The_Dark_Defender Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Merhaba, ben gelecek sene Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne gideceğim. Acaba bu okul ya da bu bölüm hakkında fikri olanlar var mıdır? Ekşisözlük'ten bir şeyler okudum, buradan da yararlanmak istedim. Tanıdıklarım genelde eğitim iyidir ortam kötüdür diyor, ama ne derece doğru bilmiyorum, açıkçası biraz da endişem var. Beni aydınlatırsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 en son duydugumda batiyordu bu okul, burslu fln almiyordu batmamak icin. bi sekilde ayakta kalmislar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Okulu bilemem, merak ettiğin bir şey varsa sor ama bölüm ile ilgili buraya, bol bol var hukukçu çokşkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 okul batıyodu yorumu komik olmuş :D öle bşi yok çünkü iddaalı olduklarını göstermek adına yaptılar öle bşi %50 bursa var max. tabi saçma o ayrı mesele.. başkent = sağlık bölümleri + hukuk eğitim konusunda iyidir. ankaradaki bi çok önemli hukuk hocası bilkent ve başkente geçti.. devam zorunluluğu olmayan tek bölümdür (yönetmelik olarak deil hocalar genelde sallamıyomuş) ortamla ilgili biraz sıkıntı var tabi ama o sana bağlı bi durum bilkent şansın varsa bilkenti tercih etmeni öneririm ama çok kötü bi okul diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 kadir has a gelin be hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Arkadaşım mezun oldu başkent hukuktan pek şikayet ettiğini duymadım. Okul biraz uzak, servis şöförleri azıcık manyak ama eğitim falan iyi biliyorum. Baya rahat staj yeri buldu falan bitirdi. Hakimlik savcılık sınavına falan hazırlanıyor sanırım şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bilkent ve Ankara'dan sonra en iyisidir Ankara'nın. Eğer Bilkent'e giremiyorsanız şeçebileceğiniz en iyi özel ayrıca. TOBB filan para etmez, akademik kadroya bakarsanız anlarsınız. Yerleştirmeler bitti gerçi ama seneye başkasının işine yarar konu belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar