olitere Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 "Alkolü fazla kaçıran iki turist sokak ortasında seks yaptı Kuşadası’nda sabaha kadar alkol alan iki turist, otele dönerken önce öpüşmeye başladı ardından da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi. Vatandaşlar turistlere tepki gösterdi TÜRKİYE’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda alkolü fazla kaçıran Belçikalı 2 turist, sokak ortasında cinsel ilişkiye girdi. Ortaya çıkan nahoş görüntüler karşısında vatandaşlar, turistlere tepki gösterdi. Aydın’ın Kuşadası Barlar Sokağı’nda sabaha kadar eğlenen B.C.N. isimli erkek ve N.Y.N. isimli kadın turist, alkollü fazla kaçırınca günün ağarmaya başladığı sabah saatlerinde kaldıkları otele dönerken, cadde ortasında kendilerinden geçti. Aşırı alkollü olan B.C.N. ve N.Y.N. isimli Belçika uyruklu 2 turist, alkolün de etkisiyle cadde ortasını yatak odası zannedip cinsel ilişkiye girdi. Olaya bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları da manzarayı cep telefonlarına kaydetti." said: tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 CRANK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ar yok, namus kavramı yok, utanma yok, terbiye yok ahlak yok işte ab vatandaşı terbiyesiz insanlar...... Misafir04 Ağustos 2010 Çarşamba 08:53 bayram emlak ofisinin sahibinin parmağı var bu işte Misafir04 Ağustos 2010 Çarşamba 08:50 aman sabahlar olmasın Misafir04 Ağustos 2010 Çarşamba 08:50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bence de bayram emlak ofisinin düzenlediği bir gerilla pazarlama çalışması olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Tepki gösterirken caps almışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 abi biz de alkol alıyoruz da hiç sokak ortasını yatak odası zannetmişligim yok. O KADAR MI SAPIZ LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 nahoş görüntüler ? wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 fotoğraflar için nereye tıklıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 akp'nin türkiye'yi,iran'a çevireceğini iddia edenlerin görmeyi arzuladığı türkiye herhalde bu olsa gerek Misafir04 Ağustos 2010 Çarşamba 09:16 oooh yea baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 biriyle sevişmek neden bu kadar utanılıcak ayıp birşey ki sokakta yapınca yuhluyolar bunu anlıyamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hadi yuhladın neden caps alıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 benim merak ettigim o caps alanlar video cekenler, nereye upload ettiler bu durumu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 adamlar gelecege yatırım yapmıs telefona cekip, internet dısında gormuyorlar sanırım seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Haber metni tek cümleden oluşuyor yalnız. Aynı cümleyi sıralı, devrik, bileşik, eksiltili şekillerle yazmışlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 vids or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 şu anda hunharca bu videoları arayanlar var biliyorum, bulursanız öm'den link pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Spidee said: Haber metni tek cümleden oluşuyor yalnız. Aynı cümleyi sıralı, devrik, bileşik, eksiltili şekillerle yazmışlar sadece. ben de buna takıldım aynen, okudum okudum hep başa döndüm hissi yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bende video war diye siteye gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ne yazacaklardı abi, adam kadının elbisesini hunharca yukarı çekerken kadın adamın terli sırtını hunharca... gibi bir haber olacağını sanmıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Tenekeadam said: ne yazacaklardı abi, adam kadının elbisesini hunharca yukarı çekerken kadın adamın terli sırtını hunharca... gibi bir haber olacağını sanmıorum. Sarsılarak okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Spidee said: Haber metni tek cümleden oluşuyor yalnız. Aynı cümleyi sıralı, devrik, bileşik, eksiltili şekillerle yazmışlar sadece. Ahaha harbiden lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 haber metni tam bir loop, adeta bir mindfuck hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Haber hic inandirici gelmiyor ama dogruysa bence iyi yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 amerikada olsa etrafta izleyenler "onlar yapıyor ama biz yapamıyoruz. eşitliğe aykırı" diye mahkemeye giderler ve milyon dolarla tazminat alırlardı. ama orası amerika, medeniyet ülkesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 adına da derler seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar