Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gerçekten garip bi yer burası

Sofi

Öne çıkan mesajlar

birdn bu selamlaşma bölümü ilginç geldi... ne anlamda derseniz herkez hey ben aranıza yeni katıldım merhaba başlıklı forumlar açıyor ve diğerleri de buna karsılık hoşgeldin diyor... gerçi burası yeni gelenler için daa ne olabilirki desenize.. neyse çok ironik ve rutin gibi ama sevdim sanırım ben bu işi o yüzden: arkadaşlar herkese merhabalar! aranıza yeni katıldım ben sofi... birz şirin biraz deli kendimle barışık bi varlııım işte...[signature][hline]yıldızlar bütün insanların ama her insan için aynı değiller.. yolcular için birer yol gösterici, ötekiler için gökyüzündeki pırıltılar. bilim adamlaı için hepsi birer problem. ama bütün yıldızlar sessiz. sen.. yalnızca sen yıldızlara herkesten farklı sahip olucaksın...
Sosyal ağlarda paylaş

Cogu yeni uye hafiften yeni baslik acamaya veya cevap vermeye tirsar ozellikle forum denen seyden uzaksa bu kisim bu durumu engelliyor yeni uyeler icin daha sicak bir ortam yaratiyor evet biraz fazla standartlasti ama yinede

Öncelikle buradaki yazıyı okumanı rica ediyorum. Daha sonra, bu forumlarda aklina gelebilecek hemen hemen hersey hakkinda konusabilir, tartisabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarini ve FAQ'i okumani öneririm.

Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eğer sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyani yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayip sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin.
Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyorsan Patinaj bölümüne, geçmişle ilgileniyorsan Tarih bölümüne bakabilirsin. Herhangi bir spor dalı ile ilgileniyorsan Spor bölümü de tam sana göre..
Görsel Sanatlarla uğraşıyorsan buraya, rpgler-sistemler v.b şeyler hakkında bilgi edinmek istersen de Masaüstü'ne bakmanı tavsiye ederim..
Eğer diğer üyelerin neye benzediklerini merak ediyorsan Pati Aile Albümünden görebilir ve albüme kendi resmini de gönderip bizlerle paylaşabilirsin.
İkinci el alım-satım işleri ile ilgileniyorsan Pazar Alanımıza uğrayabilir, Sinema-TV-dizi v.b. ile ilgili konuları Vizyon bölümünde, donanım&yazılım hakkindaki bilgilere Donanım&Yazılım bölümünde ve anime-çizgi film v.b. şeylerle ilgili bilgilere Çizgi Dünyası bölümüzde bulabilirsin.

İyi seyirler.

[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 13 Ağustos 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cuce tarafından 13 Ağustos 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pati geleneklerinden biridir bu.yenı gelenlere ho$geldin dıyerek patının sıcaklıgını yansıtıp yenı uyelerın daha cbk kayna$masını sagladıgını sanıorum ben :)
sevdıysen ztn bu kdr yorumlamanada grk yok bence :)

ho$geldin..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 13 Ağustos 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rutinleşmiş şeyler sıkıcı olucak diye bişey yok ama. yoksa hergün yataktan kalkarken "bugün kalkmıycam değişiklik olsun" diyip, tüm gün manyak gibi yatakta yatabilirdik. ha tüm gün yatakta yatan vardır saygı duyarım! ama bana böyle şeylerle gelmeyin!

hoşgeldin ehim =)

dipnot, dipteki not, kıçıkırık not: rutin ne değişik bir kelimedir aslında. şimdi yazarken farkettim. nusrettin gibi ama değil, rulet gibi ama değil. vallahi çok ilginç kelime. türk halkı olarak bu kelimeye gereken özeni göstermeli sabah ve akşam sulamalı, haftada 1 suyunu değiştirmeliyiz.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Sosyal ağlarda paylaş

burası sikko tavşanlar diyarı, buraya girmek için önce bir tavşan deliğindne geçmen erekiyor alice ama önce bana söyle bakalım saat kaç?? ben söyleyeyim çay saati! şu adna çılgın şapkacının evinde olmamız gerekiyordu yoksa kupa kralicesi kellemiziuöurtur... bu arda gelirken ev,me uğrayıp eldinvenlerimi de getir alice onlara i,htiyacım var

hoş gelidn[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 13 Ağustos 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
biz de garip bulmuştuk vaktinde burası açıldığında, merak etme alışırsın.

Ben hala garip buluyorum ama hoş bişey :)
Bu arada hoşgeldin...[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ

[Bu mesaj Ferrero tarafından 13 Ağustos 2004 04:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ironik demiyelim lutfen. Turkce bi'seyler kullanmaya calisalim.

(uyuzum ben, alisirsin zamanla)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...