Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Anyone else have StarCraft II try to melt their hardware? Blizzard admits that it's a known issue and has a fix for you. Apparently, the game's menu screens aren't framerate-limited. This means that when there's nothing else going on, your graphics hardware renders the bejeezus out of those screens, causing nasty overheating problems. The fix is easy, requiring players to add the following lines to your "DocumentsStarCraft II Betavariables.txt" "DocumentsStarCraft IIvariables.txt" file (nice catch, commenter LegolElf): frameratecapglue=30 frameratecap=60 Good to know. Personally I would have appreciated a heads-up before my video card fried, but maybe this can save someone else from the hassle I've been dealing with since yesterday afternoon. On a related note, Blizzard explains StarCraft II's system requirements in detail here. If you're curious, you'll get a much better answer there than you would from me directly. So stop asking and read the official post already! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ondan sonra ağlamayın yanıyorum diye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bu sorun betada vardı cözüldü ztn verdiin örneği okursan beta klasörünü adres verio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bu çözülmemiş patchle falan abi,blue post vardı biyerde.benim ekran gidip gelmeye başlamıştı bunu yapmadan önce.şimdi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 blue var artı qq yapan birçok insan var görmedin sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ya ekran gidip geliyor kaç gündür bende scdendir diye düsünmemistim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Beta'yı oynarken cayır cayırdı benim notebook, Chipset'im gg oldu, dikkat edin siz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çok açık kalınca hayvan gibi yavaşlamalar oluyor böyle, sanki cpu birden pentium 100 olmuş gibi bu mu neden oluyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 oyunda bir problem olduğu kesin işlemci bazen 60 derece nin üzerine çıkıyor donanım için epey zararlı sc2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Blizzard donanım üreticileriyle anlaşma imzalamıştır kesin pert edip yenisini aldırtacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 beta felctide sorun yok 2-3 gundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 1.0.0 da var bug 2 kere overheating yedim, 1.0.1 dede bunu fix ettik yazmıyor internal fix etmemislerse, bence ustteki deneni yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Üstteki deneneni yapana kadar ekran kartım 95 bazen 100 dereceye falan çıkıyordu oyun sırasında, simdi genelde 85-86 derecede duruluyor. Overheating problemi yasiyorsaniz kesin yapın üsttekini, ise yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 yukardaki fixi yaptıgımdan beri görüntü git-gel olayı bitti. %50 den %70 e cıkardım fan speedide.zaten yazın arttırıyorum genelde kartın ısısına bakmayı unuttum ama hep maça dalıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 e oyun guzel cünkü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bilmiyorum olayin benim sorunumla bir ilgisi var mi ama. Alt+Tab yapinca oyunun tekrar acilmasi kafadan bi 15 saniye aliyor eger menüye geri gelmem, oyundaysam direkt kitleniyor oyun. Sizdede ayni sorun var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 var fullscreen windowed oyna performans farkı yok ve alt tab yapınca sacmalamıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 aksam denerim, windowed sevmeyen bir birisiyim aslinda fare kayboluyor felan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 mouse problemleri duyuyorum bende arkadasın tün komple gitti falan restart attı. windowed fullsceen win ama. @cuce eheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 windowed fullscreen de mouse ikon u sapıtıyor bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bugün gittim cpu ya zalman fan aldım stok fan sıkıntı vermeye başladı donanıma zarar verecek yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 korkutuyorsunuz beni extra fun var kasanin ama bagli degil onumu baglasam (cok kafa agritiyor ama) bide bir programm bulup cpu gf board sicakligini belli bir müddet ölceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ben de geçen hafta aldım güzel bir fan cpu için, 4v4 en janjanlı yerde bile alt-tab 10 sn. falan sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 5870 bile isinior bazen oyundan cıkınca mouse aptallasior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ısınıyoru geçtim de aa seçeneği yok ve ati catalyst override çalışmıyor, hotfix çıkarmışlar güya ama o da pc'de çalışmadı. 2010 oyununda /facepalm direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar