Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZeMCA6FD9zk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 fena deil ya, thor un filmini beklerken iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 he bi de aklımdayken, "wolverine and the X-men" in topic ini bulun bana, içimi dökmek istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hic arama onu, cok derine gitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ama, ama.. 2. sezonu niye iptal ettiler diye kan kusacaktım ! bi de bu avengers ın ya da wolverine and the X-men in kalitesinde başka bişiler var mı marvel dan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 avengers çıktı mı yahu, benim niye haberim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 650 tane dizi takip edersen arada bi iki tane kaçırırsın tabi :) e01-e05 in birleştirilmiş hali malum sitelerde mevcut, 6-7-8 devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 malum yerlerde subtitle da cıkmstr dime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 malum yerlerde 720p bile çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 subtitle bakmadım hiç de, 720p den aşşa izlenmez zaten görüntüler şükela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 9. bölüm 720p bulan gören varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 çok kötü bir çizgi film gibi geldi bana. sağolsun disney alt üst etmiş tüm tadı. "hadi yapıyoruz, hadi gittik, dm bey kılıcımı savurdum adam öldü" diyen p&p oyunları gibi hissettim black panther'li bölümü izlerken... ne oldu, ne bitti, ne alaka felan abuk sabuk meseleler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bu arada bir up çekmiş olayım. 2. sezon gösterimde şu sıralar. skrull arc'ı şeklinde ilerliyor. genel olarak kaliteyi biraz daha yükseltmişler. özellikle ant-man'in heroes for hire'a gittiği bölüm hoşuma gitti. ancak 7. bölüm hayalkırıklığı oldu oldukça... şundan dolayı: dünyanın en zeki adamlarından bazıları ekipte, bazıları da infiltration konusunda bilgi ve deneyim sahibi. hiç biri de çıkıp "arkadaşlar aramızda bir casus varsa ancak şu şekilde anlayabiliriz" demiyor. onun yerine liseli veletler gibi "sana güvenmiştim, hani söz vermiştin, küstüm oynamıyorum" tripleri çekip durdular. bazıları da "HÖYÜR BÖNÜ KÖNTRÜL ÖTMÖNÖ ÜZÜN VÖRMÜYCÖM! ÖRTMÖNÖ SÖYLÖYCÖM ÖŞTÖ!" gibi havalara girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 sahane seri bu arada, kesin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bitirdim ikinci sezonuda, sahane bi cizgi film olmus. izleyin marvel izlemek istiyosanız. buram buram early avengers ve tıka basa dolu her bölüm. görsel olarakta cok temiz. cok bütce yok animasyonlar bazen sıradan ama görsellik tam bir kirby. kirby krackle sız gecen bölüm yok zaten. ne yazıkki, filmi avengerxslarının cizgi filmini yapıcaklarmıs bunu bitiriyolarmıs mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 anime değil dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 cizgifilm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 kışın izlemiştim 1.sezonunu 2ye geçtim çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi o kadar doluki zaten aynı sezonda, 26 bölümde doom redskull secret invasion kree invasion beta ray bill red hulk(x2) vision ultron winter soldier new avengers ve galactus la ugrasıyolar. devamıda var yanı ama girmiyorum o kadar detaya. ve takımda öle 5 kişilik film takımı değil, wasp blackpahtner vision falan hepsi var tam takır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Şunların çizimlerine bi ısınamadım gitti. Deneyelim bakalım. Bu sefer devam ettirebilcem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar