Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Viktoria Plzen | 5 Ağustos | 21.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
knox said:

erhan vasat oyuncu beşiktaş'ın oyuncusu olmamalı bence.

Katılıyorum, Ekrem daha iyi oynar. Hem sol hem sağ ayağını kullanabilen, hem bek hem açık oynayabilen bi adamı keybetmesi hiç yakışmıyo schuster'e.

Bir de takım genel olarak isabetli şutlar çıkarıyor. Denizli zamanında dağa taşa vururdu en yetenekli dediğimiz adamlar bile, bu da Schuster farkı heralde.

edik: Holosko'yu da çok beğenmem, çok düz bi oyuncu ama adam 85dakika da ta forvetten, BJK aut çizgisine kadar bindirme yapan rakibi kovaladı, yetişip top çaldı. Bu azimle oynayacaksa, her maç oynasın.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Beşiktaş iyi geliyor bu sezona gibi gözüküyor. Az biraz daha oturursa, güzel futbol izletirler bize.

evet pasları tam anlasamadan atıyorlar bazen zmanla oturabilecek bişe oda q7 sürekli kanat değiştiryor bizimkiler buna alısabilirse anadolu takımlarının dengesini cok pis bozar
Mesaj tarihi:
ben quaresmanın dış saha da pek etkili olacağını sanmıyorum. iç saha da belki havasını bulur oynar ama dışarda gerçektende mücadele gücü yüksek zor maçlar bekliyor.
Mesaj tarihi:
bizim mac rakip takım zorla kırmızı gördü YBoys takımı gibi beles kırmızı kart sayesinde rahat oynama olmadı YBoys sanslı takım bizim rakip öle topu havaya atmaktan hakeme itirazdan falan atılmadı :)
Mesaj tarihi:
star'ın sitesine koyduu maç özetinde tabatanın son dakikalarda kaçırdığı pozisyona bi de holoskonun kaçırdığı pozisyona sağlam sövüyolar.

http://www.startv.com.tr/uefa-avrupa-ligi/besiktas-3-0-viktoria-plzen-3032.html
Mesaj tarihi:
Q7 yardırmış.
onu geçinde necip e allah sakatlık vermesin guti de benimsesin adamı gel ögretiyim koçum sana desin.
milli takımda emre belozoglu çirkefinden kurtulsun.
birde anlamadığım birşey var beşiktaşlılar delgado yu nasıl beğenmiyor adam iyi ya hele su tabata yı gördükten sonra.
Mesaj tarihi:
Delgado kötü, tabata dünyalar kötüsü.

Delgado da fizik yok, iki omuzda kopuyor maçtan. Mücadele edemiyor, ileri çıkışlarda genelde sorunlu. Çok duygusal. Guti direk delgado'nun yerine oynicak. Yalnız Tello'dan sonra delgado'nun duran topları kullanması çok acı verici.
Mesaj tarihi:
hakkaten de oyle... Keske tabata ve delgado gitseydi tello kalsaydi

Cok eglenceli mac oldu. Arkadasimi goturdu, quaresma gol atarsa yikilir mi stad dedi 5dk sonra cakti golu kocum benim hehe.

Cok uzun zamandir bu kadar sahiplendigimiz bir oyuncumuz olmamisti. insallah sene sonunda elde tutabiliriz clde de bizle olmali
Mesaj tarihi:
Yıllardır takımda tribünleri çıldırtacak (iyi anlamda) oyuncu yoktu.
Sene sonunda inşallah gitmez. Seneye şampiyon olursak kalır da zaten muhtemelen CL hatırına ama ondan sonra zor tutarsın.
  • Yeni Oluştur...