Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hey Ayatollah, Leave Those Kids Alone!

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Tamam o zman çıt çıkarmadan bekleyelim, güçlüler ne isterlerse yapsınlar hiçbir şeye tepki göstermeyelim. Siyasetçiler takmıyor belki ama insan haklarını takan pek çok insan var sonuçta. Bir tepki gösterilmeli. Devrimler içten olur, insanların bilinciyle olur diyorsun. O zaman insan hakları konusunda bilinçelndirmek için sesini duyurmalısın. ABD süper güç, borusu öter, insan hakkı da neymiş diyip oturmamak lazım. Aman neyse, film izleyeceğim ben =D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Kandi güçleri yetmiyor koca rejimi devirmeye, en azından bir mesaj iletmeye çalışıyor adamlar. Bence gayet takdir edilesi bir davranış yaptıkları. ABD'den yardım isterlerse saçma olur tabii ki ama sonuçta din faşizanlığının durdurulması lazım

kendisi birşey beceremeyip, ağlayarak başkasından yardım dilenen takdir edilmez. Hele hele denemeden direk ağlayan hiç takdir edilmez.

Ayrıca bir persepolis izlemek ile Behrengi(bilmeyenler bile vardır Behrengi'nin kim olduğunu bu aman İran çok kötü diyenler arasında) okumakla, ne bileyim o tarz bir iş ile İran'da ne oluyor bitiyor bilinseydi çoktan uzmanı olmuştuk zaten. Bilmiyoruz abi orada neler olduğunu, oturduğumuz yerden yorum yapıyoruz aman şöyle aman böyle. Çok umrumuzda rpsi yapıyoruz yani bir anlamda.
Sosyal ağlarda paylaş

iranli solcular gerizekali

zmaninda dincilerle beraber sah idevirirken "OHH YEAAHHHH, KAHROLSUN EMPERYALIZMMMM" diye geziyorlardi, dinciler gucu ele gecirince "IMDAAAAAAK, BUNLAR NEYMIS BOYLEEEEH" diye debelendiler ama fayda etmedi

ibretlik olaydir bu, her sosyal olayda pembe gozlukleri takip kosturan solcularin ve tatlisu liberallerinin kulagina kupe olmalidir fdads
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...