Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Toledor said: Ben bir birey olarak ne yapabilriim. 1. Molotof kokteyli yap 2. Camdan iceri at 3. ???? 4. Profit
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Toledor said: Yeni işten geldim, bu görüntüyü görünce dellendim artık çaldım kapılarını. Efendi birisi açtı, evsahibiyle görüşebilirmiym dedim kendisiymiş. Güzel güzel söylediklerimi dinledi özür diledi vs. Ve kadro yine değişmiş başkası gelmiş ABI AHAHAH BAYILIYORUM BU OLAYA ayakkabilari asla ama asla iceri sokmaz bunlar, bizim lisede yurtta dinci bi oda vardi, adamlar cemaatti ama cidden, heriflerin basinin adi Islam Cagri'ydi, oyle diyim yani. kapinin onundeki ayakkabilar koridoru doldururdu.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi bi de maklube suryani yemegi degil mi, niye maklube yiyip duruyor bunlar? deve falan yemeleri gerekir mantiken
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Daemonarch said: Toledor said: Ben bir birey olarak ne yapabilriim. 1. Molotof kokteyli yap 2. Camdan iceri at 3. ???? 4. Profit bir kova kırmızı boya dök evin kapısına kaç sonra. Televizyonda görmüştüm apartmanlarında yaşayan travestileri bezdirmek için yapmışlardı.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 alt kapıyı açık bırakıp kapı açık ey cemaati müslimin, daire no:10 yazısı asın kapıya. hırsız falan gelirse ben karışmam. orası ayrı.
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Masticore said: Daemonarch said: Toledor said: Ben bir birey olarak ne yapabilriim. 1. Molotof kokteyli yap 2. Camdan iceri at 3. ???? 4. Profit bir kova kırmızı boya dök evin kapısına kaç sonra. Televizyonda görmüştüm apartmanlarında yaşayan travestileri bezdirmek için yapmışlardı. En pis travestiyi en zararsiz $akirte tercih ederim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 kendi dairenin girişinie kocaman belli olacaka şekilde kamera koy.. hani kayıt yapıp yapmaması önemli değil sen koy dummy de olsa dursun adamalr zaten kılanıp bir süre sonra o evden taşınır
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Medyaya anonim haber yolla. Her gece bir sürü erkek evde toplanıp orci yapıyorlar, gürültü ediyorlar. bizi de davet ediyor ahlaksızlar. Tipleri de bi garip, eciş bücüş liseli piçler de
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 inciye haber yolla evi trollesinler de..
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Ya yok köylü möylü değiller, milleti aç bırakmışlar bir tepsi maklubeye bir demlik çaya tav oluyorlar. Dün uyardım işte önümüzdeki günlere bakıcaz. Allah yada inandığınız her neyse, kimsenin başına böyle bir topluluk vermesin. Jedi ın ışıkları hepimizin üzerine olsun ey cemaat-i paticik
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Toledor said: Jedi ın ışıkları hepimizin üzerine olsun ey cemaat-i paticik daha ziyade "force be with you"
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 daha da ziyade "may the force be with you"
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Abi git anlat durumu 'böyle böyle birader sürekli rahatsız ediliyoruz huzurumuz kalmadı bi şekilde çözün şu durumu kul hakkına giriyosunuz bak...' şeklinde. He olmadı mı git en yakın FEM'e çık müdüre ona anlat durumu. Hiç mi olmadı. O vakit prezervatif tak kapı tokmağına boş bira şişelerini diz kapılarına vs. Bu son öneri tehlikeli olabilir o yüzden bira şişelerini kendi kapına diz öküz değiller ya anlarlar abi evi olmadığını. Hoş gerçi öküzler.
pilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu baştan beri takip ediyorum bu zil karıştırma olayını anlamış değilim yazmıyor mu aşağıda 9 numara 10 numara diye ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Adamlar odun çünkü, o yüzden karıştırıyorlar
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 İşimiz gereği evlere gideriz paso. Şunu söyleyeyim, en azından burada apartmanların %80'lik bi kısmında ne isim ne numara bulunur zillerde. İnsanlar üşengeç. Hele kiracıysa millet tamam, hayatta uğraşmaz bi çoğu. O yüzden olabilir karmaşa. Odunluk değil pek. Ha odunlar o ayrı sdfg Edit: Bide giren çıkan pek belli olmadığı için ne yazsınlar olm zile. "Abi Evi" mi sfg Numara kotarır gerçi emme..
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Yok zillerde isim yazıyor. Ama sabit insanlar değilki, diyorum ya 5-6 ayda bir değişşiyor kalan kişi ilk giren totoşun ismi yazılı. Artı dediğim gibi sadece zil değil adamlar kapıyı da bilmyior benim eve girmeye kalkıyor. Neyi biliyor işte onu da ben bilmiyorum
kithnoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 SeaGle said: İşimiz gereği evlere gideriz paso. Şunu söyleyeyim, en azından burada apartmanların %80'lik bi kısmında ne isim ne numara bulunur zillerde. İnsanlar üşengeç. Hele kiracıysa millet tamam, hayatta uğraşmaz bi çoğu. O yüzden olabilir karmaşa. Odunluk değil pek. Ha odunlar o ayrı sdfg Edit: Bide giren çıkan pek belli olmadığı için ne yazsınlar olm zile. "Abi Evi" mi sfg Numara kotarır gerçi emme.. Ne işle meşgulsün ?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hmm suçmudur bilemiyoırum gerçi ama zile (atıyorum babanın adı izzet altınmeşe olsun) albay izzet altınmeşe yazıyorsun. çalan bitiyor bıçak gibi. emekli -askeri ünvan- kamil sönmez falan da olabilir. ama suç mudur bilemiyorum tabii
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 kithnoss said: SeaGle said: İşimiz gereği evlere gideriz paso. Şunu söyleyeyim, en azından burada apartmanların %80'lik bi kısmında ne isim ne numara bulunur zillerde. İnsanlar üşengeç. Hele kiracıysa millet tamam, hayatta uğraşmaz bi çoğu. O yüzden olabilir karmaşa. Odunluk değil pek. Ha odunlar o ayrı sdfg Edit: Bide giren çıkan pek belli olmadığı için ne yazsınlar olm zile. "Abi Evi" mi sfg Numara kotarır gerçi emme.. Ne işle meşgulsün ? Tencere, tava pazarlıyor herhalde.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 cıks, adamlar ölçüme ve montaja gidiyorlar. ne tenceresi allasen
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Aket-Atum said: daha da ziyade "may the force be with you" force be with you da denir. kısaltılmışı.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dasaaa said: cıks, adamlar ölçüme ve montaja gidiyorlar. ne tenceresi allasen seagle çok iyi ölçer ve montajı bursada ünlüdür. böyle bi adam bu. montajda bir numara.
Öne çıkan mesajlar