cemad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 http://www.cezasahasi.net/2010/08/yuzdeyuz-fenerbahce-program-baslad.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 harbi diyorum acizsiniz. 10 kişi kalınca daha iyi oynarmış mış. osman tanburacı rıdvandan iyimiş, ya allahını seversen hangi aklı başında adam gidip osman tamburacı mı tanburacımıdır nedir pis bıyıklı herife yorumcu der ya. sporx de okuyorum yazılarını yani o tarz sitelerdeki 12 yaşındaki çocukları gaza getiren bi adamdır o. eğer onu beğenen varsa cidden bi tarafımla gülerim yani. adam geçen sene ilk fb-gs derbisinden önce bi tane vidyoda oynamış, bi tane fenerli yorumcuyla derbinin analizini yapıyorlar, adam varya demediğini bırakmamıştı, bizim fenerli yorumcunun omzuna elini koyup, eh artık sizde yeniliceksiniz bu maç ne yapalım güçlüyüz falan diyodu. sonra yenilince telefonla bağlamışlar ne dediği anlaşılmıyordu, cümle falan kuramıyordu... uzun lafın kısası dünyanın en boş saçma fanatik adamıdır. onu rıdvanla falan karşılaştırmayın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salamura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ----------------- captano'dan alıntı ---------- Galatasaray taraftarlarının twitter üzerinden başlattıkları bir protesto kampanyasıdır. Epeydir süren NTV ve NTVSPOR’un Fenerbahçe yanlısı yayınları dün akşam bir anda öfkeye dönüştü bende. Olay sadece Rıdvan Dilmen’in yorumcu olması değil. Bu grubun genel haber yapma ve yorum yapma tarzıdır bu protestonun sebebi. www.nontvspor.com adresi de alındı, ve site oluşturulacak. Bana söylediler bir şeyler yazalım diye. epeydir izlemiyorum ki güncel konulara değinip bir yazı koyayım. Ama dün gece ki öfkemin sebebi : Galatasaray ikinci başkanı ile canlı röportaj sırasında aniden yayının kesilip Fenerbahçeli futbolcuların basın toplantısına geçilmesi oldu. Bu yeni bir şey değil ki. Bu grup sürekli bunu yapıyor. Ben çok biliyorum spor haberlerini bekleyip Galatasaray’la ilgili tek satır haber vermediklerini. Örneğin, Galatasaray bir transfer yapmış ama arkadaşlar haberlerde önce Fenerbahçe’nin rutin idman haberini verip sonra Galatasaray’ın transfer haberini geçiyorlar. Standart olarak üçüncü, dördüncü haber Galatasaray. Mutlaka ilk haber olarak verdikleri de olmuştur, ama nadiren. Rıdvan Dilmen bu ülkenin Erman Toroğlu ile birlikte sahanın içini en iyi bilen yorumcusu. Dikkat, sahanın içini, yedek kulübesini, soyunma odasını. Ama futbolcu jargonu ile konuştuğu için itici gelebilir, ben bu dili iyi bildiğim için beni rahatsız etmiyor doğrusu. Erman Toroğlu, yorum yaparken hakem, futbolcu, takım, hoca, başkan seçiyor. Sevdikleri ile sevmedikleri hakkında aynı durumlarda farklı yorumlar yapıyor. Rıdvan Dilmen’in durumu pek öyle değil. Rıdvan önce Fenerbahçeli. Diğer sevdikleri sonra geliyor. Aslında ilk başladığında bu kadar bariz de değildi yorumları, şimdi artık alenen Fenerbahçeli yorumları. Mesela “60 tane Cana bulurum” ne demek? Avrupalılar salak elbette, bizim büyük potansiyelimizi görmüyorlar. Şu anda en iyi Türk orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu’nun Avrupa’da neler yapamadığını hep beraber gördük. Gittiği her takımda banko oynamış, kaptanlık yapmış bir futbolcu için böyle bir ifade kullanması çok yanlış. Başka biri olsa “talihsizlik” diye bahsederdim, ama Rıdvan olunca, yorum normal aslında. Hepsini geçtim, bir futbolcu için 45 dakika izleyip yorum yapmak, ne desek boş. Ben aslında Rıdvan’ı bundan birkaç sene önce izlemeyi bırakmıştım. Bir taraftarın tribünde silahla yaralandığı Everton hazırlık maçında, bu konuyu Güntekin Onay gündeme getirmiş, programda anlatmış ancak Rıdvan kafasını önünden kaldırmamış, hiçbir yorum yapmamıştı. Sen yorumcusun be kardeşim, adam silahla yaralınıyor ve sen ses çıkarmıyorsun. İşte burada bıraktım Rıdvan’ı izlemeyi, rengini iyice belli etmişti. Sonra da 40 yılda bir izler oldum. Galatasaray Sözlükte bir entry var : Galatasaray galibiyet alır "yendi, ama kötü oynadı." der; Fenerbahçe galibiyet alır “kötü oynadı, ama yenmesini bildi." der. disciple yazmış. İşte Rıdvan Dilmen budur ve NTV + NTVSPOR bu adama çok para ödüyor. Bu grupta ismiyle ilgili yorum yapılması gereken tek adam Rıdvan Dilmen. Diğerleri işlerini yapan, memur gibi profesyoneller genellikle. Gerçi bazıları patrona yaranmak için saçmalayabiliyorlar zaman zaman, ama affederim onları. Patron demişken, Ferit Şahenk’in Fenerbahçe adına Grafite için devreye girdiği haberleri çıktı her yerde. Bir tek bu grup yapmadı böyle bir haber. Hatta o günlerde patron canlı yayına bile çıktı ama sormadılar/soramadılar adama “var mı böyle bir şey” diye. bence olmasaydı yalanlamak için güzel fırsattı ama topa girmemeyi tercih ettiler. Bu tavır eskiden “hangi takımı tutuyorsun” diye sorulduğunda, “milli takımı” diye cevap veren ama aslında kapalıda, numaralıda ana-bacı küfür eden halk dalkavuğu sanatçılarımızı hatırlattı bana. Türkiye’nin en elit spor ve haber kanalına sahip bir medya grubunun alenen Galatasaray düşmanlığı yapması, objektiflikten bu kadar uzak olması ve de bunu çok iyi kamufle etmesi sebebiyle bu protesto başlatıldı. Umarım işe yarar, NTV grubu dahil herkes için. captano http://captano.blogspot.com/2010/07/no-ntvspor-nontvspor.html den alıntıdır. ------------ http://nontvspor.blogcu.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ya spor programlarının hepsi aynı.izlememek lzm.ben bir tek maraton izliyordum.onuda piç ettiler boş yere televizyona cıkıp hakan sukurler hakan ünsallar galatasraya sövmüş.rıdvan tarafını belli etmiş nolmus yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 valla güntekin de ayrılır umarım NTV spor ekibinden. şu an o yayın grubunda izlemeye değer bir tek o adam kaldı, o da hak etmediği futbolcu eskileriyle program yapmak zorunda kalıyor. birlikte program yaptığı eski futbolcu yorumculara baksanız dünya futbol bilgisi yok denecek kadar cahil adamlar. ntvspor yönetimi allahtan belgrad-gs maçına rıdvanı falan yorumcu koymadılarda dinlemek zorunda kalmadık, GS hakkındaki müthiş tespitlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 mokoko said: abi lutfen 10 kişi kalmanın bazı zamanlarda avantaj sağladığını savunma şurda. dediğin şeylerde eğer o takımlar 11 kişiyle aynı şeyi yapıyo olsaydı 10 kişilik hallerinden daha mı iyi olucaklardı cidden?? Biz 7 kişiyle 7-0 yenmişiz hala neyi tartışıyosunuz yaa (:P) Şaka bi yana ntvspor'un cılkı çıktı artık. Nazik olcam diye garip kelimeler kullanıyorum bakın, siz anladınız.. Rıdvan yorumcu değil, Osman Tanburacı'dan da daha fanatik bir adam. En azından biri iyi eğitimli ve terbiyeli bir adam. Diğeri terbiyesiz futbolcu eskisi Güntekin'e de izlemeye değer diyosunuz da o adamı ben hiç ciddiye alamıyorum. görünce gülesim geliyor resmen. Çok ezik kalıyor bi de Rıdvan'ın falan yanında. Haklı da olsa Rıdvan susturduğunda ses çıkarmıyor falan. Bilemiyorum öyle izlemeye değer gelmiyor bana. Öğlen yapılan programlarından bazılarında kaliteli yorumcular var, eski NTV kadrosundan falan. Geri kalanı leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 nileppezdel said: terbiyesiz futbolcu bu dedigin rıdvan deil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Rıdvan terbiyeli mi? Ağzıbozuk herifin teki işte, Ercan Saatçi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 terbiye değişken bir kavram tamam ama hayali bir sıralama flan yapsak futbolcular arasında rıdvanı terbiyesiz die tanımlarsak heralde geriye 0,0000000001% bir futbolcu kalır türkiyede hele ki 95 senelerinden sonraki hemen hemen bütün futbolcuları at çöpe hepsinin maclarda ettigi küfürler dünya turu yapar nefes alarak eleştirelim bence şimdi siz adamın kayıtta olmadıgını zannettigi zamn söledigi seyleri upload edeceksiniz "aaaa cok terbiyesiz fln denecek" bir baska topicte "abüüüü maca gidek stress atak kombinemi aldım" die yazı yazacaksınız oofff ahlak hocalıgına baksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Valla ben tv programı sunup yıldan binlerce oyro kazanmadığım için elim pantalonumun içinde gezsem de kimsenin umrunda olmaz. bizle rıdvanı kıyaslayarak terbiyeli futbolcu/televizyoncu kavramına yepyeni bir bakış açısı getirdiğin için tebrik ederim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Terbiyesiz futbolcu demedim, terbiyesiz futbolcu eskisi dedim. futbolculuk döneminde saha içinde terbiyesizdi demedim yani. Orada çıkıp yayın yapan adam kayıtta dğeilken takıma ana avrat düz gidiyorsa objektif olduğunu kimse iddia edemez, zaten o üstlerde verilen bir yazı da var programda saçma bir şekilde Fenerbhaçe'nin çok konuşulmasıyla ilgili vs. Görünen köy kılavuz istemez. Rıdvan iyi yorumcu değil, fanatik bir taraftar. Çünkü normalde çok kalite yorumlar yaparken fanatikliği yüzünden gerzekçe saçmalamışlığı çok var. Rıdvan gitsin diyen de yok zaten, sadece eğer böyle fanatik, objektiflikten uzak, aralarda hakkında konuşacağı takıma küfreden biri o kanalda barındırılıyorsa ve o kadar çok dakika alıyorsa, Tanburacı gibi biri de olacak dengeleyecek. Yoksa kanal medyası oluyor. FBTV'ye geçsinler toptan, ispanya maçlarını da FBTV'den izleriz. Para da kazanır çok sevgili kulüpleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 nileppezdel said: Orada çıkıp yayın yapan adam kayıtta dğeilken takıma ana avrat düz gidiyorsa objektif olduğunu kimse iddia edemez futbolla ilgili olupta takım tutmayan adamın yorumculugu bes para etmez bence kaldıki bir insan her hangi bir tarafın taraftarı die tarafsız yorum yapamıcak die bişe yok kaldı ki gercekci olalım futbolla alakalı bir türk erkegi nasıl küfretmez duygusuz olması lazım nileppezdel said: zaten o üstlerde verilen bir yazı da var programda saçma bir şekilde Fenerbhaçe'nin çok konuşulmasıyla ilgili vs. adamlar her mactan sonra analiz yapıyorlar programların süresi sabit deilmi anadolu takımlarına göre fener daha cok konusuluyordur evet kusura bakma ama tüm bunlar sizlerin gs fanatikliginiz hayır gsli yorumcu koysunlar diosun önerinde tamburacı off yani ceza gibi ben düzgün bir gsli yorumcu bilmiyorum gslı deyince aklıma hep hıncal uluc geliyor sonra gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Bahsettiğim yazıyı okumadığın ne kadar belli ya =D Rıdvan'ı da yeterince dinlemedin heralde, bariz taraflı yorumlar yapıyor. Normalde mantıklı yorumlar yaparken bu aptal fanatikliği devreye giriyor. Neyse Rıdvan'ın kalitesini tartışmanın anlamı yok, bana göre kalitesiz, değişmeyecek görüşüm. ntvspor'un fb yancısı olduğunu görememek için de kör olmak gerekir yani Osman Tanburacı'dan kaliteli Fenerli yorumcu mu var sanki? Bir tek tarafsız yorum yapanlar, tarafını cidden belli etmeyenler iyi. NTV'nin eski kadrosundaki adamlar, her sporla ilgilenen ama futboldan bu eski topçulardan çok daha iyi anlayan adamlar. Onlar gibisi gelmedi, betere gidiyor işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 benden cok izliyormussun ntv yi seninki ask olmalı o zmn hemide siddetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 kenan onuk vefat ettikten sonra yavaş yavaş bu hale geldi ntvspor. kenan onuk ta fenerbahçeliydi ama yorum yaparken gayet tarafsız ve objektifti. 90 dakika o'nun zamanında en iyi spor tartışma programıydı, sonrası hıncal'ın kişisel şovuna döndü. kenan onun yaşıyor olsaydı böyle bişey konuşuyor olmazdık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 işin ucu fenere dokunmadıkça gayet iyi adam rıdvan, ama işin ucu fenere dokunduğu anda adam kahve yorumcusuna dönüşüyor bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 guernica said: kenan onuk vefat ettikten sonra yavaş yavaş bu hale geldi ntvspor. kenan onuk ta fenerbahçeliydi ama yorum yaparken gayet tarafsız ve objektifti. 90 dakika o'nun zamanında en iyi spor tartışma programıydı, sonrası hıncal'ın kişisel şovuna döndü. kenan onun yaşıyor olsaydı böyle bişey konuşuyor olmazdık bence. iyi hos adamdı da hıncal herkesin sözünü kesiyordu zorla herkesi kendiyle hem fikir yapmaya calısyordu orası bence hep hıncalın sovuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Rewendor said: işin ucu fenere dokunmadıkça gayet iyi adam rıdvan, ama işin ucu fenere dokunduğu anda adam kahve yorumcusuna dönüşüyor bi anda rıdvan tam olarak bu. Şampiyonluk başarısızlığı yaşandığı gece rıdvan'ı hatırlıyorsunuzdur umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Red said: bu medya hakan ünsalı gördü yani ötesi yok herkes bu adamdan bahseder, neydi hakan unsal in sorunu ? cok fazla izleyemedigim icin bilmiyorum ve hep merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 messi GSde oynasa dünyanın en kötü topcusu yapardı onu 5 dakikada , sorunu oydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ne yapmaya çalışıyor abi bu adamlar, az önce fenerbahçeyi İbrahim Kutluay'a yorumlattılar, "Young Boys çok koşan bir takım" "PAOK skor ne olursa olsun iyi mücadele veriyor" gibi Ömer Üründül-vari hatta daha da beter yorumlarla futbol konuştular. Murat Kosova'yı da yolladılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 SeaGle said: Rewendor said: işin ucu fenere dokunmadıkça gayet iyi adam rıdvan, ama işin ucu fenere dokunduğu anda adam kahve yorumcusuna dönüşüyor bi anda rıdvan tam olarak bu. Şampiyonluk başarısızlığı yaşandığı gece rıdvan'ı hatırlıyorsunuzdur umarım? Ama daha 5 hafta kala Bursa şampiyon Bursa hakketti Bursa ipi bırakmalalı avaantajlı bu fırsatı kullanmalı falanda dedi. Bence adamın FB'li olmasıda bir önyargı oluşturmuş. Çoğu kez GS ile ilgili olaylarda da sinirlendiğine tanık oldum. Yahu sen GS'de oynuyorsun değerini bil falan. Bence Rıdvan'a haksızlık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oldun said: guernica said: kenan onuk vefat ettikten sonra yavaş yavaş bu hale geldi ntvspor. kenan onuk ta fenerbahçeliydi ama yorum yaparken gayet tarafsız ve objektifti. 90 dakika o'nun zamanında en iyi spor tartışma programıydı, sonrası hıncal'ın kişisel şovuna döndü. kenan onun yaşıyor olsaydı böyle bişey konuşuyor olmazdık bence. iyi hos adamdı da hıncal herkesin sözünü kesiyordu zorla herkesi kendiyle hem fikir yapmaya calısyordu orası bence hep hıncalın sovuydu Hıncal yorumcu falan değil ya komik adam. Arda Messi'den iyidir falan dedi. Messi ne halttır abartıyorlar falan. Gayet mizah gücü yüksek bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 kenan onuk öldüğünde daha ntvspor yoktu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ntv spor servisini kastetmiştim orda. sonuçta aynı tayfanın görev aldığı kanaldan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar