Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eğer creepe bi de regen özelliği verirlerse yakarım blizzard'ın binasını. beta öncesi savunmaya kolaylık olsun diye hız arttıracağız dediler tamam dedik, bırak savunmayı saldıraya daha çok kolaylık yaratır bişe çıktı tamam dedik; ama sevgili dostum cüce, bu bahsettiğin kesinlikle kabul edilemez. ^^

bi de bu tip aklına takılanlar olanlar varsa replay falan açıp izlesinler dikkatlice. artık bütün bonuslar penaltılar vs yazıyor birimlerin ekranında.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=MDRvv0cn_Xc

idra fena patlamış. bi de protoss üniteleri çok ucuz diye ağlamış, üstüne fuck this game diyip çıkmış huk'a karşı. ahahaha. nası içimin yağları eridi. beyinsiz mal ya.
Mesaj tarihi:
bu zerglerin hemen hepsi böyle adamlar zaten. oynanan ırkın karaktere etkisi var sanırım.

lalush'un bu maçını izlemenizi kesinlikle öneririm. heyecanı kaçmasın diye olayların gelişimini anlatmıyorum, chat te herşey yazıyor zaten. kopmak garanti diye facebook etiketi koyuyorum hatta bu repe.

http://gosugamers.net/starcraft2/admin/a_replays.php?dl=40553
Mesaj tarihi:
1. Put all queens on 1 hotkey.
2. Select queens.
3. Press Spawn Larvae hotkey.
4. Press Backspace once to center on a hatch.
5. Hold Right Side Shift. (With left hand thumb, do not release at all)
6. Click Left Mouse Button + Backspace (Hit backspace with left hand indexmiddle finger) <- Repeat this series of actions rapidly. Hitting LMB and Backspace over and over in succession.
7. All hatches are injected.
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

bu sayıları hala terran şöyle op marauder böyle imba nerf mule falan diyenlere tekrar tekrar göstermek istiyorum

mmr yüzünden win ration yükselince senden daha iyisine, ratio düşünce de senden daha kötüsüne yönlendiriyor.

yani battle.net kendi kendine balance koyuyor.

bu sayıları görünce akla gelmesi gereken bişi yok zaten. asil mmr olmasa adam gibi ortaya çikar win/loss ratiolar.

terran OP değil.ama marauder op. neden yüksek damage/iyi hp/işe yarayan pasif ability

ve bu ünite main ünit.

bu tür ünitler sc yi bas göndere çevirir ki scnin özelliği öyle olmamasıydı.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Deliricem bu 4 warp stalkerı durduramıyorum bi türlü. Siz ne yapıyorsunuz ? Mass zling mi yapmak lazım, roachlar yetmiyor yetemiyor ... Laire çıkmak bile kaybettiriyor. Spine crawler demeyin ama.

speedling + hydralisk git. zealot görürsen aralara roach serpiştir. +1 armor upg.ını en kısa sürede al. colossus geldiğinde de corruptor çık. reçete gibi yazdım ama hydralisk iyi iş yapıyor stalkerlara karşı. roachın attack speedi çok yüksek ve hantal bir birim, her zaman roach mass işe yaramıyor kötü pozisyonda combata girersen eriyorlar direkt.
Mesaj tarihi:
Aşağıdaki link'te EG.Machine ve Eg.inControl'ün verdiği ZvX dersleri var. Burada Machine'in build'lerini bulabilirsiniz. Build'ler her şeye karşılık verebiliyor ve iyice incelerseniz oyunu daha iyi kavramanızı sağlıyorlar.
Ayrıca "bliptv downloader" şeklinde google'dan aratırsanız,bir program indirip videoları .mpeg formatında kayıt edebilirsiniz. Böylece sürekli internetten izlemek zorunda kalmazsınız.

Bunlara ek olarak ocak ayının başından itibaren Liquid'Ret'le çalışmalar yapacak ve onları yayınlayacaklar.

http://www.teamliquid.net/blogs/viewblog.php?topic_id=172826
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

Bende platin'e yükselmiş bir zerg oyuncusu olarak, Terran Thor+Marine ve bir miktar tank ile geldiğinde ne gibi bir ordu kombinasyonu ile gitmek gerekir desem ?

Hacı o iş upgradelerine bakar biraz. Yoksa dünyanın ordusunu getir Terran Late game de durmaz. Roach+baneling+zling+infestor, her bişeyin olucak yani.
  • Yeni Oluştur...