Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 cemss said: Rasmon said: cemss sen inanıyo musun? 5 vakit namaz kılıp sokağa tüküren,denizde kızı yaşında çocukları kesen müslümanlardan daha müslümanımdır. yok istediğim bu değildi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 dasaaa said: ben çocuuum yavrum evladım [hr] ç:baba ben inanmıyorum b:okay burada bi sorun yok.. bana ne sonuçta. ç:siz ne saçma şeylere inanıyorsunuz lan öle. tanrıymış! ben tanrıyım ben! b:ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! ç:baba ben bilmem ne dinine inanıyorum b:okay ç:baba ben bilmem ne dinine inanıyorum da sizin dine bi baktım. çok saçma nan! yok muhammedmiş falan. örümcek kafalılarsınız siz! b:ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! çocuum yavrım evladım arkadaşı ile konuşurkene; ç:babam bana dinle ilgili saçma sapan şeyler konuştu yok islam böyleymiş. yok şöyleymiş.. sokayım dine.. b:du bi saniye yettim evladıım. ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! ç:babamı gıcık edeyim diye ezan okunurkene açıyorum müziğin sesini sonuna kadar! b:hoyda bre! ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! bu tablöyü huzurla kullanabilirsiniz.. dayağı hakkedenden dayağını esirgemeyiniz.dassa gözlerim yaşardı lan senden böyle bi çıkış beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 üşüyoruz balon reis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 @rasmon evet inanıyorum hemde ileri derecede.allah yok de gelip döveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=L7TKxV5wwLA http://www.youtube.com/watch?v=X9omBYO9T7E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 @_anijav_: niye lan.. street fighter oynayamaz mıyım? bazen farklı eğitim metodları için de geçerli oluyor işte.. CHUN LI WINS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 benim anlamadığım, islam dininin ilk çıkışlarından sonraki süreçte yaşadığı picki falan örnek gösterseniz öyle savunsanız, hakikaten saygı duyarım zira ramazan aylarında gösteirme giren show tv filmleri herkesi etkileyecek cinsten ancak gidip de günümüz müslümanlığı özellikle türkiyedeki islamı din faşizanlığı başlığı altında ele alarak harala hürele dalmanız STV deki Kalp Gözü vs gibi dizilere kadar komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 e zaten fikrini belirtti diye cemkiren aileden cikan cocugun sonradan ''INANACAKSIIIIN INANMAK ZORUNDASIN!!!'' diye cigirmasi cok normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 MAHALLE BASKISI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 o deilde ramazan basladi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 3ünde 4ünde baslicak yamulmoorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ulan yine dışarda bi bok içemicez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Flassh said: ulan yine dışarda bi bok içemicez :/ <3 izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Hakkaten ya Ramazan da geldi of :( okul zamanı iyi oluyodu yemek sırası vs. azalıyordu da tatil vakti çok rahatsız edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 niye lan, yazın iftar vakti geç oluyor diye açlıktan bayılıyor musun nilepim benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Çok zorlanıyorum, sorma ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bünye kaldırmıyorsa tutma be güzelim.. fitresini verirsin onun yerine, sağlığına zarar vericek bir duruma sebep olacaksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Benim fitrem kabul olmuyormuş, kafir fitresiymiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yok be.. olur olur.. kabul olur. kafir fitresi de yok zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kafir filtresi var ama ona takılıyorum ben işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yine başbaşa kaldı ateist esprileri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben de kaldırımın kenarlarına takılıyorum yürürken biliyor musun? hep böle fps bugı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 dasaaa said: ben çocuuum yavrum evladım [hr] ç:baba ben inanmıyorum b:okay burada bi sorun yok.. bana ne sonuçta. ç:siz ne saçma şeylere inanıyorsunuz lan öle. tanrıymış! ben tanrıyım ben! b:ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! ç:baba ben bilmem ne dinine inanıyorum b:okay ç:baba ben bilmem ne dinine inanıyorum da sizin dine bi baktım. çok saçma nan! yok muhammedmiş falan. örümcek kafalılarsınız siz! b:ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! çocuum yavrım evladım arkadaşı ile konuşurkene; ç:babam bana dinle ilgili saçma sapan şeyler konuştu yok islam böyleymiş. yok şöyleymiş.. sokayım dine.. b:du bi saniye yettim evladıım. ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! ç:babamı gıcık edeyim diye ezan okunurkene açıyorum müziğin sesini sonuna kadar! b:hoyda bre! ZBANK! (uçan sopa efekti) DAYAKLA EĞİTİM WINS! bu tablöyü huzurla kullanabilirsiniz.. dayağı hakkedenden dayağını esirgemeyiniz. aynı etki işte, biz site nie ateistsiniz demiyoruz ki, bize ne.. haa ama islam rerörö seninde dediğin gibi DAYAKLA EĞİTİM WINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Topici baştan sona okudum, tartışmaların alevlenmesine sebep olmuş, müslümanlığa, islama laf atan bir mesaj görmedim. İddia ettiğin sataşmaları quotelayarak "Aha bunlar bunlar" dersen gerçekten çok daha isabetli olacak eleştirilerin Coder. Ama gidip de "Ekmek banim götüme kömür sokup elmas çıkaracakmış" dersen gene gerçekten ciddiye almayacağım daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Önceki topicte vardı abi, onlara yönelik o laflar. Da önceki topicin ilk mesajında da öyle bir şey yoktu, arkadaşlar epic bir şekilde "farklı" anladılar ve rage oldular. Sonra ortalık kızıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar