Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keleşde yakışıyor beeee

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abso senin ırak maceralarını film haline getirmek lazım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Bugün SADR taraftarlarının Cuma namazı kıldığı caminin önünde çalışmamaız vardı. Namazın ortalarına doğru 4 Hummer hemen karşıda kendilerini kamufle edip beklemeye başladılar. Bizde çalışmaya devam ediyoruz bir yandan ama camiden resmen cihad çağrıları ve ardından cemaatin haykıran sesleri falan gelmeye başlayınca. Hımm bir yanda SADR bir yanda Amerikan askerleri arada da biz kalmayalım diye gülmeye başladık. Daha sonra ben ayrıldım ordanve ofise geldim yani cami çıkışı birşey oldumu haberim yok. Ama askerlerin resmen namaz bitimine yakın zamanda oraya gelip mevzilenmesi resmen tahrik amaçlı gibi geldi bana. Yani o camiden çıkan herkes karşılarında Amerikanları gorunce elbet bişiler olacak. Bakalım haberler akşama gelir neler oldu falan. Bu arada kuzenim het çekilirken amerikan tankının önüne atlamış DURRR diye, hehe bütün işçiler hemen helvasını neli yapalım diye düşünmüşler ama tank ateş açmamaış sadece Durmuş ve işimiz bitene kadar beklemiş. heheh Irakta Amerikan konvoyunu trafiğin ortasında ve 4 yani tamamen savunmasız bekletebilen tek grup olarak baya şöhret olduk :) Aynı noktada 3 kez saldırı olmuştu bizim gözlerimizin önünde :) daha önce ama şansımıza o gün birşey olmadı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
yaf ben tirsarim oralarda :( nasi dayaniyosun o sicağa ve kan kokusuna[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Mesaj tarihi:
Kan falan kokmuyor. Hiçbir zamanda kan kokmadı.
Tek sorun sıcak. ÇAtışma falanda yok sokaklarda yani tek tük ses her zamangeliyor ama CNNdeki gibi karşılıklı atışmalar cok cok az ooluyor ve büyük şehirlerde değil ancak tek tük kasabalarda oluyordu artık o da olmuyor devirden beri.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Sabah 3 adet bomba ile uyandık. İlki Adalet bakanına atılmış ve 3 koruması ölmüş ama kendi kurtulmuş. Diğer 2sinin hedeflerini öğrenemedik. Sabah sabah patlama ile uyanmak garip bir his. Bir anda uyku sersemi acaba bizemi atıldı veya ulan rüyamıydı diye düşünürken bir yandan dolapta silah aramak garip bir his. İlk iki bomda kuşuçusu 500m falan yakınımızdaydı o yüzden ciddi anlamda ses yaptı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 17 Temmuz 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cebin açıkmı? cevapsız bırakırım arada geri ararsın :P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Mesaj tarihi:
sakata gelmede bir süre varsın internet olmasın[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
bağdat, insanın kendine yakışanı giymesi demektir..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Mesaj tarihi:
Yeni gittiğim yer ciddi anlamda yarı açık hapishane :) Devasa bir trafo merkezi ama hakkaten devasa. Yani IRaktaki en büyük üretim merkezlerinden birinin içine gidiyorum orda Amerikanların ufak bir baseinde bizede 2 oda bir WC :) bir karavan ayarladım orda kalıcam. :) Tel örgülü alanların dışına çıkmak yassak :) Daha önce 2 kez sabotaj denemiş ve birinde bayağı yaklaşmışlar türbinlere ama engellenmişler :) Karavanlarımız camlarına kadar kum torbası yığılı heheh yani tam isabet olmadığı sürece beni vurmaları zor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:

Bize hava saldırısı sökmezzz. Burasıkaldığımız yer. 2 gunde bir 400 metre ötemizdeki petrol hattına havan saldırısı yapıyorlar. Hehehe diğer yanımızda ise eski muhimmat imha yerleri. baya eğlenceli burası :)
[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting

Mesaj tarihi:
Oy oy oy, o konteynırlarda ve Irak'ın yakıcı güneşi ile buharlaşmıyor musunuz? Klima falan paklamaz konteynır sıcağını. Yaz ortası gemi double bottom'unda kaynak yapmak gibi birşey olsa gerek. Bombalar değil ama o konteynırlar öldürür adamı.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:

Herkese selamlar,
Dün 58 dereceymiş bugün 60 dediyorlar ama bana daha serin geldi :)
Daha resim yollamaya calısırım ama guvenlik nedeniyle cekmeyin PLZ dediler. Havan menzilinde oldugumuzdan riskliymiş :)
Onların havan topları varsa benim iman dolu göğsüm gibi buzdolabım var :)
[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting

Mesaj tarihi:
lan işe bak biz kendi yurdumuzda sefillik yaşayalım içecek bir birazmı bile olmasın sen orda alem yap, iyi valla

*! İçecek namına evdeki tek sıvı olan son sodayı açmaya gider*[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
  • Yeni Oluştur...