Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cemaat Evi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Toledor said:

Yeni işten geldim, bu görüntüyü görünce dellendim artık çaldım kapılarını. Efendi birisi açtı, evsahibiyle görüşebilirmiym dedim kendisiymiş. Güzel güzel söylediklerimi dinledi özür diledi vs.

Ve kadro yine değişmiş başkası gelmiş
ABI AHAHAH BAYILIYORUM BU OLAYA

ayakkabilari asla ama asla iceri sokmaz bunlar, bizim lisede yurtta dinci bi oda vardi, adamlar cemaatti ama cidden, heriflerin basinin adi Islam Cagri'ydi, oyle diyim yani. kapinin onundeki ayakkabilar koridoru doldururdu.
Mesaj tarihi:
Daemonarch said:

Toledor said:

Ben bir birey olarak ne yapabilriim.

1. Molotof kokteyli yap
2. Camdan iceri at
3. ????
4. Profit

bir kova kırmızı boya dök evin kapısına kaç sonra. Televizyonda görmüştüm apartmanlarında yaşayan travestileri bezdirmek için yapmışlardı.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Daemonarch said:

Toledor said:

Ben bir birey olarak ne yapabilriim.

1. Molotof kokteyli yap
2. Camdan iceri at
3. ????
4. Profit

bir kova kırmızı boya dök evin kapısına kaç sonra. Televizyonda görmüştüm apartmanlarında yaşayan travestileri bezdirmek için yapmışlardı.

En pis travestiyi en zararsiz $akirte tercih ederim.
Mesaj tarihi:
Ya yok köylü möylü değiller, milleti aç bırakmışlar bir tepsi maklubeye bir demlik çaya tav oluyorlar. Dün uyardım işte önümüzdeki günlere bakıcaz. Allah yada inandığınız her neyse, kimsenin başına böyle bir topluluk vermesin.

Jedi ın ışıkları hepimizin üzerine olsun ey cemaat-i paticik
Mesaj tarihi:
Abi git anlat durumu 'böyle böyle birader sürekli rahatsız ediliyoruz huzurumuz kalmadı bi şekilde çözün şu durumu kul hakkına giriyosunuz bak...' şeklinde.

He olmadı mı git en yakın FEM'e çık müdüre ona anlat durumu.

Hiç mi olmadı. O vakit prezervatif tak kapı tokmağına boş bira şişelerini diz kapılarına vs.

Bu son öneri tehlikeli olabilir o yüzden bira şişelerini kendi kapına diz öküz değiller ya anlarlar abi evi olmadığını.
Hoş gerçi öküzler.
Mesaj tarihi:
İşimiz gereği evlere gideriz paso. Şunu söyleyeyim, en azından burada apartmanların %80'lik bi kısmında ne isim ne numara bulunur zillerde. İnsanlar üşengeç. Hele kiracıysa millet tamam, hayatta uğraşmaz bi çoğu. O yüzden olabilir karmaşa. Odunluk değil pek.

Ha odunlar o ayrı sdfg

Edit: Bide giren çıkan pek belli olmadığı için ne yazsınlar olm zile. "Abi Evi" mi sfg

Numara kotarır gerçi emme..
Mesaj tarihi:
Yok zillerde isim yazıyor. Ama sabit insanlar değilki, diyorum ya 5-6 ayda bir değişşiyor kalan kişi ilk giren totoşun ismi yazılı. Artı dediğim gibi sadece zil değil adamlar kapıyı da bilmyior benim eve girmeye kalkıyor. Neyi biliyor işte onu da ben bilmiyorum
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

İşimiz gereği evlere gideriz paso. Şunu söyleyeyim, en azından burada apartmanların %80'lik bi kısmında ne isim ne numara bulunur zillerde. İnsanlar üşengeç. Hele kiracıysa millet tamam, hayatta uğraşmaz bi çoğu. O yüzden olabilir karmaşa. Odunluk değil pek.

Ha odunlar o ayrı sdfg

Edit: Bide giren çıkan pek belli olmadığı için ne yazsınlar olm zile. "Abi Evi" mi sfg

Ne işle meşgulsün ?
Mesaj tarihi:
hmm suçmudur bilemiyoırum gerçi ama zile (atıyorum babanın adı izzet altınmeşe olsun)
albay izzet altınmeşe yazıyorsun. çalan bitiyor bıçak gibi.

emekli -askeri ünvan- kamil sönmez falan da olabilir.

ama suç mudur bilemiyorum tabii
Mesaj tarihi:
kithnoss said:

SeaGle said:

Ha odunlar o ayrı sdfg

Ne işle meşgulsün ?

Tencere, tava pazarlıyor herhalde.
  • Yeni Oluştur...