DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kardeşim bu sene girdi öss ye lys ye ya da ismi her neyse ona ve tercih konusunda şu an araştırma yapmaktayız. aklımızda belirdi gibi birçok şey ama bunları biraz da yavan bilgilerle yapıyoruz. yani konu hakkında varsayımdan ileriye gidemiyoruz. sizden istediğim de şu aşağıya birkaç üniversite ve bölüm yazıcam bunlardan siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden seçerdiniz bana onları sölemeniz. sıralaması; TM1 : 2340 TM2 : 2337 TM3 : 2375 şimdiden teşkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ayrıca eklemeyi unuttum şu an son 3 banko görünmekte ama ilk 2nin olmama ihtimalide var kaçarsa ucundan kıyısından kaçabilir. buda dipnot olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Koç'da bursu kaybetmemek zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 PDR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 boğaziçi psikoloji, iş hayatında tanıdıklarınız varsa konuyla ilgili galatasaray iktisat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 gs iktisat/uluslararsı ilişkiler üzerine fransa'da master yaparsa durdulamaz coşar. boğaziçi psikolojinin kızları güzeldir, eğitimi de iyidir de iş olarak ne düşündüğüne bağlı. diğer boğaziçi bölümünü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 psikolojide şuan düşündüğü klinik psikoloji veya endüstriyel psikoloji ama tabi bu eğer girererse bölüme zamanla gelişecektir değişecektir. peki fransa da master gsü için kolay bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 boğaziçi psikoloji mezunu işsiz arkadaşım var, o nedenle psikoloji önermiyorum kesinlikle Galatasaray'da okusun ulu/ikt iyidir ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 galatasaray ir bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 işin eğitim kısmına önem veriyorsa girsin galatasaraya psikoloji falan okuyacağına özellikle fransada master yaparım erasmusa gideim istiyorsa zaten türkiyede daha avantajlı bir okul yok, yarısı fransız devletinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Orda sapasağlam GS iktisat dururken psikoloji ye falan gidip yazık etmesin kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Boğaziçi psikolojiye sakın gelme. Özellikle akademisyen olmayı düşünüyorsan koşarak kaç. bu konuda seni insanlarla konuşturabilirim istiyorsan. ama şöyle diyeyim sosyoloji ile çap yapmış 3.98 ortalamalı, columbia üniversitesinde değişim programı yapmış, oxfordda yazın staj yapmış bir arkadaşı bile yurt dışına göndermeyi beceremedi hıyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kardeşin bu bölümleri mi istiyor? yoksa puanı tyutuyor diye mi bu bölümleri yazacak? hani ne meslek yapmak istediğine karar verdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ben gs uluslararsı ilişkiler dedim hani ankara mülkiyeyle beraber bürokrat adayı basan iki okul bunlar.. hani türkiyede çalışmasa bile unesco bm bünyes,inde çalışaiblir ama istiuyor mu bu bölümü? gerçekten hevesi var mı kariyerini ne yönde çizmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 idealist bi insan olmadığından dolayı aldığı puana gelen ilerde düşünebileceği bölümleri seçti doğrusu. şimdi bunların arasından en iyisini seçmek için böyle sizinde bi bildiklerinizi öğrenmek istedim. mesela karşıdan boğaziçi pskikoloji en mükemmeli duruyo ama bu yazılanlardan sonra gsü iktisat veya uluslararası ilişkilerin daha çok üzerinde durmaya karar verdi kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bunlar arasından en iyisi diye bişey yok ki psikoloji istesem boun'u yazardım iibf istesem gsü iktisat'ı yazardım şu sözde etiket olayı tercihleri-puanları darmadağın ediyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Gs uluslararası kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 son bir şey sorcam psikolojinin lisans eğitiminde eğer klinik psikoloji dersi yoksa yüksek lisansı klinik psikoloji üzerine yapamama ihtimali var mı? yani lisansta klinik dersi görmüyorum ama yükseği klinik üzerine yapmak istiyorum falan filan. edit: yapılabiliyomuş öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 hangisinin ortamı iyiyse orayı yazsın abisine kız ayarlar. hem senin arkadaşlar falan da yararlanır. bencillik etmesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 sen bi dur anasını satyım bi dur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 beyefendi niye bu kadar sinirlendiniz yardımcı olmaya çalışıyorum. gassaray yazsın. boğaziçi de adamımız var gassaray yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bu arada kardeşim için yaptığım bu anketin resmi sonucu: galatasaray uluslararası ilişkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 GERGE said: Koç'da bursu kaybetmemek zordur. burs kaybetme diye bişi yok koçta ya. Piskoloji değil de puanın bu kadar yüksekse koç işletme yaz derdim ben. hatta dedim bile. GS yi bilmiorm, ama fransızca olayı guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar