cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 abso akşama anlat bişiler ya,merak ediyoruz:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Evet bugün biraz tırstık. Sahadayken yanımızda bir anda biri bir sarjor boşalttı. Allah allah diye isciler yere atlarken malum işveren olarak yere atamayacağımızdan en fazla eğilip ateş edilen yere doğru koştuk bu ne len diye guvenliklerle. Tabi bir yandan da yusuf yusuf ama belli etmemek lazım. Sonra gördük ki işgüzarın biri dolaşmaya üşenmiş, tarlasındaki kuşları tarayarak uzaklaştırıyormuş. Ya sabır çekip geri gittik sahaya. Bakın korkacak bişi yokmuş, çalışın ulennnn dedik ve sigarayı yaktık. 2 gün öncede yan sokağımızdan 2 kişi kaçırıldı o yüzden artık evden çıkarken önce sokağı kontrol edip sonra cıkıyoruz. 3 yan eve atılıp patlamamış olan el bombası biraz korkuttu acep hedef bizmiydik diye ama meğersem Amerikalılar gizli ofis tutmuş orayı o yüzden saldırı olmuş. Bu ipnelerin rahat 5-6 tane evleri ve otel katları oluyor hazır döşeli. Ha bire yer değiştiriyorlar güvenlik için. İşte hayat böyle monoton burda. :) Bu arada sakallar kelaynak gibi çıktı iyice ve batmaya başladı. Kesecem sakalları bırakacam Brat Pit gibin bıyık altında çenede tatak sakal ama .....[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 02 Haziran 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 heh baya hareketli geçiyo allahtan o kuşları kovalayan adam yanlışlıkla vurmamış sakalını kesmeden bi foto çekmeyi unutma sakın:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Absolut, 02 Haziran 2004 17:30 tarihinde demiş ki: dolaşmaya üşenmiş, tarlasındaki kuşları tarayarak uzaklaştırıyormuş. oharancinbugerkinulimulize[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Uzaktakilere alışıgız da bu mesafede yakından ateş edince ciddi korkutuyor adamı. Bakalım yarın askerin giremediği daha doğrusu her girdiğinde olay olan bir Şİİ ve varoş bölgesinde çalışıcaz. Allah korusun diyip dalıcaz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 seni liderleri yapmasınlar abso:) Şİİ lider abso:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ayaklandırma çıkarmaya gidiyorum. Bak yarın akşam Bağdat Siileri ve artan çatışmalar hakkındaki haberleri iyi izle :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 aman abi dikkatli ol...[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben hergün izliyorum haberleri:) ama ciddi dikkatli ol bugün haberlerde gördüm bi türkü kaçırmışlar olay ıraktamıydı unuttum ama ıraktı sanırım[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 lol abso helal valla senin ortam benimkinden tehlikeliymiş bizde en çok kürekle kafa yarabiliyodu insanlar ;) kolay gelsin sana oralarda... bu arada Caine sana bişe diyim de ironiye gel, zonguldak/ereğli çileğiyle meşhur!! hem de osmanlı çileği ;) ChilekRose[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki: hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Dün galiba 7 Türk kaçırılmış, halk bize 2 türk dedi ama yanılıyor olabilirler. Haıyrlısı bakalım. Biraz Şeyh ile görüşmeye gidicem. Arkadaş ve 70 silahlı adamı (işçiler 70 dediğine göre 50 falandır herhalde) bizim şantiyeyi basmışlar. Bakalım ne kadar dolar sıkışmış Şeyh ile aramıza onu görücez. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 aranıza hummer girmesin de .. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Hayyy ulan bugün cenabet günmü beee. Bajide de havan topu vurmuş bizim şantiyeyi. Offfff. Bu ayın 30una kadar katlanarak artacak olaylar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 heheeh geçmiş olsn aman snide rehin almasınlarda Allah Korusun bi kaç kşiyi rehin almışlar ya[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 yuh ya rezalete bak.. aman ya oralarda iş gerçekten karlı ama çok tehlikeli bi adam tanıyorum Baki Güzelçiftçi diye belki tanırsın abso oralarda iş yapıo adam afganistana falan da gidiyo.. herif baya sağlam arapça konuşuyo :) oralarda kendilerine arapça isim falan takmışlar.. ben gitsem nolur dedim senin gibi temiz tipleri sınırda vururlar dio haha.. gerçekten şaka maka kendine dikkat et..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Aman aman absolut yeni görüyorum konuyu,kendine dikkat et. Senin kılına zarar gelse,biz yanarız burda...Hergün rapor et bize de meraklanmayalım :).[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hehe seyh ile olan görüşme tahminim gibi çıktı. Şeyh ile aramıza biraz dolar sıkışmış :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ulen abso, tamam kadın dırdırından bıktın kaçmak istedin de kaçacaksan efendi gibi Hollanda'ya kaç, Mayorka'ya kaç ne biliyim Brezilya'ya kaç ama Irak'a kaçılır mı güzel kardeşim be :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hehe oralara gitsem yalnız bırakmazlar ki :) Bak buraya kimse gelemiyor hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 amanın abso süper macera ya.. hani bende gideyim dicem ama döt yemez herhald.. yine de aman diyim kendine dikkat edesin.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sakalları kesme kararı aldım en sonunda. [signature][hline]Kalplerdeki KaymakProfocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sakalsız daha da karizma olmuşun :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sakallı daha charisma;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Kas goz yapma lan bana :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben bu lafları imza yaparım,hehe yaptım bile. Acaba biraz uzun mu oldu ? * Hmm Düşünür *[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 fedaykin,09 Haziran 2004 16:05 tarihinde demiş ki: Ulen abso, tamam kadın dırdırından bıktın kaçmak istedin de kaçacaksan efendi gibi Hollanda'ya kaç, Mayorka'ya kaç ne biliyim Brezilya'ya kaç ama Irak'a kaçılır mı güzel kardeşim be :D Absolut 09 Haziran 2004 16:26 tarihinde demiş ki: hehe oralara gitsem yalnız bırakmazlar ki :) Bak buraya kimse gelemiyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar