Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 void nerfunden once de tek duzeydi, herkes void gidiyordu.
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 void işe yaramıyor dediğiniz, aslında rolünü gayet güzel yerine getiriyor. battlecruisera, carriera, ultraya karşı hala çok güzel bi alet. önceki haliyle çok sıkıntı yaratıyordu. gerçi şimdi bol marine revaçta ama önceden zaruriyetti, şimdi bir opsiyon. zerg'ü de çok kötü ediyordu. void iyi böyle, ellemeyin.
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 void süper oldu ya böyle nesini begenmiolar anlamıorum :D hep unit ve hep counter bazında düşünüosunuz oyunu. aşın bunları patiler
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 HT leri sniperlardan nasıl koruyabilirim? Sniper kullanmasını bilen terran a karşı ortada kalıyorum resmen, 7 HT yalan oldu combata başlar başlamaz enerji olmadığı için, gg dedim çıktım direk.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ordunun etrafında observer gezdireceksin, o sana emp atmadan sen ona feedback atıcaksın
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Zerge e karsı artık phoenix gidiyorum, roach giderse kaldırıp ordusunun ayrısnı azaltıyorsun, sentrylerde kalan orduyu 2 ye bölüyor, mutaları ise harcıyormus phoenixler, birde muta/ling den mass roach/hyrdra ardından ultraya dönenlere karsı transition yapmayı becerebilirsem cok sukela olucak.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 huun said: void işe yaramıyor dediğiniz, aslında rolünü gayet güzel yerine getiriyor. battlecruisera, carriera, ultraya karşı hala çok güzel bi alet. önceki haliyle çok sıkıntı yaratıyordu. gerçi şimdi bol marine revaçta ama önceden zaruriyetti, şimdi bir opsiyon. zerg'ü de çok kötü ediyordu. void iyi böyle, ellemeyin. yamatolu battlecruiser a karsı cöp voidray.
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 deadwoll said: HT'yle uğraşma collosus akıyor. viking ler çatır çutur yiyor colossu. stalker la savunurken combatta zor oluyor.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 4-5 colossus u "catur cutur" edecek kadar viking basmıs olan terranın ground armysinin tamamını kaybediyor, 2 colossus inene kadar ondan sonrasında colossusları microalyip stalkerlarla vikingleri öldürüo adamın baseine giricen. Outbase ve outmacro olmadıysan genelde gg oluyor bu durum.
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 terrana ht daha mantikli. ama zerge ht aşiri anlamsiz. zergün hpler yüksek. üzerine burrow/regen meh.
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hydra agırlıklı orduyu telef ediyor ht bayılıyorum :D
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 pronoit said: terrana ht daha mantikli. ama zerge ht aşiri anlamsiz. zergün hpler yüksek. üzerine burrow/regen meh. aşırı anlamsız demeyeydin bari ya. ben sevmiyorum falan diyeydin.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 HT dediğin iyi konumlandırılmış 2 ghosta bakıyor, adamlar trollface yapıp orduyu dağıtıyor, medivac olunca orduyu ayakta çok rahat tutabiliyor vs. Öte yandan collosus'un handikapı vikingler, tabii vikingleri de stalkerlar void rayler falan temize havale edebiliyor kolayca. Ayrıca adam sürekli tüm ordusunu spread edemeyeceğinden ve siz de oraya buraya storm cast etmediğinizden collosus oynanışı 50 kat kolaylaştırıyor ve pratikte daha başarılı. Hani ben kötü bir oyuncuyum da açın bakın tosslar ne yapıyor son aylarda. Üstüne üstlük collosus bir de high ground'u görüyor falan, clifflerde deli gibi avantaj sağlıyor.
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 toss iyice sıçışlarda void rayi düzeltsinler biraz hem 2saatte vuruyor hem az vuruyor aşırıda yavaş.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ahmedinejad said: protostan önce terran oynuyordum 4 kazanıp 2 yeniliyordum, protosla 10 a 1 yaptım o 1 yenilgi de zerg rush yedim malak gibi. tamam brozne ligdeyim ama vurmayın sdfsd ek: bi de fena adrenalin yapıyorum var ya, her maçtan sonra çıkıp hava falan alıyorum dsfsdf aynı abi aynı. aynı ben işte sdfgsa. kazanabilmeye başladığımdan beri nefesimi tutarak oynuyorum, kazanınca böyle bi hoh çekiyorum, kalkıp dolaşıyorum, bi triplere giriyorum falan ve evet ben de bronz ligteyim asd
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Vingthor said: pronoit said: terrana ht daha mantikli. ama zerge ht aşiri anlamsiz. zergün hpler yüksek. üzerine burrow/regen meh. aşırı anlamsız demeyeydin bari ya. ben sevmiyorum falan diyeydin. mutalar hızlılar ht ile indirmen için karşındakinin tek kollu olması lazım roach hp yüksek regen var. bir hydra indirirsin o kadar. ben seviyorum ht ve dt yi ama ht gitmek anlamsız. anca rakip corrupter sayısını abarttıysa mantikli olur. psi damage arttırılmalı. archonun splashi adam gibi olmali (splashi var mı bilmiyorum bile) eskiden mutaları tutardı 2 archon şimdi öyle bişi yok. sonra aynı anda iki tane atabilmeli tek tek atarak kovalamaca anca düşük hpli bioterrana işliyor. bir de eskisi gibi işçi harraslanabilmeli ht drop ile. onu çözemedim hala teknik olarak bi değişiklik olmamasına rağmen artik yapmak cok kasinti.
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 storm artık atılır atılmaz hasar vermiyor. 1 saniye ya da kaçsa o kadar süre geçtikten sonra başlıyor hasar vermeye. ondan pek verimli değil ilk oyuna göre; ama ilk oyundaki gibi olursa da terran'ı fazla üzer gibi. muhtemelen exp ten önce girişmezler bu işlere ama gerçekten baştan sona elden geçmesi gereken çok konu var.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 storm anında hasar vermiyo huunun dediği gibi. haliyle stimli üntieler kacaibliyo rahat rahat icinden, mutalar koşturuyosa önüne önüne atıpysun yiyolar. roachlar storm gelince burrow'u basıyo 10 bişi dmg alıyolar. komik yanı. hydra ve lignleri alma konusunda iyi ama. corrupterlardan enerjiyi aldılar, eskiden onları fbliyodu tosslar. bi yandan tempalr bi yandan collosus basarak. 2 armorlı corrupterla birikmiş enerjileri kadar hasar vermek kıymetli cünkü. onuda anlamadım hanı thorlardan "abi research bile etmiyoruzki onu nasıl harcıaycam enerjiyi" dedikleri icin aldılar enerjiyi. peki corrpterdan?
DoctorM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben bi toss newbie si olarak oyun late game e uzayınca kontrolümü kaybediyorum 1000küsür mineral 500600 gaz birikiyo ne yapacağımı şaşırıyorum bi de sentry/stalker/zea ya da sentry/stalker/immortal dışında sallama kombinasyonlarla körleme ilerliyorum tam becerebildiğim adam gibi bi taktik yok tavsiyeleriniiz?
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 DoctorM said: ben bi toss newbie si olarak oyun late game e uzayınca kontrolümü kaybediyorum 1000küsür mineral 500600 gaz birikiyo ne yapacağımı şaşırıyorum bi de sentry/stalker/zea ya da sentry/stalker/immortal dışında sallama kombinasyonlarla körleme ilerliyorum tam becerebildiğim adam gibi bi taktik yok tavsiyeleriniiz? http://www.gosugamers.net/starcraft2/replays.php?&start=100
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oyman beni hatırlarmısın bilmem fekat senden maç taleb ediyorum izleme bazlıda olur. protoss hatırlayayım 6 ay oldu girmeyeli oyuna
Öne çıkan mesajlar