Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dreagloth said: İşte diğer devletlerde gel seni bekliyoruz demiyor maalesef, bakalım şansa biri derse uçucam ben de arkama bakmadan. kuzenim direk davet etti zaten almanyaya ama ben almancama fln güvenemedim hani oraya gidip bir de adamı rezil etmek vardı bakalım önümüzdeki sene münihe çufçuflamış olıurum büyik ihtimal
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Almanyada yaşayan Türkler bizi davet ederse oturma izni alabiliyor muyuz?
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yok şirketin davet etmesi lazım
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 dreagloth said: İşte diğer devletlerde gel seni bekliyoruz demiyor maalesef, bakalım şansa biri derse uçucam ben de arkama bakmadan. giderken ole dıosunda... öööyyylleee bi özlüosun ki anasını satim.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sizin gibi ilk fırsatta yurdışına fıyma sevdalıları yüzünden bizi ab'ye almıyorlar, ayıp oluyor ama.
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ilk fırsatta türkiyeden gitmiş olsaydım herhalde anadilim rumence olurdu AB vatandaşı olurdum
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 zaten son 2 nesil türkiye'de 3. nesil avrupaya amerikaya geri döndü bi, işte iki aile kaldık burada.. hani "bu yanlış bu türkiyeye zarar verir" dediğimizde "SİZ ÖYLE SANIN BAŞBAKANIMIZ RERÖRERÖ!!" denilince küsüyoruz
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bune ya yılbaşımı geldi 2002 üyelik tarihi noel baba 47 mesajda 6 7 tanesini 5dk içinde bu konuya salladı
Noel_Baba_In_Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 çok hassas bir noktama değiniyor konu ondan.. hortluyorum böyle konularda
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 huun said: sizin gibi ilk fırsatta yurdışına fıyma sevdalıları yüzünden bizi ab'ye almıyorlar, ayıp oluyor ama. Her ilk fırsatta gidenler bizim gibi olsaydı şimdiye ab deydik.
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 RRa said: sizde istediğiniz kadar EVET oyu çıkartın bu ülkeyi babanızın çiftliği gibi gördüğünüz sürece boşa kürek çekiyorsunuz. Neden mi? Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım; Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar. Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar, 'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. we ll call u
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abye girersek orda eğitim pek çok insan için "bedava" seviyesine gelecek. yani pek çok normalde yıllık 10000euro falan olan okul yıllık 1000-2000 euro haline gelecek.
escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 yahu sen yapma bari hocam. ab ye ayak uyduramayız biz. böyle bir ülke "hak"larından bihaber olan bi ülke ab ye uyamaz! bak yunanistana devlet bişi yapıyo hemen nasıl ayaklanıyolar. veya başka bi ülkede usülsüzlük mü oluyo hemen devlete dava ve hak arama başlıyo. sence bizim bu dinden yosun bağlamış insanlarımız buna ayak uydurabilir mi? avrupa süper bişi ama bize ağır gelir. ben gidicem zaten ingiltereye 3 4 seneye ne halleri varsa görsün bu millet.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ayak uydurabiliriz diye demedim ki. bizi alacaklarını da hiç sanmıyorum. bize tek faydasını söyledim sadece hehe yoksa ha aldık ha alacaz sizi biraz daha gayret diye diye çok pis sömürdüler bizi senelerdir eşşolular. ha biraz avrupa standartlarını yakalayacağız ayağına yapılan iyi şeyler de oldu ama ülke olarak prestij sıfırlarda (laf olsun diye demiyorum yahu adamlara karşı elimizde iki büyük koz vardı ikisini de verdik müzakere müzakere diye diye böyle rezalet olmaz)
escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 o referandumdan da "evet" çıkar sonra ooohh iyice oturduk kucağa.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Absolut said: Siz gidin biz bakarız vatana. hehe duygu sömürüsü sdfds git git. tamam git ya önemli değil.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 escape said: abi ne ab meraklıları varmış ya escape said: avrupa süper bişi ama bize ağır gelir. süper bir şeye meraklı olmak iyidir.
escape Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bi hayal kurarsın senin için süperdir o. ama hiçbir zaman olmayacak bir hayaldir ve inadına bu hayali kurarsın. ondan bahsediyorum.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 giriş bölümü güzel oldu. romanın gerisini de bekliyorum.
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 escape said: abi ne ab meraklıları varmış ya Ne yapsın abi millet yılalrdır o standartların hayaliyle yaşıyorlar :)
Öne çıkan mesajlar