Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keleşde yakışıyor beeee

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Evet bugün biraz tırstık. Sahadayken yanımızda bir anda biri bir sarjor boşalttı. Allah allah diye isciler yere atlarken malum işveren olarak yere atamayacağımızdan en fazla eğilip ateş edilen yere doğru koştuk bu ne len diye guvenliklerle. Tabi bir yandan da yusuf yusuf ama belli etmemek lazım. Sonra gördük ki işgüzarın biri dolaşmaya üşenmiş, tarlasındaki kuşları tarayarak uzaklaştırıyormuş. Ya sabır çekip geri gittik sahaya. Bakın korkacak bişi yokmuş, çalışın ulennnn dedik ve sigarayı yaktık.
2 gün öncede yan sokağımızdan 2 kişi kaçırıldı o yüzden artık evden çıkarken önce sokağı kontrol edip sonra cıkıyoruz. 3 yan eve atılıp patlamamış olan el bombası biraz korkuttu acep hedef bizmiydik diye ama meğersem Amerikalılar gizli ofis tutmuş orayı o yüzden saldırı olmuş. Bu ipnelerin rahat 5-6 tane evleri ve otel katları oluyor hazır döşeli. Ha bire yer değiştiriyorlar güvenlik için.
İşte hayat böyle monoton burda. :)
Bu arada sakallar kelaynak gibi çıktı iyice ve batmaya başladı. Kesecem sakalları bırakacam Brat Pit gibin bıyık altında çenede tatak sakal ama .....[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting

[Bu mesaj Absolut tarafından 02 Haziran 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heh baya hareketli geçiyo
allahtan o kuşları kovalayan adam yanlışlıkla vurmamış
sakalını kesmeden bi foto çekmeyi unutma sakın:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 02 Haziran 2004 17:30 tarihinde demiş ki: dolaşmaya üşenmiş, tarlasındaki kuşları tarayarak uzaklaştırıyormuş.

oharancinbugerkinulimulize[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Sosyal ağlarda paylaş

ben hergün izliyorum haberleri:)
ama ciddi dikkatli ol
bugün haberlerde gördüm bi türkü kaçırmışlar
olay ıraktamıydı unuttum ama
ıraktı sanırım[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

lol abso helal valla senin ortam benimkinden tehlikeliymiş

bizde en çok kürekle kafa yarabiliyodu insanlar ;)

kolay gelsin sana oralarda...

bu arada Caine sana bişe diyim de ironiye gel, zonguldak/ereğli çileğiyle meşhur!! hem de osmanlı çileği ;)

ChilekRose[signature][hline]karakedi, 30 Mayıs 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
hayatınızı paylaşmak, sohbet etmek istiyorsanız her akıllı insan gibi forumları kullanın. bir kaç yıl sonra geçmişe bakıp vay be geçmişte bunları yaşamıştık deme şansınız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün galiba 7 Türk kaçırılmış, halk bize 2 türk dedi ama yanılıyor olabilirler.
Haıyrlısı bakalım.
Biraz Şeyh ile görüşmeye gidicem. Arkadaş ve 70 silahlı adamı (işçiler 70 dediğine göre 50 falandır herhalde) bizim şantiyeyi basmışlar. Bakalım ne kadar dolar sıkışmış Şeyh ile aramıza onu görücez. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

heheeh geçmiş olsn aman snide rehin almasınlarda Allah Korusun bi kaç kşiyi rehin almışlar ya[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

yuh ya rezalete bak.. aman ya oralarda iş gerçekten karlı ama çok tehlikeli bi adam tanıyorum Baki Güzelçiftçi diye belki tanırsın abso oralarda iş yapıo adam afganistana falan da gidiyo.. herif baya sağlam arapça konuşuyo :) oralarda kendilerine arapça isim falan takmışlar.. ben gitsem nolur dedim senin gibi temiz tipleri sınırda vururlar dio haha.. gerçekten şaka maka kendine dikkat et..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulen abso, tamam kadın dırdırından bıktın kaçmak istedin de kaçacaksan efendi gibi Hollanda'ya kaç, Mayorka'ya kaç ne biliyim Brezilya'ya kaç ama Irak'a kaçılır mı güzel kardeşim be :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu lafları imza yaparım,hehe yaptım bile.
Acaba biraz uzun mu oldu ?

* Hmm Düşünür *[signature][hline]»»» Admin Bloody «««
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
fedaykin,09 Haziran 2004 16:05 tarihinde demiş ki: Ulen abso, tamam kadın dırdırından bıktın kaçmak istedin de kaçacaksan efendi gibi Hollanda'ya kaç, Mayorka'ya kaç ne biliyim Brezilya'ya kaç ama Irak'a kaçılır mı güzel kardeşim be :D
Absolut 09 Haziran 2004 16:26 tarihinde demiş ki: hehe oralara gitsem yalnız bırakmazlar ki :) Bak buraya kimse gelemiyor hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...