Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Aslında yazılım bölümüne de açabilirdim ama şimdi müziği kapsadığı için buradan daha çok cevap çıkar gibi.Düzgün bir nota yazım programı arıyorum.Daha önce finale ve guitar proyu denedim.Finale fena değildi ama kısa yol olayı pek olmadığı veya ben bulamadığım için çok yavaş yazılıyor.Guitar pro zaten çok dandik.Arzası bemol olan tonda bemol yazmıyor(mesela F tonunda Sib yerine La# yazıyor).Ya diyeze ayarlıyosunuz ya da bemole.İkisini beraber kullanmıyor.Varmı hem yazıp hem dinleyebileceğim ve aynı zamanda armoni kurallarına uygun notalama yapan program?(Diyatonik olarak doğru düzgün göstersin notaları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Sibelius diye bir program var çok kullanılan ve bilinen bir bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 sibelius ta en az finale kadar komplikedi ama onu da deneyeblirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Sibelius ve Guitar Pro kullanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Guitar Pro iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Sibelius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 konservatuarda okuyan bi arkadaş Finale kullanıyodu. bi göz atmıştım profesyonel bi şeye benziyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sibelius'u baya kaptım.Yeterince pratik ve güzel bir programmış. Tavsiyeler için teşekkür ederim.Gitar pro falan halt etmiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Guitar Pro çok iyidir ama - adı üzerine - gitar için sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sibelius made easy diye bi ebook olması lazım internette biyerlerde. googlea bi bak istersen. bana çok yardımı olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar