Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 a7 nin tasarımı yeteri kadar iddialı değil bence. Panamera o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 oto bazarından al artiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 benim açımdan gerçekten saçma bir soru olmuş. "l" değilse, tabii ki s classe. gerisini tartışmaya bile gerek yok. evldın yaşı da hiç önemli değil. meredes mercedestir her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 buyuk bmw arabanın tarzına uymuyor bence, audide. Yani olmaz, audi a3 yapsın a4 yapsın guzel yapsında, böyle balina kasa diosan hocam "S". görgüsüz arabası diğerleri.çok sırıtır bundan 10 sene once bıle sacma sapan teknolojik bir arabaydı bu, havalı suspansiyon falan vardı bunda te o zamanlar. Güzel rahat ve abes kaçmayacak bir araba. Audi,BWM ve porş çok abes kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Selam, Enteresan bir bakış açısı :) 7 serisi ile A8'e bir daha alıcı gözüyle bakmak lâzım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Şimdi hayal etmek lazım, Park ettin arabanı, indin içinden. Şimdi 7 ve a8 pek gözükmediğinden bide kaba durduğundan ( öyle şimdi kabalar ) insanlar yarım saat bakacak arabaya. Ama s öyle değil. Adam "haa S gelmiş taam ya" dicek bakmıcak sende rahat rahat ineceksin arabandan. a8 le 7 şehir içinde monstre truck kullanmak gibi bişi, az zarif olmalı araba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Selam, Hani bazı kavramlar vardır göreceli olur, kişiden kişiye değişir... değil mi yaaa :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 a7 yi daha yollarda gormedik ama otohaber ve autoshow daki incelemelerinden gordugum kadariyla, audi artik cut-copy-paste i biraksin bir zahmet. isin kotu yani bmw yede bulastirdilar, 5 serisi 7 nin kucuk bir kopyasi onden. ben panamera diyorum. sekilsiz falan bulabilir birileri, ama bari ozgun bir araba hic degilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Katılıyorum, bütün audiler birbirine benziyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 audi alir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 a7 coupe cok iyiymis yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Yeni CLS nin broşürleri internete düştü... Onu görün önce bi sonra bakın kendinize 4 kapılı coupe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 nerde brosur yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yalnız eğer yeni cls buysa bu listede kapışamaz bana kalsa eskisi kendi alanında en iyi diyebilirim.ama bu olmamıs eğer spy fotolar falan dogruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200809/new-generation-cls-c_460x0w.jpg Eğer yeni cls üsttekiyse, hayatımın amacı belli oldu. İlk kez bi arabaya aşık oldum lan. Of eridim resmen offfff Ama arkası olmamış yaa offf :(:(:(:(:( http://pictures.topspeed.com/IMG/jpg/200809/new-generation-cls-c-1w.jpg Eskisinin arkası mükemmeldi: http://www.resimvadisi.com/data/media/1507/Mercedes_CLS_Class.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ahaha o ne lan fotoşopla ağzı yamultulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 S serisinden 28 yaşında biri indiğinde ben şoför diye bakarım. 7 serisi de doğrusu aynı şekilde. A7 biraz daha binilebilir tarz bi araba olsa da açıkçası Panamera tercihler arasındayken bu yaşımda (26) gidip diğer 3 seçenekten birini satın almazdım diye düşünüyorum. Bir baba Panamera'dan indiğinde yine şoför benzeri bir algı da olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar