi sıralı, devrik, bileşik, eksiltili şekillerle yazmışlar sadece.

ben de buna takıldım aynen, okudum okudum hep başa döndüm hissi yarattı.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

ne yazacaklardı abi, adam kadının elbisesini hunharca yukarı çekerken kadın adamın terli sırtını hunharca... gibi bir haber olacağını sanmıorum.

Sarsılarak okudum
Mesaj tarihi:
amerikada olsa etrafta izleyenler "onlar yapıyor ama biz yapamıyoruz. eşitliğe aykırı" diye mahkemeye giderler ve milyon dolarla tazminat alırlardı. ama orası amerika, medeniyet ülkesi!
  • Yeni Oluştur...