Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ateşim var dereceyi insin bi daha ölçiyim diye sallarken klavyeye çarptı kırıldı klavye civa oldu bolca, naabıyım şimdi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 git bi duş al. ağzına burnuna 3 kere su çekmeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 calippo said: git bi duş al. ağzına burnuna 3 kere su çekmeyi unutma adam önce klavyenin derdine düşmüşş kendinden ziyade=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 civa iyi iletkendir. şu ana kadar bişe olmadıysa her an olabilir. sabah kuvvetli bi süpürgeyle klavyeyi söküp süpür içini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 civayi koltuk altina sur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 o zaman klavyeyi duşa sok home ve end tuşlarına 3 kere su sok. napar ki cıva kötü müdür? zaten ıslatmıyo bile böle damla gibi bozulmadan duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 klavyenin derdinde değilim, nasıl temizlicem ne edicem onu düşünüyorum. Cıva baya zehirli bi madde çünkü 1gramı öldürüyo adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 o kadar cıvadan bir şey olur mu bilmem ancak; said: Cıva buharlı lambalarda kullanılır. Cıva buharlı lambalar, beyaz parlak bir ışık verir. Cıva buharı çok zehirlidir. Koklamak tehlikelidir. said: Cıvanın buharını solumak, insanlarda gelişmekte olan sinir sistemlerine zarar verir. Çoğu insan çevrede dağılmış bulunan cıva nedeniyle, dokularında eser miktarda cıva taşır. Cıvaya maruz kalan insanın zarar görüp görmeyeceği birçok faktöre bağlı olmakla birlikte genelde zehirleyicidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yok öyle bişe. direk damarlara verirsen ancak ya da vücutta birikmesi lazım büyük miktarların. raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kimya lab dan hatrladıım kadarıyla bu cıva dağılmıo sürü halinde hareket ediyo. altına gazete ser sonra klavyeyi ters çevir. dökülür belki. dökülürse ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 huun said: yok öyle bişe. direk damarlara verirsen ancak ya da vücutta birikmesi lazım büyük miktarların. raad ol valla doğru söylüyor da olabilirsin de dünyanın bir çok ülkesinde yasaklı ya da yasaklanması isteniyor bildiğim kadarıyla cıvalı termometrenin ve de cıva buharı (her ne kadar yukarıda da söylediğim gibi %100 emin olmasam da) bu miktarlarda bile oldukça tehlikeli. çok bilimsel bir şey bulamadım hemen fakat: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071122163444AA91heH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 civaya dokunma. o kadar diyorum. biyokimya öğrencisiyim... labaratuarda civanın bulunduğu bir aletle çalışırken eldiven takmamıştım... dövüyodu gözetmen. ağzımı kırıyodu. ölmek mi istiyosun lanet olsun adamım diye atarlanmıştı yaa...yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 lisede yarım kilo mu ne çalmıştım laboratuvardan, 18 sene sonra hala kimse ölmedi evde. oynaması bu kadar keyifli başka bişe daha da görmedim hehe civa ağır metal ve evet zehirli, vücuda girdiği zaman atamıyorsun dışarı; ama öyle ufacık miktarları zırt diye insan öldüren bişe değil. vücuda girmesi de çok zor bişe ancak buharını solursan uzun zaman öyle birikiyor. sağa sola dökülen küçük miktarlardan bişe olmaz. raad olun. hatta ingilterede 19. yy başıda sapka imalatında çalışanlar geldi bak aklıma. yıllarca bu adamlar niye ölüyor diye düşüne düşüne en sonunda civanın zehirli olabileceği geliyor akıllarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 tırnak uçlarından girebiliyor, deriden az da olsa girebiliyor, durduğu yerde bile az da olsa buharlaşıyor, yine de o kadar az miktarda en kötü kör olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 elektrik süpürgesiyle çeksem olur mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Eralp said: klavyenin derdinde değilim, nasıl temizlicem ne edicem onu düşünüyorum. Cıva baya zehirli bi madde çünkü 1gramı öldürüyo adamı. tamam zarali birsey olabilirde abarttin gibime geliyor. Abi millet g*tüne sokuyor onu ates ölcmek icin. Lütfen aydinlat beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 iyi sansürleyememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 cok pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Gayet zehirli bir madde civa, aman diyeyim. Ha, termometrenin ucunu, insana temas eden yerini civa zannetmek de bambaşkaymış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Biraz araştırınca cidden zehirli bir madde olduğunu anlarsınız, özellikle cıva buharı. 114 zehirlenme hattını aradım ordan yeterli bilgiyi aldım, ordaki doktor kadın üzerinde giydiklerini, hatta halıyı falan da mümkünse çöpe at dedi, o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar