Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 archon çok güçlü ya.ben olsam hep archon yapardım
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 archonun splashi ilk oyundaki kadar geniş/efektif değil dimi? kolay kolay basilincak ünit değil. ancak kombattan sonra energysi biten htleri işe yarar hala getirmek için. o zaman gerçi iyi iş yapyorlar ok.
Eru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya archon bazen beni de uzuyor timing pushlarda filan. cok asiri pahali olmasa basilabilecek bi unite. Biological a insafsiz vuruyor.
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Eru said: ya archon bazen beni de uzuyor timing pushlarda filan. cok asiri pahali olmasa basilabilecek bi unite. Biological a insafsiz vuruyor. ya archonun olayı benim anladıgım kadarıyla dps den once tanklıo bildin, yani nası diyip ole masslencek bi unite main force olarak dusunmeyin, böle 10marine 2 mara falan varken bitane archon yaparsanız o archonun olme suresiyle 4-5 stalkerin olme suresi aynı gibi bisey dusununce, bide öldürmez kaçırırsanız fullenio saka gibi o sekilde kullanın en effective oyle oluodu en son oyunlarımda gordugum
bakas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Memphis said: Eru said: ya archon bazen beni de uzuyor timing pushlarda filan. cok asiri pahali olmasa basilabilecek bi unite. Biological a insafsiz vuruyor. ya archonun olayı benim anladıgım kadarıyla dps den once tanklıo bildin, yani nası diyip ole masslencek bi unite main force olarak dusunmeyin, böle 10marine 2 mara falan varken bitane archon yaparsanız o archonun olme suresiyle 4-5 stalkerin olme suresi aynı gibi bisey dusununce, bide öldürmez kaçırırsanız fullenio saka gibi o sekilde kullanın en effective oyle oluodu en son oyunlarımda gordugum Bunun yanı sıra 7-8 archonun sayısız muta ve lingi saniyeler içerisinde hakkaten eradicate(!) ettiğine şahit oldum dün. O değilde roach sıkıntı olmaya başladı, sadece mass roach yaparak 2 kere yendiler hani. Ya daha önce kimse range 3 diye basmadığından değeri anlaşılmadı ya da 4 range olayı değiştirdi hakkaten. Bilemedim.
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 roach yerdeki birimler içinde zergün kullanmak zorunda olduğu bir ünite baneling de unutulmamalı,protoslar bence templar ve sentryi gerçekten iyi kullanmayı öğrenmeleri gerekiyor
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Sanguin said: Soimyr said: hele muta ling gidip hydraya dönmeyen (uada vakit bulamayan) zerglere karsı archon ezici, heleki atack ve shield upgrade varsa. Adam magic box muta ile geliyor full upgli 4 atak archonu saldınmı mutalar gg bu arada pvt de sıcıyorum ya, mass marauder fuck. Mass maraudere karsi su ordu cok is yapiyor : 3 immortal + 3 zea + 2 sentry + olabildigi kadar stalker (ki genelde anca 2 tane stalker olabiliyor) Force fieldlari actigin vakit focus fire ile immortallar marauder birakmiyor. Eger makron da iyiyise bu orduyu supportlayabilirsen (ki ben cogu zaman sıçyorum) akabinde terran bas e push. Not : Yazdıklarim silver seviyesinde denenmiştir. 2immortal çıkana kadar terran ilk pushu gelir zaten
Eru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Memphis said: Eru said: ya archon bazen beni de uzuyor timing pushlarda filan. cok asiri pahali olmasa basilabilecek bi unite. Biological a insafsiz vuruyor. ya archonun olayı benim anladıgım kadarıyla dps den once tanklıo bildin, yani nası diyip ole masslencek bi unite main force olarak dusunmeyin, böle 10marine 2 mara falan varken bitane archon yaparsanız o archonun olme suresiyle 4-5 stalkerin olme suresi aynı gibi bisey dusununce, bide öldürmez kaçırırsanız fullenio saka gibi o sekilde kullanın en effective oyle oluodu en son oyunlarımda gordugum eet cok dogru. Shield combat disinda inanilmaz hizli doluyo. kolay kolay olmuyo archon. Ama essek otesi de vuruyo yani soyle anlatayim mid game de combat olunca focus fire la archonu indirmeyip normal kombat yapayim dersen fena uzuyo onu diyorum. Splashi de fena deil.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 direk kullanım için cok pahalı. oyunda hersey dip dibe, ufacık yerden korkunc ranged dps cıkarıtken öle combata hayda diye girebilcek bi ünite değil. tanklıne'a girerken iyi, ama onun icin artık zealotlarda iyi. ling'e karsı yine zealotlar yeterli performansı gösteriyo. direk archona gitmek için bi sebep göremiyorum ben, htta coğu zaman riski alıp templarlaı combat sonrası geri cekmek bile daha mantıklı eskisi gibi shield armor'ın 0 olması durumuda var tabiki. hoş denemedim hiç armor yerine shield+1 gitmek belki oluyodur.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 az önce lt de pvz attım adam fe gitti, probe yolladım roach ling giymis mutaya dönüyordu, zealotların charge upg biterbitmez 9-10 zealot 3 archon girdim. arkada proxt pylondanda 4 gatewayden devamlı zealot, 300 gas oldukcada 2 tempları + 2 zealot, templarları archon yapip yolladım. direk gg oldu
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bu arada dt ile archon gitmek kesinlikle daha mantıklı
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Cuce said: bu arada dt ile archon gitmek kesinlikle daha mantıklı +1903
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 150 mineral vs 50 gaz için mi diyonuz.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yok şu yüzden ht combata yardım ediyo işlevi o. eskisi gibi storm drop yok oyunda aoeleri kücük. archoonuda combataı destelemek icin kullnıcaksan, ht yerine dt basıp harass'a+ordu gitmek dahaman mantıklı. acık bulamazsan archon yapar takılırsın. detector eksiği görürsen zaten hiç birleştirmezsin vs vs
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben dt lerin işe yaramadığı anda da birleşip archon olabilmesini sevdim
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Cuce said: yok şu yüzden ht combata yardım ediyo işlevi o. eskisi gibi storm drop yok oyunda aoeleri kücük. archoonuda combataı destelemek icin kullnıcaksan, ht yerine dt basıp harass'a+ordu gitmek dahaman mantıklı. acık bulamazsan archon yapar takılırsın. detector eksiği görürsen zaten hiç birleştirmezsin vs vs asil nerf ht ye gelen aynı anda 2 tane atamiyor olman, tek tek seri şekilde atiyorsun ama aynı anda 2 tane atamamak kötü. eski sc de hele ünit seçimi sinirliyken cok canlar yakan bir hareketti. şimdi sen atiyorsun o çekiyor sonra koşu yoluna atiyorsun aksldha asil dps stalkerlardan geliyor psilerden kaçiyor insanlar. eski günleri aniyoruz beyler
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 pronoit said: asil nerf ht ye gelen aynı anda 2 tane atamiyor olman, tek tek seri şekilde atiyorsun ama aynı anda 2 tane atamamak kötü. eski sc de hele ünit seçimi sinirliyken cok canlar yakan bir hareketti. şimdi sen atiyorsun o çekiyor sonra koşu yoluna atiyorsun aksldha asil dps stalkerlardan geliyor psilerden kaçiyor insanlar. Anlamadım ben bunu, bw'da iki ht'yi ayrı ayrı seçip storm atmıyor muyduk? Nasıl aynı anda olabiliyor ki? Sonuçta ayrı ayrı seçmek gerekiyordu. İki ht seçiliyken storm atınca, storm'lar birbirinin üstüne geldiğinden birisi etkisiz olmuyor muydu?
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 doubtful said: pronoit said: asil nerf ht ye gelen aynı anda 2 tane atamiyor olman, tek tek seri şekilde atiyorsun ama aynı anda 2 tane atamamak kötü. eski sc de hele ünit seçimi sinirliyken cok canlar yakan bir hareketti. şimdi sen atiyorsun o çekiyor sonra koşu yoluna atiyorsun aksldha asil dps stalkerlardan geliyor psilerden kaçiyor insanlar. Anlamadım ben bunu, bw'da iki ht'yi ayrı ayrı seçip storm atmıyor muyduk? Nasıl aynı anda olabiliyor ki? Sonuçta ayrı ayrı seçmek gerekiyordu. İki ht seçiliyken storm atınca, storm'lar birbirinin üstüne geldiğinden birisi etkisiz olmuyor muydu? http://www.youtube.com/watch?v=X9vJx3KJ49k
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 cooldowndan bashediyo smartcastingden değil
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Tyrannus said: http://www.youtube.com/watch?v=X9vJx3KJ49k Sene olmuş 2010 sc'de psi storm'un bu şekilde kullanılabildiğini yeni görüyorum. (:P) Yalnız mekaniği tam anlamadım, storm'u atarken bir tuşa filan mı basılıyor (shift,ctrl gibi) veya ht'ların duruş mesafesi mi önemli?
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 belli mesafede duran üniteler formasyonları bozmadan hareket ediyo ve beraber büyü cast ettiklerinde o formasyona göre büyü atıyo
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kare şeklinde durunca otomatik öle atıyolar anladığım kadarıyla. ama bu nerf değil. motorun dallamasyonluğundan böleymiş, şimdi motor düzgün diye olmuyo anladığım kadarıyla
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Cuce said: cooldowndan bashediyo smartcastingden değil ay dötümden anlamışım sorry
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 banda cok oldu, skillde cd olduğunu anlayna kadar baya zaman gecmişti. hatta senınle bi macta farke tmiştim, sen yanımında hydra roaqch ordusuyla bkeliyodun, bende 1 templar indirdim rmapten dediki ohoo 200 enerjisi var 2 storm atarım ölücekse ölsün zaten eki eki 1 tane attım baktım daha atmıyo ahaha
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 toss çok zor ya.aşırı zor efsane zor,saçma zor sanki http://img140.imageshack.us/img140/9565/dsfm.jpg
Öne çıkan mesajlar