SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yetmez ama evet diyenler şaşırıp hayır atar abi, evet miydi yetmez ama evet miydi, eeh hayır atayım lan. şaka maka mühürler değişti mi? Değiştiyse umarım bundan sonraki seçimlerde kullanılır hep, sadece referandum için yapmamışlardır. Eğer öyleyse parasını şu yazar hanımdan alsınlar harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sir said: dünyanın her yerinde herkes hukuktan anlıyo mu ki? anayasayı hiçkimselere sormadan sadece hukukçular değiştirsin madem. onlar nası emrederse biz de öyle yaşayalım. Haklısın tabi. Kapatalım hatta hukuk fakültelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 erketede yattım 00.00'ı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 hee onu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sir said: ayrıca insanlara iftar verince yine subliminal mesaj falan mı verilmiş oluyo, beyinleri mi yıkanıyo? geçin yahu bu kafaları, türk insanının kurnazlığına saygınız olsun biraz =) o zaman bu hükümet nasıl ikinci kere iktidar oldu? nasıl mecliste at koşturup istediği her maddeyi geçirtiyor? pardon doğru anayasa mahkemesi sayesinde geçirtemiyordu arık bu evetler sayesinde onları da geçirtecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sir said: dünyanın her yerinde herkes hukuktan anlıyo mu ki? anayasayı hiçkimselere sormadan sadece hukukçular değiştirsin madem. onlar nası emrederse biz de öyle yaşayalım. bence türkçe bilen, biraz da gündemi takip eden herkes için anayasa değişikliğinin ne olduğu, ne anlama geldiği ortada. ayrıca insanlara iftar verince yine subliminal mesaj falan mı verilmiş oluyo, beyinleri mi yıkanıyo? geçin yahu bu kafaları, türk insanının kurnazlığına saygınız olsun biraz =)[/ uğraşamayacağım, demagoji yeteneğim yok. ama boldladığım kısımda da gerçekten harikalar yaratılıyor, 1. elden duyduğuma göre kadının oy kulanamama nedeni ölü gösterilmesiymiş ve her türlü başvuruyu yapmasına karşın bir sonuç elde edmemiş. bulunduğu mahalle ve bildiği bir kaç mahallede çoğu insan aynı durumdaymış. antalya bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sir bilmiyorsan söyleyelim bu arada, anayasa mahkemesi ve diğer yüksek yargı mercilerinin yasa yapma gücü yok, yasaları meclisteki hukuk insanı olması zorunlu olmayan kimseler yapıyor, ülkemizdeki güçler ayrılığı ilkesinin bir kısmı gereği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 kıytırık üni mezunu olup ahahah hala bu argümanlar ile cümleye başlamakla o ezikliğinden kurtulamıyorsun malesef. size adam gibi laf anlatamıyoruz nihayetinde bende sizin stilinizi kullanayım dedim sanırım böylesi daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Ahaha bambaşkasın sen Castiel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Çıkar da vur masaya şu über üniversiteni de gölgesinde çay içelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 castielin nikinin altında büyük harflerle ÜNİVERSİTELİ yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 benimki bu omarmara3 biraz sevince 0MARMARA3 ilaç/edevat takviyesiyle 0MARMARAÜNİVERSİTESİ3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sir said: anayasa değişikliğiyle yüce divan kaldırılmıyo ki? dokunulmazlığı kalkanı yargılayabilirsin yine. adamların suç işlediği sabitse, yargılanmamalarını sağlayacak bir yargı zaten oluşturulamaz ki, serdar ortaçın şarkısı gibi, binlerce hakiim var.. random bi sayfaya bastım bu çıktı, hahahahahaha referandumdan evet çıktıktan hemen sonra 8 yeni üyeyi ben seççem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 çok heyecanlandım az kaldı. sonar sonuçlarına göre hayır yüzde 50,3 evet 49,6 imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Tşkler tşkler öyleyimdir gölgesinde çay içemezsin ama üzgünüm fakirleri almıyoruz gölgesine. Adamlar dini sömürmeyi eskisi gibi değil göz göre göre yapıyor. İftar hazırlamışlar yemekten önce söz alıyor hala kalkmışsınız bunu basit birşey gibi gösterip savunmaya kalkıyorsunuz. Akpden para falan alabilirsiniz bu yetenekle gidin başvurun hem savunun hem cebinize para girmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 şu referandum da hayırlısıyla bi bitse de şu bahtsız türk halkı küfür yemekten kurtulsa. her seçimde her referandumda doyumsuz masturbatörlerin "aptal, cahil, bilinçsiz, kıro (göbekli versiyonları falan)" ithamları havalarda uçuşuyor. bitsin şu referandum da bi dahaki seçime kadar milletin kulakları biraz dinlensin. hayır bi de anlamadığım 6 yaşındayken başlamışlardı kafama çakmaya: "türk ulusu dünyadaki en büyük, en şerefli, en aziz, en şekerli, en kutsal ulusudur" diye. tamamdır, aldık kabul ettik dedik. e şimdi nedir bu çelişki? aslan mıyız değil miyiz anlayamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bawwwwwwwww ha bu arada şahin k evet diyorsa bize hayır demek düşmez http://imgur.com/jE7eG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 rakamsal olarak nüfusun çoğu için pek olumlu sonuçlar veremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Artık şapkayı önüne koyup oturup düşünme zamanı. Herkesin şeysi kendine. Referandum tüm Türkiyeye hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sonuç olarak herkes değişiklikleri okuyup öyle karar versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar