Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers animated series

Bone

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
çok kötü bir çizgi film gibi geldi bana.
sağolsun disney alt üst etmiş tüm tadı.

"hadi yapıyoruz, hadi gittik, dm bey kılıcımı savurdum adam öldü" diyen p&p oyunları gibi hissettim black panther'li bölümü izlerken...
ne oldu, ne bitti, ne alaka felan abuk sabuk meseleler...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bu arada bir up çekmiş olayım.
2. sezon gösterimde şu sıralar.
skrull arc'ı şeklinde ilerliyor. genel olarak kaliteyi biraz daha yükseltmişler. özellikle ant-man'in heroes for hire'a gittiği bölüm hoşuma gitti.

ancak 7. bölüm hayalkırıklığı oldu oldukça...
şundan dolayı:

dünyanın en zeki adamlarından bazıları ekipte, bazıları da infiltration konusunda bilgi ve deneyim sahibi. hiç biri de çıkıp "arkadaşlar aramızda bir casus varsa ancak şu şekilde anlayabiliriz" demiyor.
onun yerine liseli veletler gibi "sana güvenmiştim, hani söz vermiştin, küstüm oynamıyorum" tripleri çekip durdular. bazıları da "HÖYÜR BÖNÜ KÖNTRÜL ÖTMÖNÖ ÜZÜN VÖRMÜYCÖM! ÖRTMÖNÖ SÖYLÖYCÖM ÖŞTÖ!" gibi havalara girdi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
bitirdim ikinci sezonuda, sahane bi cizgi film olmus. izleyin marvel izlemek istiyosanız.

buram buram early avengers ve tıka basa dolu her bölüm. görsel olarakta cok temiz. cok bütce yok animasyonlar bazen sıradan ama görsellik tam bir kirby. kirby krackle sız gecen bölüm yok zaten.

ne yazıkki, filmi avengerxslarının cizgi filmini yapıcaklarmıs bunu bitiriyolarmıs mallar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kadar doluki zaten

aynı sezonda, 26 bölümde

doom
redskull
secret invasion
kree invasion
beta ray bill
red hulk(x2)
vision
ultron
winter soldier
new avengers
ve galactus la ugrasıyolar.

devamıda var yanı ama girmiyorum o kadar detaya.

ve takımda öle 5 kişilik film takımı değil, wasp blackpahtner vision falan hepsi var tam takır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...