ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Seyredilenleri sayayım: Lost Dexter Battlestar Galactica Mad Men House True Blood How I Met Your Mother Big Bang Theory Oz Spartacus bir şeyler daha vardı ama unuttum. 40 ve 40+ dakikalık dizi kategorisinde, komedi olmayan bir şey arıyoruö. Temel kriter gerçekten kaliteli olması, herkese hitap etmemesi dert değil çünkü Mad Men falan da herkese hitap etmiyor ve hastasıyıö. Tür olarak çok fark etmez ama Oz gibi aşırı yoğun şiddet durumları olmazsa güzel olur. Tavsiyelere açığım.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 parenthood kimse izlemiyodur heralde, o yüzden yaziim dedim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ben de tavsiye alabilirim. Castle tarzı karakterler ile yürüyen bir komedi-polisiye?
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Daha 3 bölüm izlediğim için kalitesi konusunda tam yorum yapamıyorum da, Burn Notice hoşuma gitti benim. Biraz espionage, biraz MacGyver, biraz Miami havası, biraz Amerikan film/dizi klişeleri falan derken hoş bi şey çıkmış ortaya. Ha biraz da komedi var ama ana öğelerinden biri değil dizinin şimdilik.
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 40 dk. kategorisinde: Burn Notice Damages Sons of Anarchy The Shield 40+ dk. kategorisinde: The Wire shield (7 sezon) ve wire (5 sezon) dışındakiler halen devam ediyor..
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 The Shield Sons of Anarchy polisiye, aksiyon Dark Blue polisiye, az biraz komedi ama burn notice tarzı değil yeni başladı Rizzoli & Isles Ajanlı, majanlı çokta orjinal olmayan yeni başlamış USA dizisi Covert Affairs
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 blue mountain state p.s : postu okumadan yazdım ama genede öneriyorum.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 personal unknowm diye dizi başlamış nasıldır bilen?
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 komedi olmasın demesen friends derdim. o zaman EZEL ! . AKAAAAR..
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Battlestar Galactica Bones Breaking Bad Burn Notice Damages Firefly Sons of Anarchy The Shield Weeds
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Sırasıyla Breaking Bad Damages The Wire
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Las Vegas yeniden indirip izlemeye basladim. 1 sezonu bitirdim nerdeyse, hakikaten kaliteli diziymis, simdi bir kere daha izlerken anladim.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 0ne said: Prison Break nasıl denmemiş, hayret. sdsfs
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi yazık ne bicim tavsiye veriyorsunuz adama ./ 2 kelime : Breaking Bad
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bella said: fringe. supernatural. Şu ikisinin yeni sezonlarını merakla bekliyorum.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 GERGE said: Ben de tavsiye alabilirim. Castle tarzı karakterler ile yürüyen bir komedi-polisiye? The Unusuals a bir bak istersen. Bi Castle bekleme ama ve 2-3 bölüm izlemeden karar verme :> zaten topu topu 10 bölüm.
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bu arada altyazilari güncel ceviren bir site bilen varsa buradan veya pm ile atabilir mi? Son zamanlarda haftalarca bekler oldum altyazilar icin :(
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 divxplanet te yoksa hicbi yerde yoktur.
Öne çıkan mesajlar