LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Selam ey yuce pati ahalisi, simdi efenim, bendeniz in yarin yani 4 agustos dogum gunum, 32 olacam kismetse, bu baglamda kendime, bir hediye almak istedim, genel anlamda bir takim isteklerim var ama kararsiz kaldigim bir kac konu var, bu durumda yardiminizi ve fikrinizi merak etmekteyim.. sincik, bir kac aday var hemen siraliyalim, 1) guitar hero, bole davullu zurnali full seti gibi bisey almak istiyorum, ama ikiz bebeklerimiz olucak, simdi evde ole ivir zivir incik cincik her taraf dolu zaten, bide kalkip yeni oyuncaklar koymak istemedim. 2) saat almak ister gibiyim, ama o konuya gelicem ki zaten esas fikrinizi sordugum o.. 3)hic bisey almayip, sacma sapan para harcamamak.. saat mevzuna geleyim hemen; Adaylarimiz, simdi bende casio prg 110t var halihazirda, biraz kayisi cizik falan ama kullanmiyorum ooolece duruyor. simdi bunun yeni modeli var prg130y diye simsiyah bisey enfes cok begendim ama ozellik bakimindan bende olandan hic bir farki yok nerdeyse gorunus anlaminda, bu modelin disinda mesela soyle bir gshock buldum ki bunu cok sevdim. birde esas sunu buldum, timex bu urunde pusula, sicaklik ve tide gostergesi var.. bu urunlerin ortak sikintisi sicaklik gostergelerinin surekli kolda takili olduklarindan, koldan cikarmadan dogru gosterememesi, e tide gostergesi zaten isime yaramiyor, o zaman geriye bi pusula kaliyorki, zaten outdoor gps im var, yani goruntusu disinda bir esprisi kalmiyor alet edevatin ;) su anda kullandigim saat de bu.. normal klasik saat olarak da, yani gundelik kullanim disinda olabilcek de cok iyi saatlerim var tag carrera falan gibi.. oyle bisey de aramiyorum. kisaca aradigim, cok pahali olmasin (casio lar inanilmaz pahali 700 tl daha vermek istemiorum acikcasi) siyah kadranli olsun, mumkunse barometre ve altmetreden biri olsun.. analog dijital farkmaz.. hic biri olamiosa, farkli birsey olsun :) diye dusunuyorum.. siz ne dersiniz? yada bole gordugunuz bildiginiz aradigim kriterlere uygun bisey varmi? edit: Ozetliyorum "yaw casio disinda barometreli, altimetreli siyah kadranli saat ureticisi varmi bildiginiz," veya son donemde gordugunuz hediye olarak super gidebilecek bir gadget ivir zivir varmi? toys for bigboys durumu yani ;) kolay alinabilir bisey olmali yani kargo margo kasmayalim simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 32 yaşına gelmişsin ne doğum günü ne hediyesi otur evinde al 2 şişe bira erkenden yat yarın iş var yapma etme gözünü seviyim doğum günü nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 gürültü olur gitar hiro alırsan, bebekler uyanır. ki müstakil ev yoksa o iş yaş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ya abiler, bakin bebekler gelior diorum, kendime kendi istedigim gibi bir sekil yapabilecegim son dogum gunu bu.. bundan sonra omru billah bi daha yok.. farkindasiniz dimi ne dediginizin ;) gorurum sizi de bu vakit geldiginde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi iki adet yavrucağın olacak daha ne doğumgünü hediyesi? bence eşine bişeyler almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hiç olmadı köpek falan al, hepinize hediye olur hem çocuk gelişiminde inanılmaz etkiliymiş. 3 çocuk babası şeklinde gezersin onörr ve gururla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 esime aldim bissuru bisey :) kopek hamilelikte sikinti olabiliyor allerjik reaksiyon durumu olabilir, dogumdan sonrasi icin o sekil bi planimiz var bizimde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 madem saat istiyosun paraya kıyıp şöyle bişey al rado'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 LuNiZ said: su anda kullandigim saat de bu.. e güzelmiş başka bi hediye al kendine bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ahahah bombaymis.. abi para kiyilasi saat bende de var, esimdede var.. ole cok para bayilasi bisey aramiyorum.. yaw casio disinda barometreli, altimetreli siyah kadranli saat ureticisi varmi bildiginiz, ozet olarak boyle soriim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 @fistan ok abi ne alim? iste 3 asa 5 yukari hepimiz ayni seylerden eglenen adamlariz, varmi bir fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 şundan yoksa şunu da arada ararken buldum hüzünlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 rc araba ya da helikopter alabilirsin yakıtlı olanlardan mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi vur deyince zibarttin sende, onlarin en elle tutulani 2000tl den basliyor ben 400 tl i gecmek istemiorum ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 @rasmon hala askere giderken alinmasi en cok tavsiye edilen saat biliyorsun dimi abi bu casiolar.. 20 tl e satiliyor bunlar :D hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 güzel temiz bi fotoğraf makinesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben olsam kendime saglam bi saglik sigortasi alirdim. bi mr cektireyim dedim, emekli sandigi olmasam 500tl vercektim. guzel bir saglik sigortasi sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 adam çift sarılı, sağlık sigortası kesin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bence bütün arkadaslari cagirip güzel bi dogumgünü partisi yapmak daha makul, cocuklarken vpöä#sagharken zoprüpöä oölar aboi görüyosunuz ispte. yazi bile yazdirmiyolar iki dakka eheh cocuklar varken zor olur demek istedim -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi metal kordonlu saatler de cok hos olabiliyor,zevklerine uymuyo gibi ama bence bi göz at klasik ama agır duracak saatler yasta gelmis ayrıca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bizi rusa götür, ama sen gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 şükrü en iyisini demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 saat ne lan saat takmıyorum ben birden çok yabancılaştım saate bence eşinle güzel bir yere yemeğe falan git insan kendine hediye alır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar