Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük bi anket


DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

kardeşim bu sene girdi öss ye lys ye ya da ismi her neyse ona ve tercih konusunda şu an araştırma yapmaktayız. aklımızda belirdi gibi birçok şey ama bunları biraz da yavan bilgilerle yapıyoruz. yani konu hakkında varsayımdan ileriye gidemiyoruz.

sizden istediğim de şu aşağıya birkaç üniversite ve bölüm yazıcam bunlardan siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden seçerdiniz bana onları sölemeniz.

sıralaması;

TM1 : 2340
TM2 : 2337
TM3 : 2375

şimdiden teşkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Boğaziçi psikolojiye sakın gelme. Özellikle akademisyen olmayı düşünüyorsan koşarak kaç. bu konuda seni insanlarla konuşturabilirim istiyorsan.

ama şöyle diyeyim sosyoloji ile çap yapmış 3.98 ortalamalı, columbia üniversitesinde değişim programı yapmış, oxfordda yazın staj yapmış bir arkadaşı bile yurt dışına göndermeyi beceremedi hıyarlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

idealist bi insan olmadığından dolayı aldığı puana gelen ilerde düşünebileceği bölümleri seçti doğrusu. şimdi bunların arasından en iyisini seçmek için böyle sizinde bi bildiklerinizi öğrenmek istedim.

mesela karşıdan boğaziçi pskikoloji en mükemmeli duruyo ama bu yazılanlardan sonra gsü iktisat veya uluslararası ilişkilerin daha çok üzerinde durmaya karar verdi kardeşim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...