Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerg Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben bu terranin
Biz arkadasla prot zerg oynuyoruz 2 terran cikti
herseyi counterladik
adamlarlar basti 20 ser tane thor oyun bitti hydra stalker baneling muta hicbiri mi bir ise yaramaz
Mesaj tarihi:
bi de eğer sadece thor ise yanında yeterli sayıda marine yoksa, zergling iyi iş yapıyor baya, speedling yani. ama illa ki yanında bol marine vardır diye sölemedim. thor'lar yavaş ateş ettiği için o zerglingleri baya zor öldürüyorlar.

ama marine de varsa önce marine'lere baneling göndercen sonra zling göndercen falan. kombinasyon artıyor =)
Mesaj tarihi:
Abi adam 20 tane thor basana kadar siz brood da çıkarırsınız ultra da çıkarırsınız, niye ling muta falan uğraştınız ki :p

Thorun mutalisklere karşı abuk subuk bir üstünlüğü var zaten, oyunda hiçbir ünitenin bir başkasına o tarz bir üstünlüğü yoktur yani.
Mesaj tarihi:
adamlar bizle once combata girdi
marine siege ve valkyrie ile geldiler
force kalmadi bizde 10 tane stalker + 4-5 tane baneling kalmisti
mutalar cikti falan o arada adamlar full thor + marine basiyordu
basiyordu. Base e gittigimde mutalarla base de 20 tane falan marine + 4-5 tane thor vardi 4-5 tane muta telef oldu geri kactim...
Sonra force bastik onlarda basti ve yalan oldu.....
Mesaj tarihi:
yeni 6 pool: 3 roach rush
9 pool
10 extractor(50 olur olmaz diil 100 mineral olsun öle basın)
9 roach warren
8 overlord
8 drone veya ling
roach warren biter bitmez 3 tane roach, gazdan bir işçi çek
gogo tutarsa tutar tutmazsa gg xP zvz için kötü ama zvp ve zvtde scoutlanıp dzügün önlem alınmazsa free win
Mesaj tarihi:
tunca said:

yeni 6 pool: 3 roach rush
9 pool
10 extractor(50 olur olmaz diil 100 mineral olsun öle basın)
9 roach warren
8 overlord
8 drone veya ling
roach warren biter bitmez 3 tane roach, gazdan bir işçi çek
gogo tutarsa tutar tutmazsa gg xP zvz için kötü ama zvp ve zvtde scoutlanıp dzügün önlem alınmazsa free win

Tunca çok sağol ya, daha çok build order görmek istiyoruz forumda.
Mesaj tarihi:
tunca said:

bu da oymana denenip fail olmuş hali
http://www.mediafire.com/?b5cr4ck28b8tu4o

bu tam fail olmamış sanki. stalker'ların çıktığını gördükten sonra bıraksan basmayı roach, son bastığın 2-3 roach yerine işçi bassan full, ondan daha fazla işçin olacak. üstelik onun işçiler baya bi çalışmadı falan.

en kötü ihtimalle eşittiniz şu oyunda yani aslında? hatta stalker'ları tamamen sallayarak sadece probe'lara dalsan, 3-4 probe bile kalabilirdi belki ?
Mesaj tarihi:
sabonis said:

tunca said:

bu da oymana denenip fail olmuş hali
http://www.mediafire.com/?b5cr4ck28b8tu4o

bu tam fail olmamış sanki. stalker'ların çıktığını gördükten sonra bıraksan basmayı roach, son bastığın 2-3 roach yerine işçi bassan full, ondan daha fazla işçin olacak. üstelik onun işçiler baya bi çalışmadı falan.

en kötü ihtimalle eşittiniz şu oyunda yani aslında? hatta stalker'ları tamamen sallayarak sadece probe'lara dalsan, 3-4 probe bile kalabilirdi belki ?

evet işçi sayıları eşit hatta benim biraz daha avantajlı oalbilirdi ama oyman 30-40 sn sora 3-4 stalkerla pushladıgında benim bir cevabım olmayacktı. speedlinge ihtiyaç var stalkera karşı ama metabolic boost da yetişmezdi yeterli ling de çıkaramazdım
Mesaj tarihi:
Adam turtle olduğu halde yenilmiş, ben o kadar cannon'u görünce içeri indirme yaparsın herhalde diye düşünmüştüm ama nasıl bir daldıysan önden :) tarumar oldu.
Yenilen arkadaşın yazıştığı bir forum varsa gidip Zerg op diye ağlamıştır.
Mesaj tarihi:
aha da zerg'e geçtim. sc1 de zaten P-Z eşit derecede oynardım çabuk alışırım diye düşünüyorum.
bi kaç basic söyleyin pls.
dikkat edilmesi gereken şeyler,
queen kullanımı,
hatchery sayısı,
vs vs.
  • Yeni Oluştur...