CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 2d olmasa almazdım direk aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 aşırı sevinmeme rağmen son anda ödemeyi yaparken vazgeçtim, pahallı lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 pre-ordered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Steam bi kampanya yapar. Bunu görünce direkman shoppa, ninja roper, ninja race, wxw günlerim aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Aldım oyunu da download'u ne zaman açılır ki oyunun? Oyun çıktığında tatilde olabilirim, döndüğümde bir de downloadla uğraşmayayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 fir3blad3 said: smarthan said: oha 2d mi? sonunda Bu oyunun 3d olamıyacağını anlamışlar sonunda. katılıyorum.bende worms armageddon hastasıyım.o 3d ne öle yav.berbattı,neyse 2d çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 2d ise satış rekorları kırabilir.Worms wp ya da armageddon kadar olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ladder falan competitive birşeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ben de aldım, hadi herkes alsın Worms Pati Ligi kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben de alıcam yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 arcane said: Ladder falan competitive birşeyler var mı? Steam Leaderboards varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Biz sitece bizim evde toplanır kapışırdık eskiden, anı tadı verirse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ya lanet olası Steam şu oyunları her region'ın kendi saatine göre 00:00'da çıkarsa ya! 25inde unlock olacak oyun, akşam 7de diyo. Zaten 1 aydır bekliyorum, almışım bari her yere göre çıkartsınlar şu oyunu. New York saatiyle 12'de değil! of :( korsanı 2 saat erken çıkmış geç çıkmış ne fark eder? Zaten çıkacak, release date'i gmt'ye göre versinler hatta direk, en güzeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oyun dünyasında son zamanlarda gördüğüm en güzel haber. 2D ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Oyun çıkışına 23 saat kaldı diyor ama benim 24 hour early access olayı yalan çıktı heralde, hala download edemiyorum oyunu. Bu konuda Steam'e nasıl hate mail atarım? Hangi adrese yani? Neyse forumlara baktım hep olan bieşymiş, biraz daha bekleyin falan diyorlar. Biri 24 saat erken erişim diye pazarladılar bu illegal değil mi demiş, bi saat ileri atabilirler yasal olarka çıkış tarihini falan yazmışalr. En azından haber versin şerefsizler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 http://www.facebook.com/wormsreloaded/posts/153947381284451 10dk'dan az kaldı =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Hallelujah! İniyo! :D steam id'ni pm atsana kapışırız bi ara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 oyunu şimdi aldım ve download ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 pre purchaseler için download başlamıştır Aldım ve oynarım bu gece ekleyin isterseniz Custodem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hadi indirin sonra gogogo steam id: XenocideTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ÇOK GÜZEL LAN OYUN edik : oynamak isteyen eklesin beni steam id : flame-eye ama bugün giremem malesef mösayit değilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ekledim hepinizi :D unutmuşum ya 2 sene oluyo oynamayalı, baya paslanmışım sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 benim worms buraya kadarmış 15dk oynadım steami yeniden başlattım oyun silindi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 abi o değilde bende de ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bende de ses yoktu tekrar başlattım steami oyun silindi dikkat et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar