cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bilen bilir kullanışlı bi arşiv paylaşım programı.. dub,reggae,psy ve goa içerikli arşiv sahibi kullanıcılar varsa paslaşalım olmağmııı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 hala var mı soulseek ya? Uff ne sömürürdüm bağlantısı iyi olanları ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 valla hala gayet verim alabiliyosun.ben de fena yapıyorum o senin yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ben dial-up ken kullanıyodum ama :D artık gerek yok ki soulseek'e filan. istediğini rahat rahat bulabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Geri dönüş yaptım SoulSeek'e. İnanılmaz iyi bir program. Hiç bir yerde bulunmayan (ne bloglarda ne de Usenet'te) bir kaç albümü belki bulurum diye girdim, daha önce hiç bulamadığım 20-30 albümü buldum çıktım. Kullanıcı adı GERGE. Girin alın istediğinizi. Notebook'da tuttuğum albümler var ama sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben de garciaeffect olarak kayıtlıyım. harddiskim hizmetinizde.bayabaya bişiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şu klavyede tuş takılması kızlara has bi durum yalnız. görelimmm olmağmııı bakın. tuş takılmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 8-) kesinlikle katılıyorum.bırakmaya çalışıcam azaltarah ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bir ara soulseekin içinde yaşıyordum resmen. acaip şekilde eğlenceli idi chat odaları ama sonra büyüdük filan unuttuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 İlk göz ağrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 indie chat odasında az muhabbet etmemiştik 2003 civarında heh bloglar çıktı soulseekin havası söndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 iyi idm arşivi vardı az sömürmedim ama mediafire, rapidshare + torrent kombosunun yanında çok kullanışsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcomp Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 arşivciler için birebir olmakla beraber hız konusunda tabii ki torrentle falan yarışamaz. Fakat yine de sürekli kullanırım o ayrı konu, nette bulamadığınız bir çok albüm bulabiliyorsunuz, bir de muhabbet dönüyor tabii, o güzelliği var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ben de dün gece yükledim sırf chat odalarına bakmak için indie'de hala fena muhabbet dönüyor ya. türkler soulseek'i bırakmış ama türk odasını bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 topinweb.com henüz bulamadığım bir şey olmadı da; bulamadıklarım için bakıyorum soulseek'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcomp Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 moncici said: ben de dün gece yükledim sırf chat odalarına bakmak için indie'de hala fena muhabbet dönüyor ya. türkler soulseek'i bırakmış ama türk odasını bulamadım. Ben hiç görmedim oralarda Türk odası :D ama diğer odalar yeterince aktif, bir de başkalarının arşivine göz atarken indiresin geliyor birsürü şeyi de ekliyorsun listene hiç aklında yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar