Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BaaL said: toss da gateway kullanıp yanına 2 zealotluk yer koyarak kapıyor. Yalniz o gatewayleri koyarken dikkatli olmak lazim. Iki gun ust uste biri 2vs2 biri de 3vs3 oynarken basima su olay geldi: Ben: Ussume ikisi birden geliyor, zealotlarini yardima yolla. Ally: Olur, hemen geliyorum. Bir sure sonra ben: Abi adamlar ussume geldiler, senin taraftan hala bir sey gelmiyor. Ally: Sey... Gatewaylerle rampayi tamamen kapatmisim, zealotlar cikamiyor. Yikinca yardima gelirim.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aklınızda olsun, ayarlarda bir seçenek var. binaları dikerken grid çıkıyor, binaların yerleşimi daha rahat yapılıyor onunla.
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 o dedin bi skme yaramıo huun, bi kere actım yararı olr die, zararı oldu, kafa karıstırıo
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Beyler replerinizi upload etsenize hem izleyelim hem nerde ne yaptınız daha iyi görelim. Ben w3 zamanında çok fazla rep izleyip baya iyi oyunlar çıkarıyordum. Cidden daha iyi olur.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Şu an sinirden çıldırmış durumdayım. Terran adam iki tane adaya expand etmiş ve etrafı olduğu gibi turretler ile çevirmiş. Bunu scoutlayamamak benim hatam tamam da, adamın base'ini olduğu gibi dağıtmama rağmen bu iki expansiona girmenin hiçbir yolunu bulamadım. Ordada bekleyen 5 immortal 10 zealot 30 stalkerlık ordum öyle bomboş kaldı drop da yapamıyorum çünkü. Böyle bir durumda nası girebiliriz o base'e? Adam sonunda BC falan çıkıp 30 banshee 10 viking ile falan girdi ben de sinirlenip gg çektim. Resmen 20 dk boyunca çaresiz adamın benim base'imi basmasını bekledim ve banshee harrası yüzünden expand edemeyip karşı da koyamadım.
indiffer43 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi o durumda 1-2 mothership yapıcan, sonra mass recall ile bütün ordunu adaya taşıyosun, gerekirse void ray+carrier desteği. mothership herkesi cloakluyo zaten gerisi de gg.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 max 1 ms cıkabiliyosun, mothership oranın rotasına girmeden turretlardan ölr, ölmüyosa zaten o adaları ovidraylede temizliyebilirsin. oda olmuyosa adamın cok vikingi varsa. sende yayılıcaksın o 20 basnhee 10 bc yaptıysa sen 359834693 void ray yapıcaksın. iki base'i var onun sende ise bütün harita var. her yere 231423 cannon at giremezin basnheeler obs cık adamın etrafını kapla, bansheeler nereye gidiyosa stalkerlara önlerini kes. onun parası senden önce biticek sonucta. acele etmenın alemi yok.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bas bolca voidray voidleri attack target ile charge et kendine vurarak charged haldeyken ciklet gibi cignerler turretleri voidler
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 10 tane warp prism yapacaksın, 1000 tane halüsinasyon yapacaksın go go go tas patlasa 1 tane warp prism in gider. sen indir elindekileri adaya, eleman düşünsün. yalnız giderken yanında bol bol sentry götürmeyi unutma, adada rehin kalabilirsin. bw tarihine geçen meşhur "deathadder'ın ihmalkar mass recall" u kulağına küpe olsun. bi gün cafede iddialı bir maç var 2 arkadaş arasında. aynen dediğin gibi terran lost temple'da adalara kaçtı, haritada mineral yok bişe yok kurumuş dört bir yan. toss oynayan arkadaş adalardan birisine mass recall çaktı "ahauhauhauhauha" diye gülerken çat arbiter gitti. bütün force adada kaldı, para yok ve kıyıdan köşeden 2-3 scv üssüne doğru yol alırken, suratında acı bir tebessüm alt+q>q :(
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 indiffer43 said: abi o durumda 1-2 mothership yapıcan, sonra mass recall ile bütün ordunu adaya taşıyosun, gerekirse void ray+carrier desteği. mothership herkesi cloakluyo zaten gerisi de gg. Ahahahahah mükemmel lan. Turret'lı adaya cloak'undan faydalanılacak 1-2 mothership.
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 2 mothershiple birden vortex atınca binalar yıkılıyormuş. o ada alıp air unit spamlayanlara en efektif,hızlı,kolay çözüm hızlıca halüsinasyon research edip 4-5 tane warp prism basmak aynen. bir kaç unite drop edip bir kaç tanede warplarsın , diğer adaya da aynı şekilde. yok birde abartıp adalar viking vs ile savunuyorsa. direk 5-6 tane exp al, hepsini photon cannon manyagı basıp carrier aban fanteziye git. öyle adaya yerleşeyim battlecruiser abanıyım ben en son 1999 da yenilmiştim sanırım.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Tüm haritaya yayılma işini beceremedim işte ben. Banshee harrass ı çok ama çok canımı yaktı. Phoenix + obs ile kurtarmaya çalıştım da beceremedim. Ayrıca adam abartı derecede turret koymuştu. O yüzden unit drop etmeyi falan hiç düşünmedim bile :p
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 odanın yüzölçümünün alabildiği kadar turret de atmış olsa 5-6 sentry den 10 tane warp prism halüsinasyonu 3 tane de gerçeğinden gönderip drop yapabilirsin her türlü, turretlar bodos önünden gelene dalacağından adamın da turretların targetini kontrol edeceğini sanmıyorum :d banshee de çok vasat bi ünite toss'a karşı phoenix de gelir hakkından obs+stalker da adam adaya kaçınca umarsızca bütün paranla 3-4 yere nexus dikip etrafını fotonla o ünite çıkmadan bi daha öyle bişey olursa :d
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 voidray gibi igrenc bir silaha sahipsin abi kullan işte :P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi upgradeli void ray baya hızlı patlatıyo o missle turretları bide ortadan girmene gerek yok yani damage soak hallucination arkayada bikaç carrier attın mı rahat alırsın orayı, sonuç olarak rich expler sende olcak
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 http://www.sc2win.com/category/starcraft-2-replays/pvp/ burda var abi bunları izle özellikle socke vs huk maçları çok keyifli mısır patlat otur başına :)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 3 gate expand, robo +2gate twilight charge, sonra baskı kur adamda, prism kullan, expand +4 gate sonra kazanırsın zaten. tabi önemli olan a-hangi anda expand ediceğini kavramak. adam erken gelirse döv expand et. yok erken exzpand edemezsen, önce robo yu cık adamın scoutla. aslında bütün ladder bastan sona cheese yapanlrla dolu haliyle expand etmedne robo cıkman hep daha mantıllı olabilir.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 iste ben expandi cikmadan immortal cikmis oluyorum genelde. Ki bende 2 zealot 1 stalker 1 sentry varken ilk ataga kalkiyorum falan. Expandi hep sonradan cikmaya kalkiyorum. ne zaman exp cikmak gerek kavrayamadim daha oynadikca alisirim heralde
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 rakibin saldırısından koruyabileceğin an çıkcan expand, bol bol scout mühim tabi
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 saldırdığında cıki savuduğunda cık, tech olarak adamı kitlediysen, drop yap cık, adam cıkınca cık vs vs
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 o kadar da ezbere çıkılmaz exp. binasıydı, çalışacak işçinin maaşıydı, sigortasıydı derken alakasız zamanda çıkarsan geri kalırsın. en önce dikkat etmen gereken rakibin ordusunu isabetli şekilde tespit etmiş olmak.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 elbette öle, ondan eüer cıkamaıdysan zorlandıysan once robo git dedik zaten. huun böle kücük görüce benı ben üzlüyorum! hissiyat meselesi expension cıkmak.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 robotics'i ilk cikmak o yuzden fena olmuyor direk bitane observer yolluyorum sonra araya serpistirmelik immortal falan
Öne çıkan mesajlar