scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ya terran'ın trick kısımı ghost+marine ordusu marauderi tankı thoru vs görünce obaa diyip abanıosun armored anti armored birimleri herif bi getirio 10-20 marine stimpackli 2 ghost emp li lan? diyene kadar cerez oluosun. ha bu dediim nadir oluyor ama oluyor sonucta =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 4v4 oyunlarda terran uzun dayanabilirse, thor ve cruiserlarla ağlatıyor. early gameler için ben her oyun mutlaka yapıyorum ghost, aslında ekonomiyi çok yoruyor bana göre. ama nuke atmanın keyfi de bambaşka. 20 marine 4 marauder consussion shells+stimpack 2 medivac 2 ghost her yola gelir gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Sonra bir HT gelir ve bütün eğlenceyi bitirir :( Edit: Tabi 8-9. dakikada bir pushdan bahsediosak colosssusun eğlenceyi bitirmesi daha makul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 said: bide bu aralar bolca hallucination kullanmaya basladı inanılmaz basarılı bir büyü. said: allucination kullanmaya basladı inanılmaz basarılı bir büyü. said: inanılmaz basarılı bir büyü. said: bir büyü. said: büyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 büyü tabiki warcraft 2 den beri atılan bütün skiller büyü/spell diye gecer. manalı ünitelere caster denir. bilgin görgün olsun bidaha kendini rezil etme diye söylüyorum. işciyede peon denir, onu görüncede böle şeyler yapma emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Sage said: Sonra bir HT gelir ve bütün eğlenceyi bitirir :( Edit: Tabi 8-9. dakikada bir pushdan bahsediosak colosssusun eğlenceyi bitirmesi daha makul :( ghostlar armut mu topluyor o arada pardon? emp nin tek özelliği shieldi kaldırması değil abilityleri de blockluyor belli bir süre. 2 sniper rounda bakıyor gerisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bloacklasa neyse enerjiyi sıfırlıyo direk, bir süreden kastın 75 snse bilemiyecem tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 haha enerjiyi emdiğini bilmiyordum, o daha da güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mghm abilityleri blocklamıyor enerjiyi sıfırlıyor gene aynı kapıya çıkıyor gerçi. 8-9. dakikada yaptığın pushda HT görmemen daha makul colossus demem gerekirdi ilk önce onun için editledim mesajı. Ghost vs HT kısmında ise herşey kim hamleyi daha önce yaparsaya bakıyor açıkçası. Sen ne kadar HT'leri EMP'lemek için uğraşırsan o da sana Storm/Feedback atmak için o kadar uğraşır. HTlerini ikiye böler üçe böler, saklar arkadan warp prismle warplar hallucination atar aynı şekilde sen cloaklarsın arkadan yavaş yürüyen HT'leri almaya çalışırsın ama her zaman EMP ve Snipekkthnx'le malesef yürümüyor :/. İşin ilginç kısmı ise adamın genelde 3-4 tane Storm atması yetiyor yani 6 tane HT getirse sadece 2sini korusa diğerleri snieplansa EMPlense de o kazanıyor :). Tabi bu biraz midgame-lategame oldu ama olsun. Ben de terran oynuyorum ve diamonda kadar TvP en iyi matchuplarımdan biriydi ghost-marine-mara sayesinde ama sonra kolay counterlanabildiğini gördüm şimdi de Ghost Mech daha mantıklı geliyor ama denemek lazım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 demek istediğimi tam anlatamamışım ben. Sage said: Sonra bir HT gelir ve bütün eğlenceyi bitirir :( Edit: Tabi 8-9. dakikada bir pushdan bahsediosak colosssusun eğlenceyi bitirmesi daha makul :( Sage said: HTlerini ikiye böler üçe böler, saklar arkadan warp prismle warplar hallucination atar aynı şekilde sen cloaklarsın arkadan yavaş yürüyen HT'leri almaya çalışırsın ama her zaman EMP ve Snipekkthnx'le malesef yürümüyor :/. Sonra bir Ghost gelir ve bütün eğlenceyi bitirir :( Edit: Tabi 8-9. dakikada bir pushdan bahsediosak tankların eğlenceyi bitirmesi daha makul :( Ghostlarını ikiye böler üçe böler, saklar arkadan... yani eyvallah hepsine tamam da neden matchup yazarken protoss gosu taktikleri yaparken terranın hamal gibi oynaması beklediğini anlayamıyorum. diamond olmadığımdan galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Sage said: HTlerini ikiye böler üçe böler, saklar arkadan warp prismle warplar hallucination atar aynı şekilde sen cloaklarsın arkadan yavaş yürüyen HT'leri almaya çalışırsın ama her zaman EMP ve Snipekkthnx'le malesef yürümüyor :/. Çünkü burda bahsettiğim cloaklayarak ghostları sokmak hamal bir terranın yapacağı şey... HTnin de Ghostun da kaçma taktikleri var ve tek anlatmak istediğim herşeyin Ghostlolsnipe olmadığı. Ne Ghostun ne de HTnin zayıf olduğundan bahsetmedim. Eğer sen HT'lere emp atabiliyorsan onun da seni bir şekilde feedback/stormlayabilceğini söyledim. Neyse burda text-based starcraft oynamak mantıksız herkees bildiğini yapsın ne diyim :). Yoksa böyle bütün gün boyunca sen tanklarını çıkardın ben de speedlotlarımı koydum sonra sen helion drop yaptın ben de scvlerini stormladım diye sabaha kadar gider :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 haha abi ben de onu diyorum zaten high templar yapabiliyorsa bir takım şeyleri, ghost da yapabilir. yapıyor da :) sen "Sonra bir HT gelir ve bütün eğlenceyi bitirir :(" diyorsun. kendinle çelişmişsin biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Cümlenin yapısında ve smileyden öylesine ciddi bir havada söylemedim onu :). Bitirdiği anlar oluyor bitirmediği anlar oluyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Cuce said: büyü tabiki warcraft 2 den beri atılan bütün skiller büyü/spell diye gecer. manalı ünitelere caster denir. bilgin görgün olsun bidaha kendini rezil etme diye söylüyorum. işciyede peon denir, onu görüncede böle şeyler yapma emi. said: büyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 spell kelimesini türkçeye daha iyi çevirmek için dahiyane bir fikrin varsa dinliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ucunbiri said: demek istediğimi tam anlatamamışım ben. Sage said: Sonra bir HT gelir ve bütün eğlenceyi bitirir :( Edit: Tabi 8-9. dakikada bir pushdan bahsediosak colosssusun eğlenceyi bitirmesi daha makul :( Sage said: HTlerini ikiye böler üçe böler, saklar arkadan warp prismle warplar hallucination atar aynı şekilde sen cloaklarsın arkadan yavaş yürüyen HT'leri almaya çalışırsın ama her zaman EMP ve Snipekkthnx'le malesef yürümüyor :/. Sonra bir Ghost gelir ve bütün eğlenceyi bitirir :( Edit: Tabi 8-9. dakikada bir pushdan bahsediosak tankların eğlenceyi bitirmesi daha makul :( Ghostlarını ikiye böler üçe böler, saklar arkadan... yani eyvallah hepsine tamam da neden matchup yazarken protoss gosu taktikleri yaparken terranın hamal gibi oynaması beklediğini anlayamıyorum. diamond olmadığımdan galiba. toss'a forcunu 2-3'e bölebilir. terran bölerse patlar. terran biosunun avantajı, cok ufak alandan cok fazla firefower cıkartması, toss'un ise etrafını sarması gerekiyo terranın zealotların iş yapması icin. eğer terran ikiye üce bölünürse, yamulabilir rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Oyunun başında hemen pylonu adamın mekanına yakın biyere kuruyosun göremeyeceği şekilde. Hemen yanına warpgate. Sora başlıyosun zealot basmaya 5 olunca dalıyosun içeri muhtemel bişey yapamamış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Adamın biri uyguladı az önce, oyun başı geldi pylon dikti, kaçırdı sonra probe'u kaça kaça bi sürü photon cannon attı; bu arada ben rax rush yapcam diye barrack dikiyodum, marine çıkıp gidene kadar 2 tane cannon çıktı orda. En son 5-6 cannon olunca basei taşımak zorunda kaldım. Tabii ben resource toplayamadım; adam topladı deli gibi, late gamee taşıdım oyunu 20 tane bc 10 vikingle gittim adamın baseine, basede silme carrier var. Yeri göremiyodum carrierdan. Oyun da kasılınca direk alt f4 çektim. Soru şu ki, var mı böyle photon cannon rush taktiği asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 o durumlarda pylondan başka birşeye saldırmaya çalışma. çek 3-4 peon, direkt pylona saldır. ısrarcı olursa 2, olmazsa 1 pylon kaybedecek o da. ekonomi eşit, raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 evet pylon çok yumuşak sc1 e görek direk ölüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 aehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Muhteşem ya hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 zaaaaaaaaaaaaaa mukemmelmis ya heueheue wowdan gelenler forumalrda deli gibi TERRAN LIFT OFF NASI YAPABILIO, NERF NERF NERF diye bagiriyor veya her irka bina tasima ozelligi verilsin gibi sacma sapan onerilerle geliyorlar eheuheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar