matama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Merhaba tanidigim icin araba bakiyoruz soyle dusunun aracin ana kullanicisi 27 28 yaslarinda bir arkadasim, ama ayni zamanda babasida bol bol kullanicak arabayi istediginde. sofor yok, sevmiyorlar hangi araci secerdiniz bu arada secerseniz hangi rengi secerdiniz onuda yazarsaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 beyaz panamera 4. soforsuz kullanılması en normal duran arac bunların arasında bence. tabi a7de cls segmentinde olacagini varsayarsak o da olabilir. yepisyeni olacagi icin o da olabilir. ama porsche ile audinin arasindaki gomlek farki da var tabi. merc ve s dusunmezdim, hele dizelleri, patron arabası ama patron gibi arkada oturmadıktan sonra komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 a7 abi açık ara. babalar da kullanacaksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 A7 en ozel boyasi neyse o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Audi bambaşka birşey yaw. Diğer tüm otomobillerden onu ayıran bir özelliği var , hissediyorum ama bulamadım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 a7 ilk defa duydum oha bi bakayım :) audi sevmiyorum 7.30 veya panamera derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bu arada A7 çıktı mı ki piyasaya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 panamera çok çirkin, aklıma top gear geliyo ne zaman panamera görsem ya da duysam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 porsche panamera varken diğerleri kaldırıma çıkar bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Abi kendi kullanacak ama araçlar maşallah şöforsüz kullanılmaz cinsten. Merso yeni cls çıkıyorsa o olabilir gibi ? Bizim burada S320 CDI 4matic var süper alet o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ne babalar ne oğullar var. Seçtikleri arabalara bak cı x cıx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 lüks arabalara para vereceğinize sokaklardaki aç insanları düşünün. asdffgty bide hangisni seçerdiniz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 barınaktanda alsın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 BİR DE FAKİR HALKA SORALIM, ONLARIN GÖZÜNDE HANGİSİ DAHA MÜTEVAZİ GÖZÜKÜYOR ÖĞRENİRİZ. SONRA ÇİZMESİNLER. kendircioğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 a5 sportback ile a7 sportback arasında ne fark var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 siyah porsche panamera seçerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 BMW 730d/740d (aynı hacimde motor güçleri farklı) S 350 4 matic (3 litre bu da bmw gibi) Audi A8 (3.0 TDI quattro) ama katalogda gözükmüyor. 4.2 getiriyorlarmış bir tek. Vergi dilimi çok uçmasın bence, gereksiz vergi ödeniyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mathias said: a5 sportback ile a7 sportback arasında ne fark var yahu30cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 synthesizer said: Mathias said: a5 sportback ile a7 sportback arasında ne fark var yahu30cm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 AUDI FOREVER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Selam, Porsche Panamera bana oranı bozuk bir 911 gibi geliyor. Sevemedim bir türlü. Cüsseli 4x4 aracı bile daha hoş oranlara sahip. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 panamera ya da a7.. ben olsam hangisini secersem seceyim aklim digerinde kalirdi =) donanima bakin bence, oyuncaklarla dolu bi a7 ilginc bir arac olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 a7 daha hoş gibi panamera'nın arkası pek hoş durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 panemara siyah ozellikle gece muthis duruyor arkasi, onun disinda a7 iyi gibi ama ilk konsepten sonra yenisi sanki uzatilmis a6 gibi emin olamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Panamera çok aptal bir araba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar