ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Seyredilenleri sayayım: Lost Dexter Battlestar Galactica Mad Men House True Blood How I Met Your Mother Big Bang Theory Oz Spartacus bir şeyler daha vardı ama unuttum. 40 ve 40+ dakikalık dizi kategorisinde, komedi olmayan bir şey arıyoruö. Temel kriter gerçekten kaliteli olması, herkese hitap etmemesi dert değil çünkü Mad Men falan da herkese hitap etmiyor ve hastasıyıö. Tür olarak çok fark etmez ama Oz gibi aşırı yoğun şiddet durumları olmazsa güzel olur. Tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fringe. supernatural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 parenthood kimse izlemiyodur heralde, o yüzden yaziim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Ben de tavsiye alabilirim. Castle tarzı karakterler ile yürüyen bir komedi-polisiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Daha 3 bölüm izlediğim için kalitesi konusunda tam yorum yapamıyorum da, Burn Notice hoşuma gitti benim. Biraz espionage, biraz MacGyver, biraz Miami havası, biraz Amerikan film/dizi klişeleri falan derken hoş bi şey çıkmış ortaya. Ha biraz da komedi var ama ana öğelerinden biri değil dizinin şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 40 dk. kategorisinde: Burn Notice Damages Sons of Anarchy The Shield 40+ dk. kategorisinde: The Wire shield (7 sezon) ve wire (5 sezon) dışındakiler halen devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 The Shield Sons of Anarchy polisiye, aksiyon Dark Blue polisiye, az biraz komedi ama burn notice tarzı değil yeni başladı Rizzoli & Isles Ajanlı, majanlı çokta orjinal olmayan yeni başlamış USA dizisi Covert Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 blue mountain state p.s : postu okumadan yazdım ama genede öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 personal unknowm diye dizi başlamış nasıldır bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 komedi olmasın demesen friends derdim. o zaman EZEL ! . AKAAAAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Battlestar Galactica Bones Breaking Bad Burn Notice Damages Firefly Sons of Anarchy The Shield Weeds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Sırasıyla Breaking Bad Damages The Wire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Prison Break nasıl denmemiş, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Las Vegas yeniden indirip izlemeye basladim. 1 sezonu bitirdim nerdeyse, hakikaten kaliteli diziymis, simdi bir kere daha izlerken anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 0ne said: Prison Break nasıl denmemiş, hayret. sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 deadwood ve sopranos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Buffster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi yazık ne bicim tavsiye veriyorsunuz adama ./ 2 kelime : Breaking Bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Breaking Bad imbadır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bella said: fringe. supernatural. Şu ikisinin yeni sezonlarını merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 GERGE said: Ben de tavsiye alabilirim. Castle tarzı karakterler ile yürüyen bir komedi-polisiye? The Unusuals a bir bak istersen. Bi Castle bekleme ama ve 2-3 bölüm izlemeden karar verme :> zaten topu topu 10 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bu arada altyazilari güncel ceviren bir site bilen varsa buradan veya pm ile atabilir mi? Son zamanlarda haftalarca bekler oldum altyazilar icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 divxplanet te yoksa hicbi yerde yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Yazın Entourage izlenir hocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar