Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulaklık tavsiyesi

fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

Ben gecen mediamarkt'ten airacoustic diye bi kulaklik aldim. Yeni bi marka sanirsam, polonyadan. 60 liraya almistim, cok memnun kaldim performansindan. Kulak ici, ben pek kulak ici ile rahat edemememe ragmen bunlar baya bi rahat oldu. Ses kalitesi olarakta baya iyi, dengeli geliyo butun frekanslar yani. Deneyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç ay önce aliexpress'den Sennheiser CX 400-II aldım. 13 USD gibi bir rakama geldi bana. Muhtemelen ürün sahteydi çünkü iki gün içide telleri çıktı yazıları silindi vs. Ses kalitesi de gayet 1 liralık kulaklıklar gibiydi.

Geçenlerde bir teknomarkete gidip aşağıdaki kulaklığı aldım. 40-50 TL civarı birşeydi. Gayet memnunum.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
M9 dün elime geçti, bugün de 1 saat kadar deneme fırsatım oldu.

Dış sesi epey kesiyor, artık yolda servisin takır tukur motor sesi duymadan kısık seste de müzik dinleyebiliyorum.

İlk defa kulak içi kulaklık kullandığımdan sanki boğuluyormuş gibi hissettim başlarda, baslar çok ağır geldi (sansa clipte jazz seçili eq ayarı), sanki başım ağrıyacak gibi ama bir problem yaşamadım. Belki de başka boyutta uç kullanırsam düzelebilir.

Ama genel olarak bu fiyata iyi bence.

Bu arada ürün elime 8 günde geçti. UPPS Priority Mail International diye en ucuz kargoyla aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ben de yeni topic açmayayım. iPhone kulaklığı bok gibi, yeter ettirdi yani 2 gram müzik dinleme zevkimiz var onda da böğ böğ böğ kasıyor alet.

Sennheiser PX 200 II almayı düşündüm. Ama dışarıda sorun oluyor bunu takmak.

Kulak içi almak istemiyorum çünkü çok kopuyorum çevreden, dalıyorum falan. Hoş olmuyor. CX 300 baktım, kimse olumlu konuşmamış.

Sonra kulak içi gördüm özel noise cancelling yapan. Ulan dedim alsam mı acaba. Vazgeçtim. Sony'nin idi.

Sonra dedim tam alıyordum ki bunu gördüm: http://www.amazon.de/Sony-Premium-Stereo-Ear-Kopfh%C3%B6rer-schwarz/dp/B001FWXELO

Gördüğünüz gibi kafam çok karışık gençler. PX 200 dışında hiç bir kulaklığı deneme şansım olmadı ve PX'e de bildiğin hayran kalmıştım. Ama boyutlar korkutuyor. Kulak içi olmayan "kulak"lık alsam, aynı kaliteyi alır mıyım, tavsiyeniz var mı? Yoksa illa kulak içi mi olmalı? Yoksa hepsini boşverip PX mi alayım?

Almanya'dayım u arada ona göre cevap verebilirsiniz, her şekil bulunur istediğim marka, AKG falan da vardı ama denemedim hiç o yüzden almak istemiyorum. 80 euroya kadar falan çıkarım max.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sony'ler çok iyi de olabiliyor kötü de olabiliyor ama o dediğin modeli bilmiyorum.

Şunu al: http://www.amazon.de/Jays-t-Jays-Isolating-Earphones-Voucher/dp/B003EV68V2/ref=sr_1_2?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1311051035&sr=1-2

Denedim bir arkadaşta, çok iyi. Param olduğunda ilk fırsatta konuyorum üzerine ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Lol pardon ben alali 2yil falan olmustu turkiye'den tekrar bakmadim :(

Bilmiyorum ben oyle fiyatina gore cok acayip bir sey gormedim, benim beklentimden kaynaklidir belki. Bazi post rock sarkilarda falan cok yeterli gelmedi kulaklik. Ama illa ucuz bir sey bakiyorsaniz alin.

Benim bir sonraki kulaklik su olacak gibi gecen gun bi goz attim da :

Link

http://www.amazon.com/JAYS-T00073-Noise-Isolating-Earbuds/dp/B00409UOIA/ref=wl_it_dp_o_npd?ie=UTF8&coliid=I2CI09L6YN0O4E&colid=1X81886XSZLUB

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...