Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şaka bi yana ben böle thor dövdüm, baya baya işe yarıyo ama 4 tanae thor'a hiç girmedim böle kafadan.

Thorların hpleri baya düşük aslında. rahat iniyolar sorrund yediklerinde
Mesaj tarihi:
Thorların çok daha güçlü olması lazım bence. Şu an çıkmak için hiçbir sebep yok, oyunda advanced olarak eklenmesi çıkarılması gereken çok şey var.
Mesaj tarihi:

evet resimlerden de anlasılcagı gibi zerglerin ne kadar zırlak bi race oldugunu anlıyoruz, hurry up with larva diyip aglıo, larva yayarken aglıolar, reaper görünce aglıolar, banshee gorunce aglıolar
benden butun zerglere gelsin

Mesaj tarihi:
cidden yani zerg oynamak için oyunun hangi zamanında drone hangi zamanında ne ünite yapman gerektiğini çok iyi bilmen lazım diğer ırklara göre çok daha "reactionary" bir ırk olduğu için. diğer ırklar bu konuda çok daha az önem istiyor, terran veya protoss kassan çok daha başarılı olursun bence xP 10. dkya kadar falan izledim de, bi ara 2 dk falan hiç bişi basmadım larvalar doldu doldu sonra hepsini drone yaptın, başka bi zaman yine bekledin bekledin rakipte phoenixden baska bisi gormemis olmana ragmen 18 tane ling yaptın falan. halbuki her fırsatta drone basıyo olman gerekiyor ekonomik avantajı alman için. sırf bu iki hata bile yeter oyunun geri kalanında ne yapsan alamazsın zaten düzgün oyuncuya karsı.
Mesaj tarihi:
izledim abi ilk postta yazdıklarım üzerine bir de saldırma ve exp alma zamanlamaların çok kötü. 3. exp'in çok geç geldi protoss'tan baya sonra geldi, geldikten sonra uzun süre işçi çalışmadı, hydralarla çok daha erken saldırman gerekirdi, senin saldırdığın zamanda saldırdıysan da geri çekilmemen gerekirdi, işçi sayın oyun boyunca rakipten 10-15 daha azdı. onun dışında bir ara 2500 mineral 50 gaz'ın falan oluyo corruptor yapamıyosun, durum oraya gelmeden 2 tane daha falan exp alabilirdin gaz için.

başka ilginç bişey yok normale yakın oynamış adam, ama phoenix yapmış olması avantajını kullanamamışsın yani
Mesaj tarihi:
ya peki o sıçma noktasina geldiginde corruptera abanmak mı lazım.
bi de asıl sorun bu buildi hiç görmüyorum 1000 kere dedigim üzere.ilk drone scouta gittiginde doublegazdan anlamıştım 2gatephoenix ama ne yapicagim hakkinda haketen fikrim yok.scoutlasam da.fast hidra yaptim aklimca,olmuyor.creep yayamadan da saldiramiyorum hydralarla adam gibi
  • Yeni Oluştur...