Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Kiralık Evler (Öğrenciye Uygun)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankarada hangi semtlerde 2 kişiye yetecek 2+1 1+1 evler bulunur. Daha doğrusu ucuz kiralık evler. Turkuaz Vadisi var orasıda üniversitelere uzak gibi geldi orası hakkında bilgisi olan varmı?
Mesaj tarihi:
Turkuaz vadisi Başkent Üniversitesi kampüsünü de geçince. Yeni Çankaya üni. kampüsünün karşısında ama eskişehir yolunda. Evet Ünilere mesafe olarak uzak değil ancak vasıta olmadığı için uzak sayabilirsin. Bu sene bittiği için vadi teslimi, henüz belediye tek otobüs çalıştırıyor. Yukarıda sayılan semtlere eryamanı mutlaka ekle, hatta oradan bakmaya başla.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
fede said:

100 yıl
emek
kolej

Hacettepe Beytepe Kampüsüne göre ayarlayacaz şimdi abi. Sanırım oralar uzak kalıyor. Bu kampüse en yakın ulaşımı rahat makul semtler nerelerdir. Şimdi örneğin etimesgut'ta 300e bulduk ama çok daha yakın yer 500 ise 500 daha mantıklı yol parası farkından aynı hesaba geliyor. Bu tip ayrıntılara göre sizce en uygun yer neresidir yakın olanlardan?
Mesaj tarihi:
emek-balgat-çiğdem mahallesi yakın, kurtuluş-cebeci-dikimevi daha uzak.
konutkent-koru-çayyolu mahallesi daha yakın.
en yakını bilkent 1-2 siteleri ama öğrenciye uygun ev bulunur mu...

direk beytepe kampüsünde yurtlar yok mu?
Mesaj tarihi:
Yada şöyle sorayım etimesgut elvankentten beytepe kampüsüne ulaşım nasıl yapılır. Aktarmalı olduğunu biliyorum. Ama ne otobusune yada trenine binilirde nerde inilip tekrar neye binilir gibi.
Mesaj tarihi:
Soruyu dahada genişleteyim.

Elvankent, Atakent, Alsancak, ve 30 ağustos mahallelerinden beytepe kampüsüne ulaşım nasıl yapılabilir? İlk nereye gidil ordan neye binilir gibi. Hepsi ayrı ayrı bakıldığında bu 4ünden en kolayve kısa ulaşım hangisindedir? Yahut etimesgutta bunlr dışında ulaşımı daha kolay olan mahalle varsa nasıldır hangisidir?

Bu kadar soru sorma sebebim ev bakacağım bölgeyi küçültmek için. Yada uygun mahalleden başlayıp sırasıyla gitmek için.
Mesaj tarihi:
Anıtkabir civarından ev bulursan tek araçla rahat rahat gidip dönersin. Esat taraflarında çıakrsan servisle ulaşım yine kolay ama akşam 5den sonra falan servis olmayınca zor olur.
Mesaj tarihi:
Oraların fiyatı aşıyor abi. Etimesgut içinde ulaşımı en rahat hangi mahalledir? Mesela gözüme çarpanlar Alsancak, elvankent, 30 ağustos, atakent. Yada bunlarında dışında diğerleri. Yani etimesgut içinde hangi mahalle yada semt ulaşımı daha kolaydır. Tek oto olmadığını aktarmalı olduğunu anladım. Mesela alsancak ve 30 ğustos haritada hacettepeye daha yakın görünüyor. Elvankent ve atakent bya yukrıda kalıyor. Atıyorum alsancaktan gidiş 40 dk elvankkentten 50 dk ise gidip alsancakta tutayım evi. Sorumun amacı bu.
Mesaj tarihi:
Ya sorması ayıptır ne kadarlık bir ev arıyorsun istersen ö.m. at. Ben esatta yaşıyorum, burda evde kalan arkadaşlarım var, cebecide kalan var Anıtkabir in orada kalan var. Yani inan çankaya öğrenci kaynıyor ucuza ev bulunabiliniyor. Etimesgutta falan yaşarsan hayatın çok zorlaşır.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
etimesgut alsancaklar mahallesinde kiralık daire;ulaşım açısından çok rahat 530 numaralı belediye otobusu 20 dk bir geçiyor evin hemen önunde durağı var, sakin bir yer ders çalışılabiecek şehir gürültüsünden ve kalabalığından uzak,ev 3+1 115 metre kare sürekli güneş alıyor tum odaları,ev odasıyla, mutfağıyla, banyosuyla ,lavabosuyla, geniş ferah bir ev,bende öğrenciyim istanbulda yüksek lisans için gidiyorum isteyen arkadaşalara eşyalı şekilde bırakırım,eşyalar şunlar;
1-salonda koltuk takımı ve bir çekyat kütüphane
2-çalışma masası
3-gardolap
4-çift kişilik yatak
5-halılar
6-çamaşır makinesi
7-ocak +tüp
8-fırın
9-elektirrik sobası
10-elektirk süpürgesi
11-bi oda bi çekyat daha
12-mutfak malzemeleri
13-şark usulu yer minderleri
evet arkadaşlar ev bu şekilde kiraya gelince 400 tl,bende öğrenci olduğum için düzenli almaya çalışırım sonuçta burdaki gelirle istanbuldaki evin kirasını vereceğim
depozito:600+1 kira peşin
Mesaj tarihi:
vallahı merkez =)
istanbuldan gelmiş bi adam için 20 dakika minibüs yolu = merkez.
Hatta yürüyerek kızılaya bile gittim, 1-1.5 saat falan alıyor.
Mis gibi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Geç olmuş gerçi benim bu başlığı görmem ama neyse.Anıttepe, Maltepe, Demirtepe bu semtler her türlü ulaşım açısından kolay.Beytepe kampüse aktarma yapmadan hem EGO ile hem de minibüsle -denk gelirse servis- ulaşırsın.Kiralar makul.Baya kalan arkadaşım var bu semtlerde.Evler genelde eski oluyor ama nispeten iyi semtlerdir.Kızılaya yürüme mesafesi- bu lazım olur çok-.
  • Yeni Oluştur...