dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ilk 30sn.. ve sherlock'un grammar nazi olması :D diziyi daha çok sevmeme sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 izledim, guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 nasıl ya? Nasıl yani ne biçim bitti? böyle finalmi olur birisi bana açıklasın benim kafam basmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bone said: hugh laurie yaşlı. sherlockta yaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 imdb de orda burda 4 bolum diye gozukuyor. galiba final gelicek bu pazar., boyle bitmemistir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 çıkacak dvd sinde yayınlanmamış pilot bölüm var. büyük ihtimalle 0 4. dediğin bölüm. esas son bölüm yayınlandı. ama bbc düşünüyormuş devamını getirmeyi. sorun ne zaman ve nasıl olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu dizinin kesinlikle devamı çekilmeli. herhalde bir süredir izlediğim tek farklı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kesinlikle devam ettirmeliler + o mesaj olayı fln harbiden şukela olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 o mesaj olayı ilk bölümde kadının giysilerini falan incelerken daha iyiydi ama. tam neye bakıyorsa beraber bakıyor gibi oluyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 hee yani hepsi için diyorum ben 55 yaşındayım ben böyle şey görmedim diğer dizilerde o olayı devam ettirmeliler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi yorumlar güzel gelince izleyeyim dedim ilk bölümü. 15 dk izledim, feci mest oldum ne güzeldir o ara müzikler falan. devam edeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 recep tayyip erdoğan blogunda bile bu konuya değinmiş. bloggermış bizim başbakan haberimiz yokmuş. http://www.rte.ie/ten/2010/0726/blog_tv_tvwatch.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Devaminin cekilmesini emrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 mani said: recep tayyip erdoğan blogunda bile bu konuya değinmiş. bloggermış bizim başbakan haberimiz yokmuş. http://www.rte.ie/ten/2010/0726/blog_tv_tvwatch.html of espriye bak buzluktan ozel mi cikardin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Güzel dizi hakkaten keşke devam etse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 şimdi bitirdim ben de. öyle son olmaz abi, kesin devam etmeli. bir de dizinin müzikleri çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Moriarty normalde zaten yaralı bir yuze sahipti galiba oyle aklımda kalmış yani ilerideki bölümde muhtemelen sherlock patlattı bombayı Mnin yuzu dagıldı ama bunlar kurtuldu olacak ve M kafayı iice sherlock ile bozacak. Tabi ileri bölüm olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 müziklerini nereden buluruz bunun? ya da kim yapmış var mı herangi bir bilgi nette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 devam edicekmis sevenlerine duyrulur http://www.liveforfilms.com/2010/08/10/sherlock-will-continue/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 çok çok iyiydi ya mutlaka devam etmeli bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ilk bölümünü izledim müthiş yapmışlar. o ilk hikayesini okumuştum sherlock holmes'un, çok iyi uyarlamışlar diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 izledim hepsini de, abartıldığı kadar iyi bir dizi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 fizban said: izledim hepsini de, abartıldığı kadar iyi bir dizi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 smarthan said: fizban said: izledim hepsini de, abartıldığı kadar iyi bir dizi değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar