Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bilgisi olan var mı acaba izmirde yeni açılacak metrolarla ilgili? geçenlerde tren geçip duruyordu test amaçlı falan dediler ama? eylülde açılcak diyen oldu? bi de nasıl olucak nerden nereye gidicek? mesela ben bostanlıda oturuyorum bornova bölge metro istasyonuna gidebilecek miyim? bilen vardır belki diye sordum teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yarın güzergahını koyarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=175289&page=22 şöyle birşeyler var tam kurcalamadım ayrıntılı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 3 kuyular icin olani diyorsan ben 2006'da girdim ege'ye mezun oldum bu sene hala bitmedi galiba =P ksk-ulukent-aliaga diye gidiyor yanlıs hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 eylülde falan açılmaz 8 ay en az kapalı kalcak diyerek yolları kapattılar balçovaya gidicez diye macera yaşıyoruz trafik sıkışıyor hep. kıl bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 otobusten evimin tam olarak onunde iniyodum. Tek yol yaptilar caddeyi metro yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 izmir metrosunun tünel kalıplarını yapıyoruz adamlar 1 tane kalıpla (12m boyunda) beton döküyor taa 2008 den beri cok cimri bi belediye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abi hala bitemedi mi metro yuh. üç kuyular gaziemir arası hala mezbelelikse yazık. kaç sene oldu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 izmirde hayat biter metro bitmez abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 esnaf falan da isyan etmiyo mu abi. dükkanların önünü çamur bok götürüyo.. chp li dedik atatürkçü doğru vatandaş dedik, bunlar da koyun çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Esnafın durum kötü zaten. Kapanan yollardakiler baya şikayetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar